рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як фарбувати брови олівцем

Ще Коко Шанель говорила, що саме брови роблять особу, не погодитися з нею було б просто нерозумно, так скаже будь-який візажист. Для того, щоб навчиться правильно фарбувати брови необхідно враховувати безліч індивідуальних аспектів, таких як, колір і форма очей, колір шкіри, форма обличчя і нарешті, просто необхідно чітко знати, чого ви хочете домогтися. Нещодавно ми написали статтю, про те на що варто звертати увагу при виборі професійного олівця для брів , З нею ми також рекомендуємо ознайомиться, адже правильно вибраний інструмент - вже запорука успіху.

Тонкі низько опущені брови візуально зменшують розмір очей, а ось високо посаджені - навпаки їх візуально роблять більше. Жорсткість квадратної форми обличчя згладять довгі трохи похилі брови у формі дуги. Якщо ж ви хочете зробити кругле обличчя візуально більш витонченим - ваш ідеальний вибір - трохи задерті вгору брови з чітким куточком і злегка заокругленим кінцем. Трикутне ж особа скрасять задрані короткі брови. Ваш шлях до ідеальних брів повинен починатися в салоні краси або ж у себе вдома - перший крок - це надання форми брів шляхом вищипування. Якісний і недорогий пінцет для брів пропонуємо купити в нашому інтернет магазині краси. Олівець вносить фінальні штрихи і коригує природні недоліки.

Дотримуйтеся правила золотої середини: не слід сильно змінювати товщину брів, вкрай безглуздо виглядає широка лінія від олівця поверх власних тонких брів Дотримуйтеся правила золотої середини: не слід сильно змінювати товщину брів, вкрай безглуздо виглядає широка лінія від олівця поверх власних тонких брів. Так само пам'ятайте і про правильне відстань між бровами: в ідеалі вона повинна складати не більше і не менше, ніж 1,5 пальця. І ніколи, будь ласка, ніколи не використовуйте для додання яскравості брів туш для вій, це не тільки псує ваше обличчя в цілому, але і виглядає дуже неакуратно.

  1. Для більш довговічного і чіткого результату, перед тим, як приступити до моделювання покладіть базу під макіяж - тональну основу або пудру.
  2. Повільно і уважно починайте малювати волоски штрихами в напрямку їх природного росту, щоб надати бровам природний вигляд, більш привабливу форму і заповнити просвіти. Не натискайте на олівець - намагайтеся не проводити занадто жирних і помітних ліній. Все, що вам потрібно - терпіння і тривала практика.
  3. Використовуйте правило золотої середини - не перевантажуйте ваші брови надто яскравим і темним кольором, це додасть їм неприродний вигляд, а вашому обличчю суворого або навіть грубий вираз. Не варто занадто явно змінювати форму брів, просто додайте кілька волосин там, де вони повинні були б бути.
  4. Потім скористайтеся для розчісування спеціальною щіточкою для брів , Особливо в промальованих місцях. Для додання природного виду спочатку розчешіть їх вгору, а потім вже в бік зростання.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com