рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як фарбувати брови хною в домашніх умовах: інструкція з відео

  1. Як фарбувати брови хною

Краса / Макіяж

29 травня 2018

29 травня 2018

LizaZ9

Фото: instagram.com/alishanesvat/

com/alishanesvat/

Чи не брови фарбують дівчину, а дівчина брови.

Народна жіноча мудрість

Біотатуаж, або фарбування брів хною - вельми популярна процедура. Але ми готові посперечатися, що кожна дівчина, перш, ніж знайти свого майстра, стикалася з одними і тими ж проблемами. Те брови зробили не тієї форми, яку ти хотіла, то фарба сильно темна (або ще гірше - із зеленим відтінком), то шкіра забарвилася так, що ти стала схожа на вождя Радянського Союзу. Не хочеш бути схожою на Брежнєва? Тоді навчися, як фарбувати брови хною самостійно.

Якщо ти давно красишь брови хною в салоні, то знаєш, що вона краще фарб. По-перше, тримається довше (на пару-трійку днів, але все ж). По-друге, хна не шкодить шкірі і волоскам, а зміцнює їх, прискорюючи зростання. В результаті ти отримаєш здорову шкіру і красиві, густі брови.

Як фарбувати брови хною

Якщо у тебе готова суміш для фарбування брів, то йди інструкції на упаковці. Про корекції форми брів ми вже писали, тому повторюватися не будемо.

Якщо ж ти збираєшся готувати суміш хни сама, зверни увагу на ці моменти:

  • Змішай хну з басмою в таких пропорціях, щоб отримати бажаний колір (1: 2 - чорний, 1: 1 - темно-коричневий, 1/2: 2 - світло-коричневий).
  • Залий хну окропом до отримання консистенції сметани, додай 2-3 краплі лимонного соку.
  • Розмішай хну і дай їй настоятися 10 хвилин, перемішати ще раз.

А тепер приступай до самого фарбування:

  1. Перед фарбуванням отскрабіруй шкіру брів. Потім змий скраб і знежирити.
  2. Намалюй контур олівцем і уклади волоски.
  3. Прокра хвостик кожної брови, адже вони повинні вийде більш насиченого кольору. Тільки потім перейди на центральну частину. Головку брови прокра в самому кінці. Для отримання ефекту брів-омбре (тобто саме натуральне на вигляд фарбування) головку брів варто фарбувати хною на тон-два світліше. Наприклад, якщо основний колір темно-коричневий, то головка повинна бути світло-коричневої.

Скільки тримати хну на бровах - поняття індивідуальне. Зазвичай, період "витримування" хни залежить від того, наскільки яскравий відтінок ти хочеш - засіб повинен повністю висохнути. Це займе хвилин 10, але можна тримати до 20 хвилин. Змий теплою водою.

Щоб зробити фарбування більш стійким, що не сечі і не зволожуй брови після змивання протягом двох днів після біотатуаж хною.

Не хочеш бути схожою на Брежнєва?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com