рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як доглядати за бровами після татуажу

  1. Неправильний догляд за татуажем: наслідки
  2. Догляд за татуажем брів: чого робити не можна
  3. Догляд за татуажем брів влітку і взимку

Зміст статті

Татуаж брів по праву вважається однією з найбільш затребуваних процедур в області косметології. Завдяки занесенню пігменту глибоко під шкіру, зникає необхідність щодня підфарбовувати брови. Прекрасні дами економлять багато часу на повсякденному макіяжі, оскільки сучасний ритм життя накладає свій відбиток на суспільство. Кінцевий результат залежить від пост-догляду за бровами. Якщо упустити важливі моменти, фарба не затримається в верхньому шарі епідермісу. Розглянемо основні аспекти по порядку.

Неправильний догляд за татуажем: наслідки

  1. Алергія, набряки. Незалежно від того, наскільки хороший майстер, клієнт не застрахований від індивідуальної непереносимості або набряклості. Щоб виключити можливі наслідки, за 2 дні до процедури випийте засіб від алергії. Також відмовтеся від спиртного (навіть легкого) напередодні проведення татуажу.
  2. Вицвітання. Відомо, що кожна людина має певний цветотип шкіри. Якщо майстер неправильно підбере пігмент, після закінчення певного часу татуаж змінить свій колір. Нерідкі випадки, коли коричневий пігмент дає фіолетовий або синій відтінок. Причиною вицвітання нерідко стає використання автозасмаги, відвідування солярію, прийняття сонячних ванн. У зоні ризику дівчата, які проходять курс сильними антибіотиками або гормонами.
  3. Нерівномірність відтінку. Багато дівчат виступають в ролі моделей, дозволяючи майстру відпрацювати техніку татуажу. В результаті пігмент заганяється під шкіру нерівномірно. Частинки, що знаходять ближче до поверхні, вимиваються і виходять з сукровицею. Такий хід робить відтінок розмитим. Також колір змінюється через самостійного здирання скоринки (виконувати подібні маніпуляції строго заборонено).
  4. Запалення. Помилки майстри можуть привести до проникнення бактерій в пошкоджені шари шкіри. Подібні наслідки також проявляються у дівчат, які нехтують базовими засобами для догляду за татуажем. Інфекція розвивається досить швидко, вражаючи все більшу область. Разом з нею відбувається зміна кольору, починається сильна набряклість області з татуажем.

Правильний догляд за татуажем: перші дії

Відразу ж після процедури ви помітите почервоніння, а також надмірну набряклість. Брови почнуть покриватися кіркою, відтінок буде виглядати набагато темніше і насиченішим, ніж ви того хотіли. Не варто засмучуватися, після загоєння колір стане більш бляклим, набряклість спаде, кірка зійде. Тривалість відновлення шкіри після татуажу варіюється в межах 4-10 днів, все залежить від здатності клітин до природної регенерації.

видалення сукровиця
У міру загоєння з рани буде виділятися рідина коричневого відтінку - сукровиця. Видаляти її необхідно делікатно, не пошкоджуючи шкіру і не зачіпаючи корочку. Для проведення процедури підійде паперовий рушник або безворсовий спонж. Нанесіть на нього м'який трав'яний лосьйон без спирту, промокніть бровки. Не натискайте на уражену область, щоб не спровокувати виділення пігменту.

Нанесення регенеруючого кошти
Щоб прискорити процес загоєння, необхідно обробляти шкіру антисептичними і регенеруючі препаратами. Для початку змочіть косметичний спонж в перекису, хлоргексидину або мірамістину. Протріть бровки. Потім покрийте тонким шаром мазі, підійде «Бепантен», «Депантенол», «Декспантенол», «Рятувальник», «Боро +», «Контрактубекс» та ін. Якщо загоєння татуажу супроводжується сильними болями, випийте «Ібупрофен».

Важливо! У перші дві доби після татуажу брів необхідно виконувати обробку цієї області кожні 3 години. Дотримуйтеся такої схеми: «видалили сукровицю-знезаразити-завдали мазь». Надалі обробка виконується при необхідності, коли ви відчуєте стянутость або поява грубої кірки.

умивання
Багато дівчат роблять помилку, приступаючи до вмивання особи проточною водою відразу після процедури. Подібні дії тягнуть за собою виникнення інфекції і можливість загноения. Щоб виключити наслідки, дочекайтеся появи скоринки (через 3-4 дні), лише потім дозволяйте собі вмиватися. В інші дні обприскуйте особа міцелярно, фільтрованої або термальною водою, очищайте шкіру лосьйоном (за винятком області брів).

Догляд за татуажем брів: чого робити не можна

Існує ряд обмежень, яких необхідно дотримуватися в обов'язковому (!) Порядку. Заборони встановлюються з моменту проведення татуажу і до його повного загоєння. Протягом всього періоду строго дотримуйтеся порад, зазначених нижче.

Не можна:

  • використовувати будь-які засоби на спирту;
  • відвідувати термальні комплекси (сауна і лазня);
  • плавати в басейні;
  • приймати гарячу ванну і душ;
  • здирати скоринки;
  • чесати татуаж нігтями і пальцями;
  • жорстко протирати брови рушником;
  • накладати макіяж на татуаж;
  • засмагати на сонці та в солярії;
  • голити, вискубувати брови;
  • використовувати жирні косметичні креми.

Догляд за татуажем брів влітку і взимку

Залежно від специфіки року різняться і правила догляду.

літній догляд

  1. Відомо, що підвищена температура повітря створює прекрасний грунт для появи запалення. Пил, бруд, піт, пекуче сонце - все це веде до загноения і вицвітання пігменту.
  2. Для збереження татуажу придбайте засіб з максимальним SPF-фільтром. Показник не повинен бути нижче 35. Нанесіть засіб на зону татуажу за півгодини до виходу на вулицю.
  3. У літню пору року рекомендується випивати не менше 3 л. фільтрованої рідини в добу. Результатом може стати підвищена набряклість обличчя, зокрема області брів. При необхідності пропийте сечогінний.
  4. Наносите бактерицидні і регенеруючі мазі за розкладом. Не чекайте моменту, поки кірка висохне. Захищайте очі і брови крислатим капелюхом, окулярами, кепкою тощо.
  5. Якщо є питання стосовно перебігу загоєння, зателефонуйте своєму майстрові і уточніть всі деталі. Не намагайтеся впоратися з розвитком запалення самостійно.
  6. Придбайте в аптеці вітаміни в ампулах або креми на їх основі. Вам потрібно група А, E, D. Втирайте засіб в шкіру кілька разів на день. Завжди залишайте на ніч. Такий хід дозволить шкірі дихати і бути зволоженою.
  7. Відмовтеся від використання жирних кремів. Вони не дозволяють тканинам відновлюватися, перекривають доступ кисню до клітин, порушують водний баланс, закупорюють пори. У сукупності перераховані аспекти ведуть до збільшення терміну загоєння.
  8. Якщо процедура татуажу виконана перед відпусткою, то підніміть свою концентрацію. Чи не купайтеся в солоних і прісних водоймах протягом перших 5 днів, не відвідуйте басейн. Завжди носіть в сумочці крем із захисним фільтром.

зимовий догляд

  1. У холодну пору року людський організм слабшає. Імунна система не завжди може долати віруси, що сприяє розвитку інфекції.
  2. Якщо ви зробили татуаж взимку або пізно восени, пропийте вітаміни, що піднімають імунітет. Також не зайвими стануть риб'ячий і борсуковий жир в капсулах, спеціальні полівітаміни для шкіри.
  3. Протягом всього терміну загоєння відвідуйте свого майстра. Спеціаліст повинен відслідковувати найменші зміни, щоб вчасно запобігти розвитку інфекції. Якщо ви помітили загноєння, відразу ж телефонуйте майстру.
  4. Придбайте натуральні масла з ефектом регенерації. Наносите склад на ніч, щоб завжди тримати зону татуажу зволоженою. Не забувайте про регулярне видалення сукровиця і нанесення мазі.
  5. Ні в якому разі не умивайте особа, яка не змащуйте татуаж мирамистином або хлоргесксідіном безпосередньо перед виходом на вулицю. Волога не встигне вбратися, в результаті чого шкіра брів потріскається. Проводьте маніпуляції за півгодини до передбачуваного прогулянки.
  6. Протягом 10 днів після виконання перманентного макіяжу наприклад під впливом сильного холоду. Також намагайтеся не виходити на вулицю в распаренном стані, різкий перепад температур негативно відіб'ється на татуаже.

Важливо розуміти, що перераховані рекомендації створені для вашого блага. Кваліфікований майстер видасть докладну пам'ятку про те, чого робити не можна. У ній будуть написані ідентичні поради.

Відео: як заживає татуаж брів

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com