рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як брови змінюють обличчя

Ця стаття про брови була написана в 2008 році і вперше опублікована в моєму жж . Зараз важко повірити, але то були дикі часи, коли в природі майже не існувало макіяж-ресурсів. Тому статтю буквально порвали на частини - народ безоплатно позичав фотки і шматки тексту, так що на цей момент зміст в тому чи іншому вигляді міцно увійшло в місцеве колективне несвідоме. Я вважаю дуже почесним свою участь у формуванні народного практично фольклору 🙂 Звичайно, зараз я б уже багато сказала по-іншому, але, в цілому, навіть через кілька років текст не втратив актуальності. Тому не бачу сенсу його переписувати або перезнімати «культові» фотографії, нехай буде тут як триб'ют зухвалому минулого.

Майже всі жінки хоча б підсвідомо відчувають, що брови - це щось важливе для особи. Але в чому саме їх важливість, мало хто розуміє. Є пропорція, актуальна в наш час - два до одного. Хвостик брови - одна частина, решта, відповідно, дві. І ширина - ширина у сучасній брови повинна бути. За часів гламуру і хіпі така брову здалася б занадто волохатою, а в епоху агресивного диско занадто рідкою. Загалом, наш варіант - золота середина. Ширина актуальною брови говорить про нашу самостійності, сексуальності і гармонії з власною природою. Нас більше не потрібно оберігати і захищати, а й самі ставати мужиками ми теж не хочемо.

Але це якщо говорити про тенденції. Насправді, брови можуть відповідати не тільки правилам, а й нашої самоідентифікації. Адже бувають же в житті різні періоди. Іноді потрібно бути сильною. Іноді хочеться закосити під ідіотку. Іноді хочеться, щоб мужики вкладалися в штабелі. Іноді хочеться, щоб все відвалили. І якщо вже, як кожна жінка знає, відчуття повноти життя у нас потужно залежить від правильних трусів, які навіть ніхто може не побачити, то як тут знехтувати бровами, які бачать все.

Отже, в тисяча вісімсот якомусь там році ми з Мариною зробили це - помалювати різні брови на її прекрасному обличчі і подивилися, як вони впливають на сприйняття цього самого обличчя. Уже взявшись за Марину, я зрозуміла, що завдання не буде легкою. Її власні брови низько над очима, вони прямі, найближче до останнього варіанту. Їх важко як слід вигнути дугою або зробити характерний злам (тому місцями нам, звичайно, прийшов на допомогу фотошоп). Але, насправді, це навіть добре, що ми демонструємо можливості брів нема на ідеально влаштованому особі. Так ще видніше, що брови дуже сильно впливають на будь-яку зовнішність і що з будь-якими бровами можна щось зробити.

Особа без брів. В особі без брів, безумовно, є щось інопланетне. Прекрасний варіант, щоб дистанціюватися від оточуючих. Але! Треба пам'ятати про те, що особа без брів, ця особа без характеру. Добре поносити така особа, як маску, поки вона потрібна. Але для життя це не годиться. Особливо стрьомно виглядають без брів жінки у віці. Те, що в молодості може зійти за своєрідність, в старості виглядає як безхарактерність, що межує з маразмом. А оскільки як мінімум половині з нас світить залишитися до старості без брів, треба приготуватися до того, що доведеться робити татуаж.
Особа без брів

Широкі натуральні брови. Тобто, практично, як виросли, так і носимо. Насправді, широкі брови теж треба хоча б мінімально коригувати - рідко так буває, що природа про все подбала сама. Тому хоча б причісувати ці брови потрібно. Асоціація з такими бровами - первісність, все природні прояви жіночої сутності. Сексуальність, темперамент, чуттєвість. Широкі брови роблять обличчя молодшим, надають йому енергію і силу. Але якщо брови ростуть занадто низько, з віком вони можуть робити особа похмурим. Тому зовсім «дикі» брови гарні тільки на молодому обличчі.

Тому зовсім «дикі» брови гарні тільки на молодому обличчі

Тонкі брови. Суперженственность, олдскул. Це жінка, яка не може жити без чоловіка. Вона хоче турботи, поклоніння, квітів, хутра, діамантів. В, загалом, жінка у всіх сенсах цього слова. Такі ж брови були в тренді за часів хіппі, мессадж там був дещо інший - як би весь час здивування від навколишнього прекрасного світу 🙂 ну і безпорадність теж, так. До речі кажучи, Маринці ці брови, на мій погляд, дуже йдуть - вони врівноважують довгасте обличчя, роблять його більш гармонійним. Жінок у віці тонкі брови старять. Ну, і правда що, - не буває столітніх німф.

Ну, і правда що, - не буває столітніх німф

Симетричні брови. Такі брови перетворюють особу в лик мадонни або статуї. Особа виглядає спокійним, умиротвореним. У нашому житті зустрічаються рідко - не потрібно нам по життю умиротворення, затопчуть.

У нашому житті зустрічаються рідко - не потрібно нам по життю умиротворення, затопчуть

Короткі брови. Роблять обличчя відкритим, довірливим і по-дитячому наївним. Чарівно виглядають на молодому обличчі, роблячи його ще молодше. На жінці дорослої такі брови будуть виглядати дивно. Все ж наївність - це властивість юності. У природі часто зустрічаються короткі брови. Чим ви старше, тим бажаніше їх домальовувати (щоб початок брови було над краєм ока), або зробити татуаж.

Чим ви старше, тим бажаніше їх домальовувати (щоб початок брови було над краєм ока), або зробити татуаж

Довгі брови. Обожнюю такі брови! У новій редакції я б назвала їх - сучасні брови, це краще втілення з того, що зараз вважається гарним. Жінка з довгими бровами - це сильна, чуттєва, самодостатня натура, яка знає собі ціну. Молоде обличчя такі брови роблять більш дорослим, особа зрілої жінки довгі брови роблять молодше (тільки не треба надто сильно загинати кінчик вниз, щоб особа не стало сумним).

Молоде обличчя такі брови роблять більш дорослим, особа зрілої жінки довгі брови роблять молодше (тільки не треба надто сильно загинати кінчик вниз, щоб особа не стало сумним)

Брови з характерним зламом. Це інша моя любов - брови стерви 🙂 Я обожнюю стерв, ну, природно, розумних стерв, які не втрачають почуття міри. Чим крутіше злам, тим сильніше темперамент і тим яскравіше проявляється жіноча сутність. Брови зі зламом ще хороші для бізнес-леді - в них є енергія і сила, необхідні для того, щоб з тобою рахувалися. Такі брови часто бувають у self-made жінок. Та й взагалі, я не знаю жодної нудною або звичайною жінки з такими бровами, це брови жінки-лідера, альфа-самки 🙂

Та й взагалі, я не знаю жодної нудною або звичайною жінки з такими бровами, це брови жінки-лідера, альфа-самки 🙂

Брова з опущеним зовнішнім куточком. Якщо потрібно викликати у когось жалість або бажання захистити - ось варіант. Опускаючи зовнішній кут брови нижче внутрішнього, ми передаємо привіт німому кіно - саме в ту епоху це був супертренд. І перетворюємося в ніжне вразливе істота. На тлі численних стерв це може бути досить привабливим для протилежної статі. Зрештою, фемінізм фемінізмом, але чоловіча природа все ще передбачає турботу про слабких. Головне, не переборщити з кутом нахилу - інакше приймуть за плаксу-ваксу і втечуть 😉

Головне, не переборщити з кутом нахилу - інакше приймуть за плаксу-ваксу і втечуть 😉

Прямі брови. Низька пряма, досить широка і темна брову - це чоловічий варіант. У жінок з такими бровами в характері багато чоловічих рис - прямолінійність, владність, жорсткість. Вони люблять чоловічі іграшки - машини (і не «міні-Купер» якісь нитка притому), зброя. Це жінка, якій чоловік не особливо-то і потрібен, вона сама може побути за мужика. У будь-якому випадку, такі брови роблю особа похмурим, незадоволеним і агресивним.

У будь-якому випадку, такі брови роблю особа похмурим, незадоволеним і агресивним

Це основні варіанти. У житті їх набагато більше - життя складається з комбінацій. Вибираючи форму брів, крім інших згаданих чинників, треба враховувати пропорції особи. Як, наприклад, видно у випадку з Мариною, подовженому особі йдуть підняті вгору брови, вони крадуть великий лоб і врівноважують пропорції.

На широкому обличчі погано виглядатимуть тонкі брови. Вузьке обличчя можна візуально розширити, якщо змістити до зовнішнього краю вигин брови. Особі, в якому багато округлих ліній, енергію надає брову зі зламом. Особа, в якому багато ліній енергійних, навпаки, врівноважить округла брову.

Загалом, як зазвичай це заведено в житті, - можна не міняти нічого радикально, важливо правильно розставити акценти .

Save

Save

Save

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com