рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

| Поради експерта: корекція і фарбування брів

  1. Про форму брів
  2. Про колір брів
  3. Про корекції брів
  4. Про фарбуванні брів і татуаже
  5. Про корекції брів воском і нитками

Брови завжди мали особливе значення в образі жінки. У 30-ті роки їх вискубували в тонкі ниточки, в 50-е в моду увійшли густі і виразні брови вразлёт, з 60-х років прийшла мода на природність, але в наступні десятиліття жінки ще не раз орудували пінцетом.

У 30-ті роки їх вискубували в тонкі ниточки, в 50-е в моду увійшли густі і виразні брови вразлёт, з 60-х років прийшла мода на природність, але в наступні десятиліття жінки ще не раз орудували пінцетом

Тепер в тренді знову природні, досить широкі брови. У 2015 році на подіумах можна побачити «брежнєвські», кошлаті варіанти, але в реальному житті дівчини частіше віддають перевагу більш доглянуті й акуратні брови.

Про те, як правильно доглядати за бровами і підкреслювати їх красу, Backstage.by розповіла візажист Лана Коваленко .

Про форму брів

Щоб макіяж виглядав професійно і привабливо, все риси обличчя повинні гармоніювати між собою. Всі дівчата знають, що важливо грамотно підкреслити губи й очі, але значення брів часто применшують. А адже брови, поряд з губами і очима, задають в макіяжі лінійний ритм і грають далеко не останню роль. Щоб домогтися ідеальної форми брів і гармонійного вигляду в цілому, потрібно враховувати форму обличчя, співвідношення рис між собою і пропорції.

Наприклад, дівчатам з круглими особами не варто робити округлені брови: вони зроблять обличчя ще кругліше. Тому в макіяжі та корекції брів краще орієнтуватися на всі перераховані чинники, а не на мінливу моду.

«Щоб візуально скорегувати форму обличчя, можна змінити природну форму брів, але все залежить від вихідних даних. Якщо з брів ще не встигли зробити ниточки, то політ для творчості великий », - розповідає Лана.

Про колір брів

Професійні візажисти вважають, що фарбувати брови в чорний колір - поганий смак: «Чорні брови можна робити навіть самим пекучим брюнеткам. Краще вибрати будь-який темний відтінок: темно-коричневий, графіт, навіть темний баклажан, але не чорний. Він робить образ занадто важким і неприродним. Однак до сих пір у багатьох перукарень навіть блондинкам пропонують забарвити брови в чорний колір ».

Про корекції брів

Якщо ви не знаєте, як правильно коректувати брови, краще звертайтеся до професіоналів. Неправильне вищипування загрожує тим, що зростання волосків порушиться: «Багато дівчат роблять, як мама показала або як вони десь прочитали, висмикують волоски в різні боки, а потім дивуються, чому волоски ростуть не в ту сторону або не ростуть взагалі».

Щоб не нашкодити собі, найкраще зробити форму у майстри, а між професійними корекціями вискубувати окремі волоски, які псують зовнішній вигляд століття. Робити це потрібно не прямо і не в протилежну сторону, а по зростанню волоска. Ті волоски, які ростуть близько до основної лінії брови, краще не чіпати.

Ті волоски, які ростуть близько до основної лінії брови, краще не чіпати

Про фарбуванні брів і татуаже

Фарбування брів підходить всім: і брюнеткам, і блондинкам. Ця процедура проводиться спеціальними фарбами, які фарбують не тільки брови, але і шкіру. На шкірі залишається контур, і в результаті брови виглядають доглянуто навіть без косметичних засобів. Це відмінний вибір для тих дівчат, які не хочуть витрачати на щоденний макіяж багато часу. У фарбуванні використовуються гіпоалергенні фарби, якими можна фарбувати і вії, а також спеціальна хна.

Скільки протримається фарба, залежить від особливостей організму. В середньому, процедуру потрібно повторювати раз на місяць. Якщо звичайна фарба не береться або брову не росте після неправильної корекції, можна вдатися до татуажу: «Оскільки зараз в моді все натуральне, я за просте фарбування і корекцію. Татуаж - це, скоріше, такий захід, яку потрібно застосовувати за показаннями. Наприклад, деякі дівчата вищипують брови зверху, і через це вони стають звивистими. Як правильно вискубувати брови по верхній лінії росту, будь то пушок або окремі волоски, знає тільки майстер. Самостійно це робити не рекомендується ».

Самостійно це робити не рекомендується »

Про корекції брів воском і нитками

Хоча нитки зараз - поширена процедура, Лана не працює в цій техніці, так як вважає, що тільки пінцетом можна ретельно і акуратно скорегувати форму брови. Цього неможливо досягти ні нитками, ні воском: «Корекція нитками і воском - досить груба процедура. У брови важливий кожен волосок, таку тонку роботу не можна зробити воском ».

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com