рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

фото накачані дівчата - Найцікавіше в блогах


Це цитата повідомлення СІМ'Я ТА ДІТИ оригінальне повідомлення


ЯК ВИХОВАТИ З ДОЧЕРИ щасливіші за жінок
Коли батьки думають про виховання, то найменше вони думають про те, як виховати з доньки щасливу жінку.
Багато батьків заклопотані чим завгодно для своєї дочки - освітою, успіхом, кар'єрою, багатим чоловіком, але не щастям, простим жіночим щастям. Хоча все, що вони роблять, вони роблю тільки з одних міркувань - для щастя своєї дитини.
Для хлопчика дійсно важливо бути успішним, цілеспрямованим, відповідальним. Для дівчинки важливо вміти бути просто Жінкою. Якщо жінка відчуває в собі Жінку, то вона не може бути нещасливою. Звичайно, щоб не придушити дане від природи жіноче стан, мамі перш за все самій треба відчувати в собі свою внутрішню жінку. З самого початку вибрати хорошого чоловіка і батька для своєї дочки. Вміти підтримувати в собі своє внутрішньо стан, вміти піклуватися про нього і вміти підтримувати здорову атмосферу в домі і сім'ї.
Ми з вами вже говорили, що коли народжується дитина, не існує відмінностей в підходах до виховання до 1 року. Це період безумовної любові і період, коли дуже важливо, щоб всі потреби дитини були задоволені. У цей період дитина потребує безпеки перш за все, в їжі, теплі, уваги і тактильні відчуття. Притискайте дитини до себе якомога частіше, розмовляйте з ним, любите і захоплюйтеся ім.
Читати далі...


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com