рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

На хід ноги: Алкогольні маршрути Moscow Bar Tour

  1. Тур 1. Коктейлі на основі вина
  2. Bontempi Bar Нікітський бульвар, 8а, будова 1
  3. У Москві принцип «місця треба знати» актуальний як ніде
  4. Прості речі Велика Нікітська, 14/2, будова 7
  5. Всі, хто залишилися, вже перейшли на міцні коктейлі
  6. хачапурі Великий Гнездніковскій провулок, 10
  7. Noor Bar Тверська, 23/12, будова 1а
  8. Чесно кажучи, до нашої появи в цьому барі не було так весело
  9. Клава Мала Бронная, 26
  10. Тур 2. Джин
  11. Martinez Сретенка, 1
  12. Цього разу серед учасників переважають інтелектуального вигляду чоловіка в круглих окулярах
  13. вогник Потаповський провулок, 5/2
  14. Колективно вирішуємо, що шалені гроші треба негайно пропити
  15. Текст: Діна Бунеева Фото: Анастасія Годунова, Амалія Алефіренко

Цього літа в Москві з'явилася нова послуга - тематичні тури по барах. називається Moscow Bar Tour , Проходить раз на тиждень - по суботах, коштує 800 рублів, всі витрати на їжу та алкоголь учасники беруть на себе. У кожного походу своя тематика - тур по пабах, тур по рюмочної, похмільний тур. При цьому всім радять одягтися в одному ключі: іноді це метелики, іноді - тільняшки або сукні до підлоги. Виходить така невелика вечірка, яка переміщається з місця на місце. На прохання The Village Діна Бунеева пройшлася по двом алкомаршрутам, щоб з'ясувати, хто приймає в них участь, що п'є і як йдуть справи з барною культурою в столиці.

Тур 1. Коктейлі на основі вина

Всіх людей умовно можна розділити на тих, з ким приємно напитися, і тих, хто для цих цілей категорично не підходить. Також для споживання алкоголю потрібен привід, а краще навіть теоретична платформа, щоб поєднувати приємне з корисним. В Європі, де барна культура існує багато років, формат бар-туру допомагає людям відкривати нові місця і дізнаватися місцеві спеціалітети. У Москві, де барів в чистому вигляді не так вже й багато, це скоріше можливість познайомитися з новими людьми і просто випити в приємній компанії. Більш того, оскільки москвичі і раніше вважають за краще пити коктейлі сидячи за столиками, формат прогулянки по барах допомагає прищепити корисна навичка пити біля стійки, який у європейців в крові з юних років.

«Ми придумали новий міський наркотик», - жартома каже Анна Шпак, одна з організаторів проекту Moscow Bar Tour, маючи на увазі, що у постійних учасників гуляти по барах суботнім вечором вже увійшло в звичку. Процедура проста - ти платиш 800 рублів, за що отримуєш значок і кілька годин теорії від фахівця. Він рекомендує, що варто пити в тому чи іншому місці, а за учасниками залишається право взяти запропонований варіант або вибрати самому.

Для мого туру точкою збору стає бар Bontempi на Нікітському бульварі, звідки починається похід по шести закладам; загальна тема - коктейлі на основі вина. Причому на нашому маршруті не тільки бари, але і один ресторан: це пояснюється тим, що хороших барів в Москві не так вже й багато. Біля стійки чекають сомельє Сергій і одна з організаторів Ірина, щоб видати всім прибулим червоні значки і welcome-коктейль «Апероль Шприц». Він помаранчевий і гіркуватий, розрахований на те, щоб не пити залпом, а скоріше повільно розтягувати, розслаблено розглядаючи при цьому оточуючих.

Bontempi Bar
Нікітський бульвар, 8а, будова 1

У Москві принцип «місця треба знати»
актуальний як ніде

У дрес-коді вечора заявлені «летючі сукні», тому в складі учасників переважають красуні в шовках і молоді люди, їх охороняють. Ми спускаємося по Нікітському під схвальні вигуки відвідувачів сусідніх терас, на Великій Нікітській засмаглий будівельник з голим торсом прямо з висоти бака зі будсміття пропонує моєї нової знайомої, красуні-казашка Альо, руку і серце.

Знайомитися один з одним по дорозі виходить приємно і пізнавально. Наприклад, виявляється, що тендітна дівчина модельної зовнішності Маша і правда колишня модель, але за освітою - дитячий лікар, а її гламурний супутник являє собою нове покоління просунутих столичних юристів. Вони прийшли разом з друзями з метою барного лікнепу, адже в Москві принцип «місця треба знати» актуальний як ніде.

У тиші залу «Простих речей» сомельє розповідає про таніни і процес бродіння, пропонує замовляти вино сетами. Він розуміє, що винну теорію сприймати виходить тільки перші пару годин, так що намагається дати більше інформації. Три келихи білого австралійського утворюють прекрасний тандем з «Апероль» - достатній, щоб гуляти далі по порожніх провулках і без збентеження заглядати у відкриті вікна.

Прості речі
Велика Нікітська, 14/2, будова 7

Всі, хто залишилися, вже перейшли
на міцні коктейлі

У «Хачапурі» кухаря-грузинки вже пішли додому, залишилися тільки самі повільні на світлі офіціантки та ще терпляча овечка при вході. Поки чекаємо вино, юрист Олексій з колегою пропонують скласти довгий грузинський тост. Так народжується історія про двох братів, у одного з яких була наречена, але потім він загинув на війні, а вона не розгубилася і вийшла за іншого брата. Мораль народжується сама собою: «Так вип'ємо ж за план" Б "!» Ті, кому не хочеться сапераві, за порадою іншого організатора - Наталії Давидової, замовляють коктейль Omnivore з чачею і редискою. Сапераві п'ємо під пояснення Сергія про те, чому від молодого вина швидше втрачаєш голову і чому грузинські вина гідні конкуренти західним колегам.

По дорозі в «Віносир» Наталя розповідає, що професійно займається відкриттям барів і формуванням коктейльних карт. Та й взагалі всім своїм виглядом і смугастої шапочкою уособлює ідеального компаньйона для експериментів з алкоголем. Фотограф Вадим захоплено знімає свою супутницю Василину на тлі місцевих червоних стін, дівчина на перевірку теж виявляється фотохудожником. Вони п'ють червоне і, схоже, дуже задоволені один одним.

хачапурі
Великий Гнездніковскій провулок, 10
Віносир
Малий Палашёвскій провулок, 6

Віносир   Малий Палашёвскій провулок, 6

Після нової порції вина, салатів і винної теорії від сомельє (цього разу він відповідає на питання аудиторії, чому червоне краще не запивати білим) хочеться танців і голосної музики, тому терміново переміщаємося в Noor Bar. По дорозі Василина розповідає історію про те, як одного разу вночі її зупинив інспектор ГИБДД і відпустив, тільки дізнавшись, що вона годує мати і зовсім не п'є. Замислений Андрій, який до цієї хвилини звертався виключно до організаторів, теж готовий спілкуватися, і з'ясовується, що він мій колега і працює в інтернет-журналі.

Noor Bar
Тверська, 23/12, будова 1а

Чесно кажучи, до нашої появи
в цьому барі не було так весело

У Noor Bar юристи, фотографи і красуні танцюють впереміш і пробують коктейль Martinez. Уже другу годину ночі, і, чесно сказати, до нашої появи в цьому барі не було так весело. Незабаром до нас приєднуються місцеві красуні, більшість з яких в міні-сукнях, а одна і зовсім в мереживний масці і шарудить на льоту вбранні цілком з рюшів. Але якщо зазвичай на танцполах кількість дам в рази перевищує кількість кавалерів, то завдяки нашій групі воно зрівнюється. Антураж танцмайданчики доповнюють меланхолійний діджей і батарея наших однакових склянок на місцевому піаніно. Звичайно, про вино все вже трохи забули, а попереду ще бар «Клава». Туди доходить вже менше половини учасників, але всі, хто залишилися, вже перейшли на ти і міцні коктейлі, в тому числі і сам сомельє Сергій.

Мені відлітати в Будапешт менше ніж через 12 годин, але здається цілком логічним, що після шести барів і приголомшуючий техно-музики ми вже втрьох з сомельє і красунею Алей біжимо по провулках на наступну дискотеку. Там біля бару замовляємо джин-тонік, а нова знайома, сміхотлива бухгалтер в рожевому і з коктейлем Cosmo в руці просить подарувати їй мій червоний значок Moscow Bar Tour, що я і роблю. У сухому залишку - трохи винної теорії, корисні знайомства, нічна прогулянка і можливість побачити звичні місця з нового боку.

Клава
Мала Бронная, 26

Тур 2. Джин

Щоб перевірити теорію про те, що централізований алкопоход розпорядженні до пригод незалежно від теми, вирішую сходити на Moscow Bar Tour ще раз. Тепер тема - джин і коктейлі на його основі. Взагалі, цього літа в Європі спостерігається справжній бум: в Іспанії, наприклад, бари в єдиному пориві додали в свою карту дюжину видів джина і тоніка, навчивши барменів хітросплетённим комбінаціям. Москва до цього тільки йде. На цю суботу у мене призначений похід на дружню весілля, тому приєднатися до групи виходить вже в ночі, на етапі третього бару.

Першими були Martinez і недавно відкрилися «Бобри і качки». Там учасники вже почали пробувати однойменний коктейль і позувати камерам федерального телеканалу. Роль ватажка, замість сомельє, виконує Наталія Давидова, цього разу без шапочки, але в смішному піджаку. У барі «Вогник», де організатори пропонують спробувати коктейль London Fizz, бачу старих знайомих - фотографів Вадима і Василину. Вона - на підборах і в капелюшку, він - з камерою напереваги.

Martinez
Сретенка, 1
Бобри і качки
Чистопрудному бульвар, 1а

Цього разу серед учасників
переважають інтелектуального
вигляду чоловіка в круглих окулярах

Не знаю, чи пов'язано це з тим, що тема джина трохи менше куртуазна, ніж винна, проте цього разу серед учасників переважають інтелектуального виду чоловіки в круглих окулярах і модні дівчата у вузьких джинсах. Зліва від мене бадьоро, з натяком на латино, танцює юнак - практично єдиний учасник без очок. Незабаром з'ясовується, що він - депутат і в Moscow Bar Tour напевно бере участь під прикриттям. У бару пінистий коктейль з келиха меланхолійно п'є перекладач з англійської в компанії з програмістом. Останній встигає, перекрикуючи хіт Maroon 5, розповісти, що займається створенням першої в своєму роді інтернет-примірочної. Ідея така: ти залишаєш свої розміри, а потім тебе приходять рекомендації, що і з чим носити.

вогник
Потаповський провулок, 5/2

вогник   Потаповський провулок, 5/2

У цей момент мій супутник Антон, він же - недавній свідок на весіллі, починає запалювати не гірше депутата, лякаючи своєю пластикою стриманих дівчат в кедах і чоловічих метеликів. Робить він це не випускаючи з рук пакет з пластикової підставкою для торта, все з тієї ж весілля. Вадим знімає його своєю професійною камерою, організатор Наташа спізнюється на нічний дівич-вечір, фотохудожник Василина таємниче посміхається. Все так, як треба, як ніби зрежисована заздалегідь, і тому особливо забавно. Весь вечір п'єш в повній впевненості, що в Москві повно позитивних людей, з якими приємно поговорити.

Колективно вирішуємо, що шалені гроші
треба негайно пропити

Наступний пункт на нашій нічний карті - «Китайський льотчик Джао Да» і клуб «Танці». Поки йдемо по Потапівського, випадково знаходжу кимось втрачену п'ятитисячний купюру. Колективно вирішуємо, що шалені гроші треба негайно пропити. Уже в клубі з'ясовується, що купюра не справжня, з магазину приколів, але цей сумний факт компенсують мої нові знайомі, які по черзі дають спробувати свої різнокаліберні джини-тоніки.

Починається дощ, Антон мокне біля входу: його не пустили з підставкою. До «Танців» вже не дійдемо, але з ранку в Facebook мене додадуть ще п'ять чоловік і майже всі - в окулярах. А з усіх коктейлів з джином все одно найсмачнішим виявився класичний джин-тонік.

Текст: Діна Бунеева
Фото: Анастасія Годунова, Амалія Алефіренко
Китайський льотчик
Джао Да

Лубенський проїзд, 25
танці
Нікольська, 11

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com