рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Щоденний догляд за шкірою обличчя в залежності від типу

  1. Етапи домашнього догляду за обличчям
  2. 1. Очищення
  3. 2. Тонізація
  4. 3. Зволоження
  5. 4. Захист
  6. 5. Харчування
  7. Правила молодості для шкіри повік
  8. Як підібрати косметику для різних типів шкіри
  9. Поради з нанесення засобів для догляду за шкірою
  10. Основні помилки в догляді за обличчям
  11. програма мінімум

Для здоров'я і краси особи дуже важливий комплексний і систематичний догляд. Крім спеціальних процедур, величезну роль грає щоденний догляд за шкірою обличчя.

Етапи домашнього догляду за обличчям

Правильний догляд за обличчям - комплексний. Він включає в себе кілька етапів, чергування яких дозволить очистити шкіру від забруднень і відмерлих клітин, забезпечити харчування, зволоження і захист.

У догляді за шкірою важливо дотримуватися послідовність етапів.

1. Очищення

Мешканкам мегаполісів недостатньо вмиватися водою, щоб очистити шкіру від забруднень. Вони утворюються, завдяки виділенню клітинами епідермісу шкірного сала, забруднень з повітря і декоративної косметики.

Сучасна жінка використовує велику кількість косметичних засобів. Вони утворюють на шкірі справжній панцир, який ввечері, перед сном, потрібно обов'язково видалити. Косметика забиває пори, перешкоджає клітинному подиху. Недостатнє очищення провокує почервоніння, подразнення, лущення, запалення на шкірі.

Для ефективного очищення потрібно підібрати засоби, що відповідають віку і типу шкіри. Вибір їх досить різноманітний: пінки, гелі, молочко, двофазні емульсії (поєднують ліпофільную і гідрофільну фази), очищаючі серветки і багато іншого. Завдяки очищенню, віддаляється надлишок шкірного жиру, пил, бруд, декоративна косметика.

Очищати шкіру потрібно вранці після сну і ввечері перед сном в обов'язковому порядку. Мило в чистому вигляді використовувати для вмивання не рекомендується, воно порушує кислотно-лужний баланс, виникає відчуття стягнутості, шкіра починає лущитися - це говорить про надлишок лугу.

Читайте також
Як правильно очищати обличчя в домашніх умовах
Тема цієї статті - очищення шкіри обличчя в домашніх умовах. На перший погляд здається, ніби в ...

2. Тонізація

Комплексний догляд включає в себе тонизирование в обов'язковому порядку. Чомусь вважається, що цим пунктом можна знехтувати, однак така думка - помилково.

Завдяки тоніку з особи видаляються і залишки кошти для демакіяжу, і звужуються пори, і відновлюється шкірний баланс. Тоніки для обличчя поділяються на три великі групи:

  1. освіжаючі. Такими тоніком можна користуватися не тільки безпосередньо після очищення шкіри, але і протягом дня (якщо на обличчі немає багатошарового декоративного покриття). Багато жінок для підтримання водного балансу шкіри в жарку погоду або в приміщеннях з кондиціонерами використовують термальну воду, але з таким же успіхом можна використовувати освіжаючий тонік. Він не містить спирту і м'яко впливає на шкіру. Тонік з женьшенем додатково прибирає жирний блиск, миттєво охолоджує;
  2. тонізуючі лосьйони містять невелику кількість спирту, тому оптимальні для догляду за комбінованою шкірою. Саме такий лосьйон або спрей допоможе в лічені хвилини відновити нейтральний рН шкіри, вона отримає первинне зволоження, а жирний блиск буде видалений;
  3. в'яжучі засоби створені на основі етилового спирту, містять інші антисептичні добавки і ідеальні для догляду за жирною шкірою. На схильна до висипань, утворення прищів і появи акне. Причина - надлишок шкірного сала, закупорка пір і виникають запальні процеси в них. В'яжучі засоби перешкоджають всього перерахованого і оздоровлюють шкіру.

Читайте також
Тонік для обличчя своїми руками: краще очищення шкіри
Ми так багато можемо робити речей, що тонік для обличчя своїми руками - не проблема. Ось є ...

3. Зволоження

Після того, як шкіра буде підготовлена ​​до подальшого догляду, потрібно переходити до зволоження. Мова йде не тільки про поверхневому зволоженні клітин епідермісу (тобто - нанесенні зволожуючого крему), але і про зволоження глибоких шарів шкіри.

Денний крем, що виконує функцію зволоження, наносять завчасно, за 30-40 хвилин до виходу на вулицю, щоб він встиг вбратися і створити на обличчі тонку плівку. Сучасні засоби не залишають жирного блиску, мають легку невагомою, практично не відчувається, текстурою.

4. Захист

Крім усього іншого, зволожуючі креми містять захисні фактори -

  • антиоксиданти, що нейтралізують дію вільних радикалів;
  • УФ-фільтри проти сонячних променів.

Мікрочастинки здатні проникати в глибокі шари шкіри, завдяки чому розгладжуються дрібні зморшки і складки, підвищується тургор шкіри.

Читайте також
Сонцезахисні креми для обличчя spf для дітей і дорослих
З настанням сонячних днів багато хто починає користуватися спеціальним кремом, який захищає шкіру ...

5. Харчування

Харчування

Увечері, після повторного очищення і тонізації, шкіру потрібно «підгодувати». Деякі жінки по -старінке використовують два види кремів. Ранковий, як правило, зволожує і захищає, а вечірній - зволожує. Ці засоби відрізняються за структурою (вечірній - більш жирний, важкий).

У продажу можна зустріти засоби, що комбінують обидва крему. Такий підхід до догляду за шкірою обличчя так само має місце бути, головне - правильно підібрати крем. Поживний крем наносять, як мінімум, за годину до сну, залишки прибирають серветкою.

Правила молодості для шкіри повік

Програма основного догляду в обов'язковому порядку включає догляд за шкірою навколо очей.

Шкіра вік - тонка, позбавлена ​​підшкірної жирової клітковини і сальних проток. Саме ці ділянки раніше інших підказують оточуючим, скільки насправді років жінці. Тому і вимагають особливого догляду:

  • тонка шкіра дуже схильна набрякати, швидко розтягується і покривається зморшками, тому поводитися з нею потрібно дбайливо;
  • для зняття макіяжу з очей створені спеціальні делікатні засоби. Використовувати їх для догляду за іншими зонами особи - можна, але не навпаки;
  • для шкіри повік розроблені спеціальні креми, вони мають легку текстуру і не провокують додаткові набряки;
  • знімати косметику і наносити доглядають кошти навколо очей потрібно відповідно до масажними лініями. Знизу - від внутрішніх куточків очей до зовнішніх, зверху - навпаки. Робити це потрібно обережно, так, щоб шкіра не розтягувалася.

Крім того, епідерміс навколо очей дуже чутливий і гостро реагує на неякісну косметику.

Читайте також
Догляд за шкірою за розкладом
Чи знаєте ви про те, що наносити крем після 10 години вечора не можна, адже особа його просто не вбере і вся корисність ...

Як підібрати косметику для різних типів шкіри

Догляд за сухою шкірою - самий ретельний. Такий тип схильний до подразнення, лущення, утворення зморшок. Дуже важливо вибирати креми і миючі засоби, що не містять спирту і води. Для харчування хороші масла і креми, що містять вітаміни А, Е, що стимулюють природне вироблення еластину і колагену.

Для проблемної та жирної шкіри потрібно вибирати засоби, делікатно видаляють надлишок шкірного сала, очищають протоки сальних залоз, підсушують і матирующие.

Щоденний догляд за проблемною шкірою вранці полягає в дбайливому очищенні з особливою увагою на рівень pH, використання легких текстур і грамотному захисті після застосування активних засобів.

Косметика для чутливої шкіри повинна бути максимально натуральною, без барвників, ароматизаторів та консервантів, здатних спровокувати алергічну шкірну реакцію. Зате на користь підуть такі добавки, як пантенол, алантоїн, алое. Найчастіше власниці такого типу використовують косметику перевірених часом брендів.

Для комбінованої шкіри доводиться підбирати спеціальні засоби, які прибирають надлишок жиру в проблемних зонах (перенісся і крила носа, лоб, підборіддя) і додатково зволожують шкіру навколо очей, на щоках.

Поради з нанесення засобів для догляду за шкірою

Поради з нанесення засобів для догляду за шкірою

Поетапний догляд за шкірою передбачає правильне нанесення доглядають коштів:

  • очищення починається з губ. Помаду знімають за допомогою ватного диска, змоченого в очисному засобі, рухаючись від зовнішніх куточків губ до центру;
  • наступний крок - демакіяж очей. Найкраще змочити два ватних диска підходящим засобом для зняття косметики і покласти їх на очі на 2-3 хвилини. А потім акуратними рухами, не розтягуючи шкіру, видалити косметику з очей;
  • щоб очистити шкіру, на неї рівномірно наносять обраний засіб, вспенивают і обережними рухами змивають з обличчя;
  • тонік наносять на ватний диск і протирають обличчя;
  • креми наносять акуратними рухами, дотримуючись масажних лініях. Не потрібно з силою втирати їх, розтягуючи її.

Основні помилки в догляді за обличчям

Можна виділить кілька основних серйозних помилок в догляді, через які не вдається не тільки домогтися бажаного результату, але і отримати зворотний очікуваному:

  • розтирання і розтягування шкіри. Такі маніпуляції травмують шкіру, викликають появу перших зморшок;
  • неправильний вибір б'юті-продуктів. Не варто сліпо довіряти рекламі, потрібно читати, вивчати і пробувати;
  • креми із захистом від ультрафіолетового випромінювання потрібні не тільки влітку і не тільки на курорті, вони необхідні в будь-який час року;
  • крім щоденного очищення, не варто нехтувати пілінгом 1-2 рази на тиждень;
  • крім косметичних засобів, потрібно звернути свою увагу на раціон харчування і повноцінний сон. Крім того, негативно впливають на стан шкіри куріння і міцні алкогольні напої.

Читайте також
Що можна зробити для запобігання вікових змін шкіри обличчя і зупинити старіння
Шановні пані, продовжуємо розмову про методи догляду за старіючої шкірою обличчя. Сьогодні подивимося, чому відбуваються ...

програма мінімум

програма мінімум

Запропонована схема - той необхідний мінімум, якого потребує шкіра. Важливо доглядати не тільки за обличчям, а й за шиєю, оскільки в іншому випадку контраст буде занадто разючим.

Дуже важливо, щоб щоденний догляд був регулярним, лише в такому разі можна розраховувати на відчутний, помітний результат.

При виборі засобів потрібно орієнтуватися не на привабливий дизайн, вигідну ціну або розкручену марку, а на вік і тип. Потрібно не полінуватися і вивчити склад обраного кошти. Виробники рекомендують використовувати засоби однієї серії, оскільки вони доповнюють один одного.

Потрібно привчати себе змолоду до повноцінного догляду за шкірою. Чітка система, що припускає всі етапи комплексного догляду, дозволить підтримувати здоров'я і молодість шкіри протягом багатьох років. Базовий набір: засіб для демакіяжу, тонік, креми повинні доповнюватися масками і масажем, салонні процедури.

Читайте також
Сім основних процедур домашнього догляду за обличчям
Тема цієї статті - домашній догляд за обличчям, а точніше - основні процедури, які складають базовий догляд в домашніх ...

Щоденний догляд за шкірою обличчя - фундамент, на якому базується здоров'я і зовнішній вигляд жінки в будь-якому віці.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com