рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Огляд інтернет-магазину NEXT

  1. Огляд інтернет-магазину NEXT

Огляд інтернет-магазину NEXT

У цьому огляді ми докладно розповімо про улюбленця мільйонів онлайн-покупців по всьому світу - британському гіпермаркеті NEXT. Також ми розкриємо деякі секрети успішного шопінгу в цьому мегамонстрів європейської інтернет-торгівлі.

Історія марки

Перший магазин NEXT був відкритий в лютому 1982р. в Лондоні. Колектив британських дизайнерів представив спочатку кілька колекцій модного жіночого одягу і взуття. Трохи пізніше асортимент був поповнений чоловічого та дитячого одягом і аксесуарами. Новий бренд дуже скоро завоював заслужене визнання споживачів: речі виділялися оптимальним поєднанням стильності, якості і ціни. Кожна нова колекція обов'язково відображала останні тенденції моди.
Марка однією з перших почала залучати супермоделей і зірок шоу-бізнесу до участі в своїх рекламних кампаніях. У різний час з NEXT працювали Ясмін Ле Бон, Наомі Кемпбелл, Крісті Тарлінгтон, Клаудіа Шиффер, Лінда Євангеліста, Ума Турман і Данні Міноуг.
У 1988 р NEXT почав випускати каталоги продукції, щоб покупці могли замовляти одяг по телефону. А в 1999 р компанія презентувала інтернет-версію магазину.
Сьогодні тільки у Великобританії налічується близько 500 магазинів NEXT. Ще близько 200 бутиків розташовані в країнах Європи, Близького Сходу, Росії, Індії та Японії. Однак більше 70% свого прибутку компанія отримує від онлайн-продажів.

концепція NEXT

Головне - бути особистістю, бути оригінальним і неповторним. Ці слова якнайкраще характеризують загальну концепцію марки.
Якісна, відносно недорога, стильний одяг NEXT стала символом активної життєвої позиції, націленості на саморозвиток і успіх, оптимістичного ставлення до себе і до життя. Завдяки свіжої ідеї, за короткий час марка зайняла лідируючу позицію на ринку модного одягу і атрибутики Великобританії, а потім отримала визнання і в інших країнах світу.
Спочатку фірмовий стиль NEXT був переважно класичним і стриманим. Однак в 2007 р в свій 25-річний ювілей компанія кардинально змінила імідж. Немов обігравши свою назву, NEXT зробила наступний крок у бік світових тенденцій fashion-індустрії. Колишніми залишилися демократичність цін і відмінна якість, але крій одягу став більш зухвалим, кольору - більш яскравими, звична англійська класика була змішана з ультрамодними трендами. До того ж окремою лінією були випущені колекції дорогих моделей одягу з тканин класу «люкс» - Signature. Обличчям рекламної компанії оновленого NEXT стала бразильська топ-модель Алессандра Амбросіо.

асортимент

В асортименті Next.co.uk сьогодні представлений одяг на всі випадки життя: вечірнє вбрання, діловий стиль, casual, спортивна і пляжний одяг, нижню білизну, взуття та галантерея, аксесуари. У кожному сезоні NEXT випускає лінійку святкового одягу для коктейльної і вечірнього образів. Останні колекції рясніють контрастними рослинними принтами, металевою фурнітурою, масивної взуттям та аксесуарами. Окремої згадки заслуговує дитячий одяг з Next - воістину відмінне поєднання якості і ціни. При цьому загальновідомо, що одяг для дітей - це такий товар, з яким дуже важко помилитися в розмірах, що особливо актуально, при покупках через інтернет. Тому одяг для дітей з Next - це поза всяким сумнівом - виграшна купівля на всі 100%.
Але NEXT сьогодні - це не просто електронний магазин одягу, це справжній гіпермаркет з величезним асортиментом товарів самих різних напрямків. Крім одягу і взуття, інтернет-магазин торгує меблями і предметами інтер'єру, побутовою технікою та електронікою, квітами, дорогими винами та шампанським. Наприклад, в розділі «Меблі» представлені комоди, дивани, ліжка, пуфи і деталі інтер'єру, офісні меблі, деталі інтер'єру і т.д. В окремій категорії - дачні приналежності, починаючи з меблів для пікніка і закінчуючи вуличної підсвічуванням.
Ще один великий розділ - «Електроніка» - також об'єднує масу товарів: побутова техніка, комп'ютери та принтери, телефони і IPod, GPS-навігатори.
Останнє оновлення NEXT - «Квіти та подарунки». Тут представлені кімнатні та садові квіти, букети, елітні вина і шампанське найвідоміших марок в подарункових упаковках, подарункові карти і навіть постійно оновлювана колекція DVD-дисків з фільмами.

NEXT в Росії

У нашій країні NEXT влаштувався в 2006 році, відкривши в Москві перший монобрендовий бутик. Сьогодні, крім російських столиць, фірмові магазини марки є вже і в Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді, Казані, Новосибірську, Самарі і Тольятті. У сусідній Україні бутики NEXT також представлені в Києві, Дніпропетровську та Донецьку.
Логічно, що один з найбільших світових fashion-рітейлерів активно проникає в російські і українські моли, знаходячи тут своїх постійних покупців. Однак російський та й український ринки - абсолютно унікальні явища з точки зору споживчих переваг. Не секрет, що в наших країнах дистриб'ютори європейських брендів схильні збільшувати ціни в кілька разів у порівнянні з вихідними, підносити такі демократичні марки, як NEXT, чи не в сегменті брендів класу «люкс». Тим не менш, є певний прошарок покупців, яким важлива зовнішня «престижність» шопінгу. Такі клієнти готові платити будь-які гроші лише за усвідомлення того, що вони носять «дорогу англійську одяг» (не забуваємо, що дорогий цей одяг стає саме в Росії і Україні!).
Однак більша частина покупців прагнуть просто придбати якісний одяг від англійських дизайнерів за доступними цінами. Альтернативним способом задовольнити цю потребу для російських і українських шопоголіків залишається Інтернет-магазин NEXT - www.next.co.uk.
І тут ми переходимо до найкориснішою частини нашого огляду - практичного керівництва по онлайн-шопінгу в британському магазині.

Як замовити в NEXT

NEXT - незвичайний інтернет-магазин. Дуже великий, дуже солідний, дуже популярний серед покупців у всьому світі. У 2010 році він приніс групі компаній NEXT майже 400 млн фунтів стерлінгів оподатковуваного прибутку! Коли гравець ринку виходить на такий рівень, він має право в якійсь мірі диктувати клієнтам свої умови роботи. І диктує.

Основна особливість цього ритейлера укладена в дуже складній системі оплати покупок. Настільки складної, що самі британці часом в ній плутаються. Справа в тому, що NEXT приймає оплату лише від жителів країн, в які здійснюється доставка товарів. До них відносяться США, Австралія, Мексика, Аргентина, Нова Зеландія, Чилі, Перу, Пакистан, Індія, Ізраїль, Туреччина, Венесуела і 29 європейських країн. Оскільки Росія і Україна до цього списку не входять, самостійно здійснювати онлайн-шопінг в NEXT їх жителі сьогодні не можуть. Тому Alfaparcel надає посередницьку допомогу російським шопоголікам, придивившись товари в NEXT.

Ось трохи корисної практичної інформації по онлайн-шопінгу в NEXT.

Щоб купити одяг в Next, потрібно, дотримуючись покрокової інструкції , Оформити замовлення на Alfaparcel.

Досвідчені клієнти NEXT знають про існування легендарних розпродажів в цьому онлайн-магазині, які відбуваються з регулярністю кілька разів на рік - http://www.next.co.uk/sale/. Під час Сейлем за сущі копійки можна придбати відмінні речі з минулих колекцій. Онако тут теж є свої нюанси.

По-перше, на розпродажах представлені далеко не всі речі і не всіх розмірів.

По-друге, розпродажі в NEXT настільки популярні, що навіть на сайті магазина (!) Часом створюється черга. Речі розкуповуються миттєво. Єдина можливість встигнути купити потрібну річ - мати достатню для покупки суму на депозиті Alfaparcel. Можна скористатися викупом замовлення по дзвінку, звернувшись до відділу замовлень шопінг-посередника за тел. +44 1945 588273 з проханням терміново викупити замовлення.

Додамо, що розпродажі - це все ж «екстремальний» шопінг. Для любителів спокійно і неквапливо вибирати потрібні речі він навряд чи підійде.

По-третє, позиції товарів в NEXT постійно змінюються, тому що колекції оновлюються кожні 1,5-2 місяці. Краще не зберігати посилання на потрібну річ, а просто запам'ятовувати її артикул, за яким товар завжди можна буде знову знайти на сайті.

По-четверте, щоб стежити за початком розпродажів і оновленням колекцій, можна підписатися на розсилку новин сайту на сторінці aspx?e=sign.> https://www.next.co.uk/secure/account/newslettersignup.aspx?e=sign. Для цього не потрібно проходити знову ж вельми складну процедуру реєстрації на сайті.

Нарешті, щоб не помилитися з розміром одягу, краще орієнтуватися на правильну ростовую категорію. Їх три: розмір Tall від 177.5 см, Regular від 160-167.5 см і Petite від 150-160 см.

Чому в NEXT?

Власне, неможливість самостійно оплачувати покупки - єдина, мабуть, виникає перед нашими співвітчизниками при онлайн-шопінг в NEXT. І, як уже сказано, вирішити її можна за допомогою Alfaparcel. В цілому ж слід віддати належне хорошій якості роботи англійського інтернет-гіганта.
Тут не зайвим буде ще раз згадати оптимальне співвідношення ціни, якості і модного дизайну одягу, взуття та аксесуарів. Саме це - головний фактор зростаючої популярності NEXT у всьому світі.
Для онлайн-шопоголіків завжди гостро стоїть проблема можливого шлюбу або помилок комплектації замовлення. Робити повернення, тим більше в європейські магазини, абсолютно недоцільно, це займає час, б'є по нервах і т.д. І тут NEXT теж вигідно вирізняється з-поміж конкурентів. Відгуки покупців свідчать про те, що кількість випадків шлюбу або помилок в NEXT зведені до мінімуму. «Їх настільки мало, що менше було б просто непристойно», - жартують досвідчені інтернет-шопоголіки.


Aspx?
Чому в NEXT?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com