рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Легенда. Жасмин - Світ квітів і любові. - Без мови і дзвін ньому - Блоги - Sports.ru

  1. Легенда. Жасмин - Світ квітів і любові. Існує дуже красива легенда про жасмині ... Відповідно до...
  2. Легенда. Жасмин - Світ квітів і любові.

Легенда. Жасмин - Світ квітів і любові.

Існує дуже красива легенда про жасмині ... Відповідно до неї, колись все квіти були білими, але одного разу з'явився художник з набором яскравих фарб і запропонував пофарбувати їх в різні кольори, які їм захочеться.

Жасмин був ближче всіх до художника; він хотів бути золотистого кольору, кольору його улюбленого сонця. Але художнику не сподобалося, що жасмин був первее троянди, королеви квітів, і в покарання він залишив його чекати до самого кінця, взявшись за розфарбовування всіх інших кольорів. В результаті вподобана Жасмином жовто-золота фарба майже вся дісталася кульбаби.

Жасмин не став знову просити художника розфарбувати його в жовтий колір, а у відповідь на вимогу вклонитися відповів наступне: "Я вважаю за краще зламатися, але не зігнутися". Так він і залишився білим крихким жасмином.

1) Давним-давно, коли квіти 2) "Поспішайте, вибирайте колір,

Всі були білими, художник, Для вас не шкода яскравих фарб,

З палітри своєї розкішної В облич новий і прекрасний

Прийшов виконати їхні мрії. Ви завтра зустрінете світанок! "

3) Всіх ближче був жасмину кущ, 4) Щоб виділяти свій аромат

Він побажав бути кольору сонця, Красуючись золотим відливом.

Щоб як воно себе до донця Художник вимовив буркотливо:

Віддати в пориві ніжних почуттів, "Не квапся, чарівний сад

5) Чи не може жити без ніжних троянд, 6) Образи оце він не зніс жасмин

Вона ... вона тут королева, І від розмальовки відмовився,

Їй право віддаю бути першою, Як був він білим - так залишився ...

Моїй володарка мрій "Але від того чи менше милий?

(Петро Гуреєв)

З давніх часів жасмин вважається "королем квітів". Назва "жасмин" походить від перського слова "ясмин", яке означає запашний квітка. Це також і перське жіноче ім'я.

По всій видимості, рослина було ввезено в Єгипет до часів XXI династії (близько 1000 років до нашої ери). Є згадка про те, що китайський імператор династії Sung (960-1279) насолоджувався ароматом жасмину, зростаючим в його палаці. В кінці XV століття жасмин вирощували для королів Афганістану, Непалу і Персії.

Багато ботаніки вважають, що ця рослина відбулося з Індії - з північних частин Гімалайських долин, хоча в даний час його вирощують на всій території Індії. Інші вважають його батьківщиною територію сучасного Ірану.

Жасмин здавна відомий як квітка любові. Відкриваються квітки жасмину тільки вночі, і про це оповідає красива, але сумна легенда.

Стародавня індійська легенда оповідає про принцесу Жасмін, яка шалено закохалася в бога Сонця (Surya-Deva). На превеликий жаль, а так буває в житті, любов красуні не знайшла відгуку у бога, і він відкинув її.

Принцеса не перенесло відмови і наклала на себе руки. Бог Сонця був щиро засмучений тим, що трапилося. Зібрав він попіл дівчата і перетворив його в гарне дерево жасмин. Квітки жасмину розпускаються тільки вночі, щоб випустити на волю душу прекрасної дівчини, але не турбувати бога Сонця. Сам жасмин став найсильнішим афродизіаком.

Жасмин і сьогодні відомий як сильнодіючий квітка любові, який впливає і на чоловіків, і на жінок.

Чарівна легенда пов'язана з герцогом Тоскан и,

якому належав перший в Італії жасминовий кущ. Герцог суворо заборонив своїм садівнику дарувати комусь хоча б найменший втечу. Садівник підкорився наказу гордого і жодного господаря до тих пір, поки не закохався, подарувавши своїй дамі серця букет з квітучих жасминовий гілок. Молода жінка здогадалася про цінності подарунка і посадила зрізані пагони. З тих пір аромат жасминовий кущів в Італії символізує любов, яка сильніше, ніж заборони.

З тих пір аромат жасминовий кущів в Італії символізує любов, яка сильніше, ніж заборони

В Індії жасмин здавна є священною рослиною. Індуси пов'язують квітки жасмину в формі гірлянд і дарують їх найбільш шанованим гостям. Квітки жасмину часто сплітають в весільні вінки на індійських одруження, створюючи ароматну емблему любові. Вважається, що такі вінки навіки пов'язують двох закоханих глибокої і нерозривним зв'язком.

Вважається, що такі вінки навіки пов'язують двох закоханих глибокої і нерозривним зв'язком

У Китаї жасминовий чай здавна визнаний улюбленим напоєм. Вважається, що жасминовий чай, який здавна готували, володіє духовною силою. Цей чай готують з чайного листя, спеціально залишених безпосередньо біля сильно пахнуть квітів жасмину. В результаті листя набувають аромат квіток жасмину.

В результаті листя набувають аромат квіток жасмину

В Індонезії жасмин - національна квітка, індонезійські наречені не обходяться без прикрас з жасмину. Тут квіти жасмину є популярним компонентом національних страв.

На Філіппінах, жасмин є символом чистоти, своєї - філіппінської «сакурою». З квітів жасмину місцеве населення плете гірлянди й прикрашає ними храми.

Жасмин - національна квітка Пакистану, де він відомий як «чамбелі».

Соколова Зінаїда . Жасмин і метелики

Жасмин і метелики

Воробйова Ольга . Чай з жасмином

Чай з жасмином

Сивенко Микола . жасмин

жасмин

Комаровська Олена . букет жасмину

Річка шумить, вся в іскрах світла,

Жасмином пахне жаркий ліс.

А там, вгорі - зима і літо:

Січневий сніг і синь небес.

Ліс завмирає, мліє в спеці,

Але тим пишною цвіте жасмин.

В блакиті яскравою - неземне

Пишність вершин.

(І. Бунін)

Трохи про духів із запахом жасмину на прохання Софі.

А також, я сподіваюся, що будь-яка з наших прекрасних жінок, знайде собі аромат до душі:

Guerlain - Aqua Allegoria Jasminora

Дуже натуральний, свіжий квітковий аромат. Немов потрапляєш в повний жасмину сад на заході, коли пахощі особливо сильно і заповнює собою весь темніє повітря. Відтіняють його свіжа зелень (гальбанум), конвалії, цикламен, бергамот, фрезія і мускус.

Взагалі, вся серія Aqua Allegoria, в тому числі парфуми із запахом жасмину, створюється для любителів природних, природних запахів. Парфумери відтворюють аромати квітів і фруктів якомога ближче до природи.

Жасминові аромати Bvlgari

Жасминові аромати Bvlgari

Що вийшов в 2008 році Jasmin Noir - зовсім не схожий на «Жасмінору» Герлена. Тут перед нами темний, розкішний аромат. Поміщений в центр цього букета жасмин оточений запахами цінних порід деревини, мигдалю, гарденії, солодки і бобів тонка.

Аромат адресований жінкам 25-40 років. Його відрізняє престижний флакончик, який зайвий раз нагадує про те, що Bvlgari - це перш за все ювелірний бренд.

Mon Jasmin Noir.

Mon Jasmin Noir

А в 2011 році з'явилася нова версія - Mon Jasmin Noir. Нарівні з жасмином тут звучить гурманський акорд нуги. Доповнюють гармонію конвалії, кедр, мускус, цитрусові та пачулі. Багатьом запам'ятався розкішний рекламний ролик з актрисою Кірстен Данст, знятий на віллі Balbianello (околиці Мілана).

Voile de Jasmin

Voile de Jasmin - жіночна гармонія, основою якої служать квіти. Крім жасмину, це мімоза, флердоранж, іланг-іланг і троянда. Облямовують композицію фіалковий корінь, деревина рожевого дерева, мускус.

Armani Code від Giorgio Armani

Armani Code від Giorgio Armani

Чуттєва гурманська суміш, схожа на екзотичний десерт. Жасмин і флердоранж подані з медом, кількома видами цитрусових і ваніллю. Це вдалий вибір для романтичного побачення або вечірки, коли потрібен особливо «ошатний» парфум.

Annick Goutal - Le Jasmin

Ще один природний жасминовий аромат створили в нішевий парфумерному будинку у Франції. Ніжний запах жасминовий нирок відтіняє іскристий півтон імбиру. Le Jasmin є натуральну, зелену, свіжу композицію. Аромат відрізняється чистотою і ненав'язливість, які роблять його доречним в денний час. Добре звучить навесні і влітку.

Ось лише деякі з усіх жасминовий духів. Є композиції з вираженою жасминової складової у Donna Karan (Essence Jasmine) і Tom Ford (Jasmin Rouge і Jasmine Musk), а Hugo Boss створив текстильно-парфумерну композицію Silk and Jasmine (на думку дизайнерів, вона ідеально виглядає з шовкової одягом).

Час від часу виходять «жасминові» версії популярних парфумів: Yves Saint Laurent - In Love Again Jasmin Etoile, Givenchy - Ange ou Demon Jasmin Sambac, Organza Jasmin 2007 від Givenchy. Серед селективен можна відзначити Montale Jasmin Full і провокаційний Jasmin et Cigarette від Etat Libre d Orange

poezia-aromatov.ru/?p=275

rosmari.ru/articles/jasmine-aphrodisiac.html

www.spellsmell.ru/women/bvlgari/voile-de-jasmin/

www.spellsmell.ru/women/bvlgari/jasmin-noir/

www.spellsmell.ru/women/annick-goutal/le-jasmin/

Легенда. Жасмин - Світ квітів і любові.

Існує дуже красива легенда про жасмині ... Відповідно до неї, колись все квіти були білими, але одного разу з'явився художник з набором яскравих фарб і запропонував пофарбувати їх в різні кольори, які їм захочеться.

Жасмин був ближче всіх до художника; він хотів бути золотистого кольору, кольору його улюбленого сонця. Але художнику не сподобалося, що жасмин був первее троянди, королеви квітів, і в покарання він залишив його чекати до самого кінця, взявшись за розфарбовування всіх інших кольорів. В результаті вподобана Жасмином жовто-золота фарба майже вся дісталася кульбаби.

Жасмин не став знову просити художника розфарбувати його в жовтий колір, а у відповідь на вимогу вклонитися відповів наступне: "Я вважаю за краще зламатися, але не зігнутися". Так він і залишився білим крихким жасмином.

1) Давним-давно, коли квіти 2) "Поспішайте, вибирайте колір,

Всі були білими, художник, Для вас не шкода яскравих фарб,

З палітри своєї розкішної В облич новий і прекрасний

Прийшов виконати їхні мрії. Ви завтра зустрінете світанок! "

3) Всіх ближче був жасмину кущ, 4) Щоб виділяти свій аромат

Він побажав бути кольору сонця, Красуючись золотим відливом.

Щоб як воно себе до донця Художник вимовив буркотливо:

Віддати в пориві ніжних почуттів, "Не квапся, чарівний сад

5) Чи не може жити без ніжних троянд, 6) Образи оце він не зніс жасмин

Вона ... вона тут королева, І від розмальовки відмовився,

Їй право віддаю бути першою, Як був він білим - так залишився ...

Моїй володарка мрій "Але від того чи менше милий?

(Петро Гуреєв)

З давніх часів жасмин вважається "королем квітів". Назва "жасмин" походить від перського слова "ясмин", яке означає запашний квітка. Це також і перське жіноче ім'я.

По всій видимості, рослина було ввезено в Єгипет до часів XXI династії (близько 1000 років до нашої ери). Є згадка про те, що китайський імператор династії Sung (960-1279) насолоджувався ароматом жасмину, зростаючим в його палаці. В кінці XV століття жасмин вирощували для королів Афганістану, Непалу і Персії.

Багато ботаніки вважають, що ця рослина відбулося з Індії - з північних частин Гімалайських долин, хоча в даний час його вирощують на всій території Індії. Інші вважають його батьківщиною територію сучасного Ірану.

Жасмин здавна відомий як квітка любові. Відкриваються квітки жасмину тільки вночі, і про це оповідає красива, але сумна легенда.

Стародавня індійська легенда оповідає про принцесу Жасмін, яка шалено закохалася в бога Сонця (Surya-Deva). На превеликий жаль, а так буває в житті, любов красуні не знайшла відгуку у бога, і він відкинув її.

Принцеса не перенесло відмови і наклала на себе руки. Бог Сонця був щиро засмучений тим, що трапилося. Зібрав він попіл дівчата і перетворив його в гарне дерево жасмин. Квітки жасмину розпускаються тільки вночі, щоб випустити на волю душу прекрасної дівчини, але не турбувати бога Сонця. Сам жасмин став найсильнішим афродизіаком.

Жасмин і сьогодні відомий як сильнодіючий квітка любові, який впливає і на чоловіків, і на жінок.

Чарівна легенда пов'язана з герцогом Тоскан и,

якому належав перший в Італії жасминовий кущ. Герцог суворо заборонив своїм садівнику дарувати комусь хоча б найменший втечу. Садівник підкорився наказу гордого і жодного господаря до тих пір, поки не закохався, подарувавши своїй дамі серця букет з квітучих жасминовий гілок. Молода жінка здогадалася про цінності подарунка і посадила зрізані пагони. З тих пір аромат жасминовий кущів в Італії символізує любов, яка сильніше, ніж заборони.

З тих пір аромат жасминовий кущів в Італії символізує любов, яка сильніше, ніж заборони

В Індії жасмин здавна є священною рослиною. Індуси пов'язують квітки жасмину в формі гірлянд і дарують їх найбільш шанованим гостям. Квітки жасмину часто сплітають в весільні вінки на індійських одруження, створюючи ароматну емблему любові. Вважається, що такі вінки навіки пов'язують двох закоханих глибокої і нерозривним зв'язком.

Вважається, що такі вінки навіки пов'язують двох закоханих глибокої і нерозривним зв'язком

У Китаї жасминовий чай здавна визнаний улюбленим напоєм. Вважається, що жасминовий чай, який здавна готували, володіє духовною силою. Цей чай готують з чайного листя, спеціально залишених безпосередньо біля сильно пахнуть квітів жасмину. В результаті листя набувають аромат квіток жасмину.

В результаті листя набувають аромат квіток жасмину

В Індонезії жасмин - національна квітка, індонезійські наречені не обходяться без прикрас з жасмину. Тут квіти жасмину є популярним компонентом національних страв.

На Філіппінах, жасмин є символом чистоти, своєї - філіппінської «сакурою». З квітів жасмину місцеве населення плете гірлянди й прикрашає ними храми.

Жасмин - національна квітка Пакистану, де він відомий як «чамбелі».

Соколова Зінаїда . Жасмин і метелики

Жасмин і метелики

Воробйова Ольга . Чай з жасмином

Чай з жасмином

Сивенко Микола . жасмин

жасмин

Комаровська Олена . букет жасмину

Річка шумить, вся в іскрах світла,

Жасмином пахне жаркий ліс.

А там, вгорі - зима і літо:

Січневий сніг і синь небес.

Ліс завмирає, мліє в спеці,

Але тим пишною цвіте жасмин.

В блакиті яскравою - неземне

Пишність вершин.

(І. Бунін)

Трохи про духів із запахом жасмину на прохання Софі.

А також, я сподіваюся, що будь-яка з наших прекрасних жінок, знайде собі аромат до душі:

Guerlain - Aqua Allegoria Jasminora

Дуже натуральний, свіжий квітковий аромат. Немов потрапляєш в повний жасмину сад на заході, коли пахощі особливо сильно і заповнює собою весь темніє повітря. Відтіняють його свіжа зелень (гальбанум), конвалії, цикламен, бергамот, фрезія і мускус.

Взагалі, вся серія Aqua Allegoria, в тому числі парфуми із запахом жасмину, створюється для любителів природних, природних запахів. Парфумери відтворюють аромати квітів і фруктів якомога ближче до природи.

Жасминові аромати Bvlgari

Жасминові аромати Bvlgari

Що вийшов в 2008 році Jasmin Noir - зовсім не схожий на «Жасмінору» Герлена. Тут перед нами темний, розкішний аромат. Поміщений в центр цього букета жасмин оточений запахами цінних порід деревини, мигдалю, гарденії, солодки і бобів тонка.

Аромат адресований жінкам 25-40 років. Його відрізняє престижний флакончик, який зайвий раз нагадує про те, що Bvlgari - це перш за все ювелірний бренд.

Mon Jasmin Noir.

Mon Jasmin Noir

А в 2011 році з'явилася нова версія - Mon Jasmin Noir. Нарівні з жасмином тут звучить гурманський акорд нуги. Доповнюють гармонію конвалії, кедр, мускус, цитрусові та пачулі. Багатьом запам'ятався розкішний рекламний ролик з актрисою Кірстен Данст, знятий на віллі Balbianello (околиці Мілана).

Voile de Jasmin

Voile de Jasmin - жіночна гармонія, основою якої служать квіти. Крім жасмину, це мімоза, флердоранж, іланг-іланг і троянда. Облямовують композицію фіалковий корінь, деревина рожевого дерева, мускус.

Armani Code від Giorgio Armani

Armani Code від Giorgio Armani

Чуттєва гурманська суміш, схожа на екзотичний десерт. Жасмин і флердоранж подані з медом, кількома видами цитрусових і ваніллю. Це вдалий вибір для романтичного побачення або вечірки, коли потрібен особливо «ошатний» парфум.

Annick Goutal - Le Jasmin

Ще один природний жасминовий аромат створили в нішевий парфумерному будинку у Франції. Ніжний запах жасминовий нирок відтіняє іскристий півтон імбиру. Le Jasmin є натуральну, зелену, свіжу композицію. Аромат відрізняється чистотою і ненав'язливість, які роблять його доречним в денний час. Добре звучить навесні і влітку.

Ось лише деякі з усіх жасминовий духів. Є композиції з вираженою жасминової складової у Donna Karan (Essence Jasmine) і Tom Ford (Jasmin Rouge і Jasmine Musk), а Hugo Boss створив текстильно-парфумерну композицію Silk and Jasmine (на думку дизайнерів, вона ідеально виглядає з шовкової одягом).

Час від часу виходять «жасминові» версії популярних парфумів: Yves Saint Laurent - In Love Again Jasmin Etoile, Givenchy - Ange ou Demon Jasmin Sambac, Organza Jasmin 2007 від Givenchy. Серед селективен можна відзначити Montale Jasmin Full і провокаційний Jasmin et Cigarette від Etat Libre d Orange

poezia-aromatov.ru/?p=275

rosmari.ru/articles/jasmine-aphrodisiac.html

www.spellsmell.ru/women/bvlgari/voile-de-jasmin/

www.spellsmell.ru/women/bvlgari/jasmin-noir/

www.spellsmell.ru/women/annick-goutal/le-jasmin/

Легенда. Жасмин - Світ квітів і любові.

Існує дуже красива легенда про жасмині ... Відповідно до неї, колись все квіти були білими, але одного разу з'явився художник з набором яскравих фарб і запропонував пофарбувати їх в різні кольори, які їм захочеться.

Жасмин був ближче всіх до художника; він хотів бути золотистого кольору, кольору його улюбленого сонця. Але художнику не сподобалося, що жасмин був первее троянди, королеви квітів, і в покарання він залишив його чекати до самого кінця, взявшись за розфарбовування всіх інших кольорів. В результаті вподобана Жасмином жовто-золота фарба майже вся дісталася кульбаби.

Жасмин не став знову просити художника розфарбувати його в жовтий колір, а у відповідь на вимогу вклонитися відповів наступне: "Я вважаю за краще зламатися, але не зігнутися". Так він і залишився білим крихким жасмином.

1) Давним-давно, коли квіти 2) "Поспішайте, вибирайте колір,

Всі були білими, художник, Для вас не шкода яскравих фарб,

З палітри своєї розкішної В облич новий і прекрасний

Прийшов виконати їхні мрії. Ви завтра зустрінете світанок! "

3) Всіх ближче був жасмину кущ, 4) Щоб виділяти свій аромат

Він побажав бути кольору сонця, Красуючись золотим відливом.

Щоб як воно себе до донця Художник вимовив буркотливо:

Віддати в пориві ніжних почуттів, "Не квапся, чарівний сад

5) Чи не може жити без ніжних троянд, 6) Образи оце він не зніс жасмин

Вона ... вона тут королева, І від розмальовки відмовився,

Їй право віддаю бути першою, Як був він білим - так залишився ...

Моїй володарка мрій "Але від того чи менше милий?

(Петро Гуреєв)

З давніх часів жасмин вважається "королем квітів". Назва "жасмин" походить від перського слова "ясмин", яке означає запашний квітка. Це також і перське жіноче ім'я.

По всій видимості, рослина було ввезено в Єгипет до часів XXI династії (близько 1000 років до нашої ери). Є згадка про те, що китайський імператор династії Sung (960-1279) насолоджувався ароматом жасмину, зростаючим в його палаці. В кінці XV століття жасмин вирощували для королів Афганістану, Непалу і Персії.

Багато ботаніки вважають, що ця рослина відбулося з Індії - з північних частин Гімалайських долин, хоча в даний час його вирощують на всій території Індії. Інші вважають його батьківщиною територію сучасного Ірану.

Жасмин здавна відомий як квітка любові. Відкриваються квітки жасмину тільки вночі, і про це оповідає красива, але сумна легенда.

Стародавня індійська легенда оповідає про принцесу Жасмін, яка шалено закохалася в бога Сонця (Surya-Deva). На превеликий жаль, а так буває в житті, любов красуні не знайшла відгуку у бога, і він відкинув її.

Принцеса не перенесло відмови і наклала на себе руки. Бог Сонця був щиро засмучений тим, що трапилося. Зібрав він попіл дівчата і перетворив його в гарне дерево жасмин. Квітки жасмину розпускаються тільки вночі, щоб випустити на волю душу прекрасної дівчини, але не турбувати бога Сонця. Сам жасмин став найсильнішим афродизіаком.

Жасмин і сьогодні відомий як сильнодіючий квітка любові, який впливає і на чоловіків, і на жінок.

Чарівна легенда пов'язана з герцогом Тоскан и,

якому належав перший в Італії жасминовий кущ. Герцог суворо заборонив своїм садівнику дарувати комусь хоча б найменший втечу. Садівник підкорився наказу гордого і жодного господаря до тих пір, поки не закохався, подарувавши своїй дамі серця букет з квітучих жасминовий гілок. Молода жінка здогадалася про цінності подарунка і посадила зрізані пагони. З тих пір аромат жасминовий кущів в Італії символізує любов, яка сильніше, ніж заборони.

З тих пір аромат жасминовий кущів в Італії символізує любов, яка сильніше, ніж заборони

В Індії жасмин здавна є священною рослиною. Індуси пов'язують квітки жасмину в формі гірлянд і дарують їх найбільш шанованим гостям. Квітки жасмину часто сплітають в весільні вінки на індійських одруження, створюючи ароматну емблему любові. Вважається, що такі вінки навіки пов'язують двох закоханих глибокої і нерозривним зв'язком.

Вважається, що такі вінки навіки пов'язують двох закоханих глибокої і нерозривним зв'язком

У Китаї жасминовий чай здавна визнаний улюбленим напоєм. Вважається, що жасминовий чай, який здавна готували, володіє духовною силою. Цей чай готують з чайного листя, спеціально залишених безпосередньо біля сильно пахнуть квітів жасмину. В результаті листя набувають аромат квіток жасмину.

В результаті листя набувають аромат квіток жасмину

В Індонезії жасмин - національна квітка, індонезійські наречені не обходяться без прикрас з жасмину. Тут квіти жасмину є популярним компонентом національних страв.

На Філіппінах, жасмин є символом чистоти, своєї - філіппінської «сакурою». З квітів жасмину місцеве населення плете гірлянди й прикрашає ними храми.

Жасмин - національна квітка Пакистану, де він відомий як «чамбелі».

Соколова Зінаїда . Жасмин і метелики

Жасмин і метелики

Воробйова Ольга . Чай з жасмином

Чай з жасмином

Сивенко Микола . жасмин

жасмин

Комаровська Олена . букет жасмину

Річка шумить, вся в іскрах світла,

Жасмином пахне жаркий ліс.

А там, вгорі - зима і літо:

Січневий сніг і синь небес.

Ліс завмирає, мліє в спеці,

Але тим пишною цвіте жасмин.

В блакиті яскравою - неземне

Пишність вершин.

(І. Бунін)

Трохи про духів із запахом жасмину на прохання Софі.

А також, я сподіваюся, що будь-яка з наших прекрасних жінок, знайде собі аромат до душі:

Guerlain - Aqua Allegoria Jasminora

Дуже натуральний, свіжий квітковий аромат. Немов потрапляєш в повний жасмину сад на заході, коли пахощі особливо сильно і заповнює собою весь темніє повітря. Відтіняють його свіжа зелень (гальбанум), конвалії, цикламен, бергамот, фрезія і мускус.

Взагалі, вся серія Aqua Allegoria, в тому числі парфуми із запахом жасмину, створюється для любителів природних, природних запахів. Парфумери відтворюють аромати квітів і фруктів якомога ближче до природи.

Жасминові аромати Bvlgari

Жасминові аромати Bvlgari

Що вийшов в 2008 році Jasmin Noir - зовсім не схожий на «Жасмінору» Герлена. Тут перед нами темний, розкішний аромат. Поміщений в центр цього букета жасмин оточений запахами цінних порід деревини, мигдалю, гарденії, солодки і бобів тонка.

Аромат адресований жінкам 25-40 років. Його відрізняє престижний флакончик, який зайвий раз нагадує про те, що Bvlgari - це перш за все ювелірний бренд.

Mon Jasmin Noir.

Mon Jasmin Noir

А в 2011 році з'явилася нова версія - Mon Jasmin Noir. Нарівні з жасмином тут звучить гурманський акорд нуги. Доповнюють гармонію конвалії, кедр, мускус, цитрусові та пачулі. Багатьом запам'ятався розкішний рекламний ролик з актрисою Кірстен Данст, знятий на віллі Balbianello (околиці Мілана).

Voile de Jasmin

Voile de Jasmin - жіночна гармонія, основою якої служать квіти. Крім жасмину, це мімоза, флердоранж, іланг-іланг і троянда. Облямовують композицію фіалковий корінь, деревина рожевого дерева, мускус.

Armani Code від Giorgio Armani

Armani Code від Giorgio Armani

Чуттєва гурманська суміш, схожа на екзотичний десерт. Жасмин і флердоранж подані з медом, кількома видами цитрусових і ваніллю. Це вдалий вибір для романтичного побачення або вечірки, коли потрібен особливо «ошатний» парфум.

Annick Goutal - Le Jasmin

Ще один природний жасминовий аромат створили в нішевий парфумерному будинку у Франції. Ніжний запах жасминовий нирок відтіняє іскристий півтон імбиру. Le Jasmin є натуральну, зелену, свіжу композицію. Аромат відрізняється чистотою і ненав'язливість, які роблять його доречним в денний час. Добре звучить навесні і влітку.

Ось лише деякі з усіх жасминовий духів. Є композиції з вираженою жасминової складової у Donna Karan (Essence Jasmine) і Tom Ford (Jasmin Rouge і Jasmine Musk), а Hugo Boss створив текстильно-парфумерну композицію Silk and Jasmine (на думку дизайнерів, вона ідеально виглядає з шовкової одягом).

Час від часу виходять «жасминові» версії популярних парфумів: Yves Saint Laurent - In Love Again Jasmin Etoile, Givenchy - Ange ou Demon Jasmin Sambac, Organza Jasmin 2007 від Givenchy. Серед селективен можна відзначити Montale Jasmin Full і провокаційний Jasmin et Cigarette від Etat Libre d Orange

poezia-aromatov.ru/?p=275

rosmari.ru/articles/jasmine-aphrodisiac.html

www.spellsmell.ru/women/bvlgari/voile-de-jasmin/

www.spellsmell.ru/women/bvlgari/jasmin-noir/

www.spellsmell.ru/women/annick-goutal/le-jasmin/

Моїй володарка мрій "Але від того чи менше милий?
Ru/?
Моїй володарка мрій "Але від того чи менше милий?
Ru/?
Моїй володарка мрій "Але від того чи менше милий?
Ru/?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com