рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ART-Bazarchik: Майстер-клас "Комод". Мамині скарби від Марини Пахомовой


Добрий день! Представляємо вам чудового майстра з багатою фантазією і маму трьох дітей - Пахомова Марина .Сьогодні вона поділиться з вами секретом створення чарівного комодик для зберігання маминих скарбів)))))

Прошу любити і радувати!

Добридень! Сьогодні я пропоную Вам зробити не зовсім звичайну скарбницю для зберігання милих кожної матусі штучок. Ця скарбниця буде зроблена у вигляді комодик. В принципі, з цього МК Ви зможете зробити і простий комодик для зберігання будь-яких дрібниць.

Отже. Приступаємо? Для роботи нам знадобляться наступні матеріали: Два листа скрап паперу (у мене папір Fieur design колекція Шеббі Шик Базова колір Аквамарин), два листа щільного кардстока, п'ять аркушів кольорового паперу для принтера, п'ять аркушів щільного картону 1.5 мм завтовшки формату А4, відріз тканини 50 * 70 см. Ще нам знадобиться ватман або листи для акварелі. Клей я використовую Момент Кристал і клей-олівець Еріх Краузер. Для початку розкреслив на папері розкладку коробочок скарбниці і сам комод.

У верхній частині комодик у нас будуть розташовуватися маленькі коробочки. А нижче буде два великих шухлядки для зберігання CD дисків з фотографіями і першої одягу дитини.

Починаємо робити маленькі коробочки. У них будуть подвійні стінки. Цей прийом дозволяє приховати всі місця склейки і сама коробочка виходить щільною і акуратною.

З ватману або паперу для акварелі робимо ось таку викрійку кришки. Розміри кришки найбільшою коробочки будуть 10 * 8 * 2 см. Бигу все місця згинів.

Саму коробочку робимо на 3 мм менше кришки, щоб кришка вільно закривала коробочку. Її розміри будуть 9.7 * 7.7 * 4 см
Зверніть увагу, що на місці згину стінки є невелика «ступенечка» в 1мм. Це робиться для того, щоб друга половинка стінки вільно зайшла всередину коробочки. Склеюємо нашу коробочку і кришку.

Ось така коробочка у нас виходить

Добрий день

Аналогічно робимо все коробочки скарбниці.

Декоруємо їх

Я обклеїла стінки коробочки блакитним кардстоком. Зверху на кришках зробила м'які тканинні накладки. Принцип виготовлення таких накладок я розповім нижче, якщо Вам цікаво. Ви можете оформити коробочки на свій смак.


Тепер, коли у нас готові маленькі коробочки ми можемо приступати до виготовлення самого комодик. Розміри ящиків комода у нас будуть 14 * 14 см, їх у нас визначає розмір маленьких коробочок. Нам потрібно, щоб вони вільно поміщалися в шухлядці. Спочатку вирізаємо з картону стінки нашого комодик. Два прямокутники 14 * 16.5 см і один прямокутник розміром 14.3 * 16.5 см. Задня стінка комода ширше на 3 мм, оскільки деталі ми будемо клеїти в стик один до одного і нам необхідний припуск на дві товщини самого картону (1.5 + 1.5 мм).

Відразу на бічних стінках розмічаємо місце для майбутніх поличок комодик.

Склеюємо стінки комодик клеєм Момент Кристал.

На жаль, не зробила фото самого стику стін. Спробую пояснити на словах. Клей ми наносимо на торцеві частини бічних стінок і приклеюємо бічні стінки до задньої (тепер, сподіваюся, Вам зрозуміло, навіщо ми зробили припуск два рази по 1.5 мм по ширині задньої стінки).

Тепер оформляємо і одночасно зміцнюємо стики стінок. З внутрішньої і зовнішньої сторони

Конструкція виходить досить міцною.

Починаємо оформляти стінки комодик. Я вирішила обтягнути його тканиною. Можна замість тканини використовувати декоративну папір. Вирізаю з тканини прямокутник 45 * 19.5 см (14 + 14 + 14,3 + припуск на подгибку з двох сторін * 16.5+ припуск на подгибку з двох сторін).

Обтягуємо стінки комодик тканиною. Для цього спочатку змащуємо клеєм-олівцем зовнішні стінки, накладаємо, поступово приклеюючи, тканину на стінки комода з урахуванням припусків


Тепер оформляємо кути



Ось така краса у нас виходить

Тепер вирізаємо з картону дно і верхню кришку комодик. Вони у нас трохи більше самого комода і мають розміри 15 * 15 см

Обтягуємо тканиною денце комодик. Технологія аналогічна обтягуванні стінок.

Кришка у нас буде м'якою. Тому спочатку приклеюємо на неї шар синтепону (синтепон я клею на клей-олівець, оскільки якщо клеїти на Момент, можуть залишитися некрасиві вм'ятини).

А потім вже обтягуємо тканиною. Тільки тканину вже не потрібно приклеювати до синтепону.

За таким же принципом я робила тканинні накладки на маленькі коробочки, тільки за основу брали не картон, а ватман і шар синтепону тонше.

Для поличок комодик вирізаємо з картону два прямокутника розміром 13,6 * 13.8 см

Передній торець полички обклеюємо блакитний папером.

Вклеиваем полички по раніше намічених лініях, клей наносимо на торці поличок довжиною 13 * 8 см

Оформляємо і зміцнюємо все стики


Вклеиваем полички по раніше намічених лініях, клей наносимо на торці поличок довжиною 13 * 8 см Обклеюємо внутрішні сторони стінок комода і полички блакитний папером.

Верхню частину поки не оформляємо.

Не дарма кажуть, що розумна мислячи приходить після. Так і у мене. Після того, як я вклеїла полички і оформила внутрішні стінки комода, мені прийшла в голову ідея пришити на бічну стінку комодик кишеньку !!!!! Блііііін! Як я мучилася, описувати не буду. Просто хочу застерегти Вас. Оформляйте воковушкі комодик ДО того, як будете вклеювати полички і облагороджувати комод з внутрішньої сторони. А у мене ось що вийшло

Для чого кишеньку, поки СЕКРЕТ!

Для переднього бортика верхнього відділення комода вирізаємо з картону прямоугоьнік 13.6 * 5.5 см

Обтягуємо його тканиною, оформляємо і вклеиваем на місце

Не забуваємо зміцнить стики з внутрішньої сторони

Оформляємо кришку комодик

Кришка у нас буде подвійна, тому для другої частини кришки вирізаємо з картону квадрат 13 * 13 см

Обклеюємо його блакитний папером

На внутрішній стороні кришки ми зробимо рамочку для фотографії. Для неї з кардстока вирізаємо прямокутник 12 * 9,5 см і робимо рамочку шириною 1 см

Пристрочують рамочку до другої частини кришки

Я оформила рамочку вирубкою. Зверніть увагу, що вирубку приклеюємо тільки в нижній частині, верхній кут залишається приклеєним, інакше ми не вставимо фотографію.

Тепер приклеюємо до нижньої частини другої частини кришки два відрізу атласною широкої стрічки з виворітного боку і збираємо нашу кришку в одне ціле, поєднуючи нижню сторону внутрішньої частини з верхньою стороною зовнішньої.

Приклеюємо кришку до комодик

Оформляємо бічні стінки верхнього відділення. А для того, щоб коробочки було легко діставати, до денця приклеюємо білу стрічку, е довжина повинна складати довжина шухлядки + висота бортика + припуск на приклеювання + припуск на вільне володіння «хвостик» (13,8 + 5.5 + 2 + 4 = приблизно 26 см )

Про формляем дно скриньки

Верхнє відділення комодик готово! Можна скласти туди маленькі коробочки. Ось така краса!


Приступаємо до виготовлення скриньок. На жаль, у мене не вийшло супер точно розмітити розташування поличок і тому висота бортиків скриньок відрізняється в 1 мм і ящики не будуть взаємозамінними. Загалом, на мою думку, виготовлення ящиків - це саами тоскний процес. Тут важливі частки міліметрів і постійно доводиться все приміряти і підганяти. Отже, розкладка для верхнього ящика Розкладка для нижнього ящика Зверніть увагу, що по довжині заднього бортика ми робимо припуск 1.5 * 2 мм на товщину картону. (У мене на фото припуск 4 мм, але цей мм був зайвим і мені довелося його потім обрізати). Склеюємо шухлядки Ретельно виміряємо, вирізаємо і приклеюємо передню стінку скриньок Тепер потрібно оформити кути скриньок. Для цього вирізаємо з блакитного паперу смужку довжиною 10.2 см і шириною приблизно 4 см. Приклеюємо її спочатку зовні скриньки Що залишився хвостик розрізаємо на 3 частини, причому середня частина повинна бути ширше бічних (хоча, напевно, це не принципово, але мені так зручніше)

Загинаємо і приклеюємо середню частину, акуратно офромляя при цьому кут. Тепер приклеюємо бічні частини

Таким чином обробляємо всі кути Зміцнюємо все зовнішні і внутрішні стики шухлядки і обробляємо верхню частину

Оформляємо наружние боку бортів. І денце (ну і що, що його ніхто не побачить)

Оформляємо передню частину шухлядки. Я вирішила зробити на нього м'яку тканинну відстрочену накладку Для ручок я використовувала великі перламутрові намистини, хоча хотілося, звичайно, знайти СПРАВЖНІ ручки, але не знайшла. Журбинка. Намистини я пришила, закріпивши хвостики ниток з внутрішньої сторони скриньки
Оформляємо внутрішні стінки шухлядки Денце я вирішила зробити м'яким тканинним. Робимо за принципом верхньої кришки комодик і всіх тканинних накладок. Не забуваємо про стрічку для зручності вилучення вмісту ящика
Аналогічно оформляємо другий ящик ТАДААААМ !!!!! Наш комодик ГОТОВИЙ !!!!!!!
Ну і головна інтрига нашого МК. Для чого потрібен був багатостраждальний кишеньку. А внем оселився забавний Бегемотик !!!! Всім дякую за увагу! Буду дуже рада, якщо мій МК допоможе Вам зробити подібний комодик.
Ваша Марина Пахомова!

Приступаємо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com