рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепти бельгійської кухні з фото

  1. 5 кулінарних хітів Бельгії Брюссельська капуста, картопля фрі і справжній шоколад ... Саме ці гастрономічні...
  2. ніжні молюски
  3. Риба в вершковому море
  4. яловичина напідпитку
  5. Десерт з пишними формами

5 кулінарних хітів Бельгії

Брюссельська капуста, картопля фрі і справжній шоколад ... Саме ці гастрономічні асоціації малює уява при згадці про Бельгії. Незважаючи на помітний вплив Франції, ця країна має власні кулінарними традиціями. Чим ще славиться національна кухня Бельгії?

Хай живе картопля!

Хай живе картопля

Любов бельгійців до картоплі не знає кордонів. Вона знайшла відображення не тільки в картоплі фрі (Який, до речі, придумали саме в Бельгії), а й в оригінальному Льєжської салаті. Відварюємо 3 картоплини і стежимо, щоб вони не зварилися. В іншу каструлю з киплячою підсоленою водою висипаємо 250 г стручкової квасолі, витримуємо 5 хвилин і перекладаємо в крижану воду - так вона збереже насичений зелений колір. З'єднуємо в салатниці кубики вареної картоплі і обсушену квасоля. Обсмажуємо до золотистого кольору 200 г подрібненого бекону і викладаємо його до овочів разом з витоплений жиром. А в сковороду вливаємо 50 мл винного оцту, уварюємо його до 1 ст. л. і присмачуємо їм салат. Прикрасить це блюдо бельгійської кухні пара нашаткованих стебел цибулі шалот і пучок петрушки. Пригощайте ситним салатом близьких, і відчувайте себе справжньою бельгійської сім'єю.

ніжні молюски

ніжні молюски

мідії з картоплею фрі - візитна картка національної бельгійської кухні. Для їх приготування розтоплюємо в великій каструлі 3 ст. л. вершкового масла і обсмажуємо в ньому 2 подрібнені головки ріпчастої цибулі і 2 зубчики часнику до золотисто-коричневого кольору. Висипаємо в каструлю 2,5-3 кг свіжих мідій, заливаємо їх 200 мл білого сухого вина і Томім 5-10 хвилин на середньому вогні. виловлюємо мідії шумівкою і викладаємо їх на блюдо. У залишився в сковороді бульйон вводимо 200 мл жирних вершків, 30 г борошна, ½ ч. Л. чебрецю, 5-6 гілочок подрібненого кропу сіль і перець за смаком. Постійно помішуючи, варимо соус, поки він не стане густим і однорідним. І поки він ще гарячий, поливаємо їм готові мідії. Подавати таку закуску прийнято з золотистими скибочками картоплі. Якщо ж ви вважаєте, що це перебір для шлунків домочадців, замініть фрі свіжими овочами.

Риба в вершковому море

Риба в вершковому море

Рибні рецепти бельгійської кухні теж користуються визнанням. Один з фаворитів - вишуканий суп ватерзой. Насамперед відварюємо 500 г тріски, розбираємо м'якоть на шматочки і видаляємо кістки. У каструлі з товстим дном обсмажуємо на оливковій олії подрібнений стебло цибулі-порею. Додаємо моркву і 100 г кореня селери соломкою. Через 10 хвилин вливаємо 2 склянки рибного бульйону, висипаємо нарізану брусочками картоплину і доводимо суп до кипіння. Додаємо лавровий лист, 5 горошин чорного перцю і варимо під закритою кришкою 15 хвилин. Потім кладемо в каструлю тріску, варимо ще 10 хвилин, після чого виймаємо рибу. В окремій мисці збиваємо склянка вершків, сирий жовток і розбавляємо суміш ополоником бульйону. Заправку відправляємо в суп, солимо і перчимо до смаку і доводимо до кипіння. Розливаємо ватерзой по тарілках і кладемо в кожну порцію риби зі свіжою зеленню. Справжній бельгійський суп, як в кращих ресторанах, прекрасно урізноманітнює меню ваших сімейних обідів.

яловичина напідпитку

яловичина напідпитку

Особливе ставлення до м'яса - ще одна відмітна риса бельгійської кухні. Рецепт карбонаду по-фламандські з яловичини це підтверджує. Нарізаємо великими шматками 800 г м'яса, відбиваємо кожен і ще раз розрізаємо навпіл. Обсмажуємо їх у вершковому маслі по 7-8 хвилин з обох сторін, солимо і перчимо, викладаємо в миску. У тій же сковороді пасеруємо до прозорості 4 головки цибулі і додаємо великий пучок посіченою петрушки. На дно глибокої каструлі укладаємо яловичину, потім обсмажену цибулю, а зверху - скибочки хліба без кірок, промазали гірчицею. Заливаємо шари 400 мл світлого пива, кладемо щіпку чебрецю, лаврою лист і варимо на слабкому вогні під закритою кришкою 1,5 години. Не забуваємо доливати воду, щоб рідина не випарювалася. У самому кінці додаємо 1 ст. л. винного оцту, 1 ч. л. цукру і сіль. Для ваших домашніх м'ясоїдів це блюдо стане приємним відкриттям.

Десерт з пишними формами

Десерт з пишними формами

Традиційна кухня Бельгії немислима без вафель . І приготувати їх варто хоча б з цікавості. Правда, без Електровафельниці тут не обійтися. Розчиняємо в каструлі 100 г вершкового масла, вливаємо 500 мл молока і розводимо в ньому 1 ст. л. цукру. Далі додаємо 25-30 г свіжих дріжджів в брикеті. Важливо, щоб температура молока була не вище 40 ° C, інакше тісто не підніметься. Помішуючи вміст каструлі, висипаємо в неї 600 м просіяного борошна, дрібку солі і ванілі. Збиваємо 5 яєчних білків в міцну піну і вводимо в молочну суміш. Слідом відправляємо 5 збитих жовтків. Тісто у нас вийде на подобі млинцевого, майже не солодке. А щоб воно дійшло до потрібної кондиції, дамо йому расстояться 40 хвилин. Залишається заповнити тестом вафельницу і випекти пишні рум'яні вафлі . Такий десерт можна доповнити чим завгодно: ягодами, шоколадом, варенням, цукровою пудрою, згущеним молоком або медом.

Більше цікавих рецептів бельгійської кухні з фото шукайте на нашому сайті. Сподіваємося, багато з них поповнять вашу кулінарну колекцію. Смачних відкриттів і приємного апетиту!

Вибір редакції:

Чим ще славиться національна кухня Бельгії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com