рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Калевала - Jana, Ara, Janita, взуття з високим підйомом, на широку ногу, для вагітних

Сьогодні Rieker - це один з найбільших виробників взуття в Німеччині Сьогодні Rieker - це один з найбільших виробників взуття в Німеччині. Ця марка зарекомендувала себе у всьому світі. І в першу чергу завдяки впровадженню нової концепції Rieker Antistress. Rieker Антистрес - це технології дуже легкому взутті з дивно гнучкою підошвою, завдяки чому створюється відчуття повного комфорту при ходьбі.

Компанію взуття Rieker була заснована в 1845 році Гейнріха Рейкер. Після смерті Гейнріха в 1904 році, фабрикою стали управляти три його сина, а з 1975 року і до цього дня компанією управляє Маркус Рейкер, з успіхом продовжуючи справу свого прадіда.

Як впевнені фахівці компанії Rieker, стиль - це не тільки зовнішній вигляд взуття, а й її зручність, функціональність і комфорт . Взуття Rieker дає можливість людям уникнути складного ситуації, коли доводиться вибирати між красиво і функціонально. Адже взуття компанії є одночасно і модною, і сучасної, і неймовірно зручною.

Офіційний сайт Реікер: www.rieker.com

Основою якості «Rieker» є запатентована технологія виробництва. Це взуття дозволяє ногам «дихати», а завдяки своїй легкості і високотехнологічним матеріалами на нозі її майже не відчуваєш. Тут не можна не сказати і про спеціальною технологією підошви, яка амортизує удари стопи під час ходьби. За все це взуття Rieker цінується не тільки в Німеччині, але і у всьому світі.

Взуття «Rieker» робиться виключно з перевірених і випробуваних матеріалів, що мають натуральні складові, тому вся взуття максимально якісна і шкарпетках, адаптована до кліматичних умов Взуття «Rieker» робиться виключно з перевірених і випробуваних матеріалів, що мають натуральні складові, тому вся взуття максимально якісна і шкарпетках, адаптована до кліматичних умов. Адже словосполучення «німецька якість» - це не просто слова. Взуття «Rieker» повністю задовольняє цьому твердженню.

При тому, що основний упор в розробці взуття марки Rieker робиться на якість і комфорт, виробництво не стоїть на місці і в плані розробки дизайну, в кожної моделі виробник намагається поєднувати розуміння анатомії стопи і модних тенденцій.
Асортимент Rieker постійно оновлюється, поліпшується якість, дизайн.

В мережі наших взуттєвих магазинів представлені моделі нової колекції Rieker.

Так само, ознайомитися з асортиментом взуття даної марки, Ви можете, через каталог нашого інтернет магазину .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com