рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Валерія - коротка стрижка - фото: Співачка Валерія змінила імідж: співачка дуже коротко підстриглася і здивувала всіх шанувальників - 14.10.2016

Виконавиця здивувала шанувальників новою фотографією, на якій вона позує з короткою, практично хлоп'ячої стрижкою.

Валерія не боїться експериментувати із зовнішністю. Співачці від природи пощастило: вона володіє приголомшливою красою і виглядає чудово в тих нарядах, які не йдуть більшості людей. Те ж саме можна сказати і про зачіски - виконавиці підходять багато стрижки.

Нещодавно Валерія опублікувала в своєму офіційному акаунті в "Інстаграме" новий знімок. На ньому вона зображена разом з відомим кутюр'є Валентином Юдашкіним. Для виходу в світ співачка вибрала довге напівпрозоре плаття, яке вигідно підкреслило її витонченою фігуру. Також Валерія зробила вечірній макіяж, вдало виділив її яскраві очі.

Шанувальники звернули увагу на те, що у виконавиці на знімку дуже коротке волосся - вона підстрижена під хлопчика. Користувачі соцмережі відзначили, що Валерія виглядає просто приголомшливо. Однак поки невідомо, чи дійсно знаменитість вирішила вкоротити свої локони або ж зробила собі майстерну укладку, через яку створюється враження короткої стрижки. Так чи інакше, шанувальники впевнені, що така довжина волосся Валерії дуже до лиця.

Раніше "Російський Діалог" повідомляв, що Валерія здивувала шанувальників масивним сукнею у вигляді троянди. Повідомляється, що наряд важить близько 25 кілограмів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com