рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільні сукні в грецькому стилі

Бути красивою і елегантною на весільній церемонії прагне будь-яка наречена. Для цього вона витрачає багато часу в пошуках того сукні, яке вигідно підкреслить її фігуру або стане нарядом, одягнувши яке, вона обеззброїть нареченого, і він на протязі всього торжества не зможе відірвати від погляд від своєї нареченої. Але якщо виникають труднощі або сумніви з вибором того «єдиного» сукні, то зверніть свою увагу на весільні сукні у грецькому стилі. Адже не дарма, через багато століть, таке плаття все також користується великою популярністю серед відомих дизайнерів, одночасно будучи улюбленою моделлю багатьох сучасних жінок.

Простота і вишуканість роблять весільні сукні у грецькому стилі просто знахідкою для багатьох красунь. Адже вони відмінно підходять для різних типів фігури, а модні весільні тенденції 2011 просто вражають різноманітністю моделей суконь в стилі антик. Наречену в грецькому плаття відразу хочеться порівняти з однією з античних богинь, перед якими схилялися все смертні давніх часів. Тому сьогодні така сукня вважається незаперечною класикою серед весільних нарядів.

Ніжні і прекрасні весільні сукні у грецькому стилі. М'який шовк і шифон , Блискучий атлас плавно обтікають фігуру нареченої, при цьому одночасно і прикриваючи її, і злегка демонструючи силует. Все залежить від обраної моделі.

При тому, що такі сукні характеризуються стриманістю і лаконічністю, різноманітність моделей весільних грецьких суконь 2011 просто вражає. Однаково модними в 2011-2012 році є весільні сукні у грецькому стилі з проймою через плече, на бретелях і без них, з асиметричним виконанням верху і низу сукні.

грецькі сукні з проймою через плече захоплюють незвичайної лінією верху.

Бути красивою і елегантною на весільній церемонії прагне будь-яка наречена

Весільна сукня в грецькому стилі

Сукня без бретелей демонструє красу жіночих рук і плеча. Часто ліф такого сукні прикрашають вишитими фестонами, драпіровками, стразами.

Грецьке весільну сукню фото

Сукня з бретельками може мати різну довжину вирізу, драпірування, переплетену навхрест. Самі бретелі також служать прикрасою сукні, вони можуть бити широкими, одинарними або подвійними.

Завищена лінія талії весільних суконь в грецькому стилі дає можливість заховати невеликий животик і об'ємні стегна, а вільно хвилясті довгі тканини спідниці витягують силует і додають в зростанні. Тому грецькі сукні - це відмінний варіант весільного плаття для повних .

Тому грецькі сукні - це відмінний варіант   весільного плаття для повних

Грецьке весільну сукні 2011

Спідниця теж може мати різне виконання - м'яко і плавно спускатися до низу або мати кілька шарів, верхній з яких може розходитися від лінії талії. Дуже гарні грецькі весільні сукні зі шлейфом , Який може бути ледь помітним або струмувати за сукнею. Спідниця-плісе надає особливий шик такої сукні.

Зона спини може бути прикрашена декоративними палітурками і вирізами різної довжини. Все це вишукано прикрашається вишивкою або іншою обробкою.

У палітрі фарб, що не дивує, переважає ніжний білий колір грецьких весільних суконь. Багато моделей виконані в кремовому кольорі. Але дизайнери вражають своєю фантазією, пропонуючи нареченим весільні сукні 2011 в різних тонах і їх поєднаннях. Карколомний вид мають сукні, де поєднуються білий колір із золотистим і срібним кольором.

Грецьке весільну сукні 2011

Аксесуари для вбрання нареченої повинні відповідати весільної сукні, як за стилем, так і за кольором. Тому звертайте свою увагу на взуття в вищеназваних тонах. Золотисті або срібні сандалі або туфлі з безліччю ремінців і з високим каблуком - відмінний варіант для довгого весільного плаття в грецькому стилі. Прикраси повинні бути з золота або срібла. Але не перевантажуйте ними свій образ, все повинно бути стримано і в міру. Модним в 2011 році є поєднання грецького сукні з довгою фатою або квіткою у волоссі.

Весільна зачіска до грецького сукні

Зачіска також повинна відповідати стилю сукні. Для цього можна просто накрутити локони і підняти повністю або частково кучері за допомогою шпильок і інших затискачів. Ми впевнені, що досвідчені стилісти-перукарі допоможуть з правильним підбором грецької весільної зачіски.

Грецька весільна зачіска

Як завжди, ми порадуємо наших читачів підбіркою найактуальніших моделей весільних суконь 2011 в грецькому стилі, які описані в даній статті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com