рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олексій Пехов, Олена Бичкова, Наталія Турчанінова «Ерінери Гипноса»

  1. слово творців
  2. Дивіться також

Над Полісом, перлиною західної цивілізації, містом, де процвітають науки і мистецтво управління мріями, нависає поки ще незрима для більшості жителів, але відчутна для Майстрів сну загроза. Спокій мегаполісу порушують творці кошмарів Деймос, залишаючись до пори в тіні. Їх довгограючі плани незрозумілі лідерам Полісу. Слід тягнеться до древнього міста Олександрію, де панують зовсім інші традиції і Майстра снів не користуються особливою пошаною і повагою. Над Полісом, перлиною західної цивілізації, містом, де процвітають науки і мистецтво управління мріями, нависає поки ще незрима для більшості жителів, але відчутна для Майстрів сну загроза

Роман
Жанр: пригодницька фантастика
Художник: В. Бондар
Видавництво: «Альфа-книга» 2017
Серія: «Фантастичний бойовик»
377 стр., 15 000 екз.
«Майстер снів», частина 3
Схоже на:
фільм «Початок» (2010)
гра Remember Me (2013)

Роман «Майстер снів», що дав початок однойменним циклу, був зосереджений на одному герої - колишньому Деймос Метт, який, спокутуючи гріхи минулого, поставив свій творчий хист на службу Полісу. Межі мегаполісу ми в першому романі практично не покидали, а голови книги походили на майже самостійні розповіді, так що магістральний сюжет вимальовувався далеко не відразу.

У другому романі, «Творця кошмарів», акценти помітно змістилися. На перший план вийшло кілька важливих персонажів, частина дії розгорнулася в закутках футуристичного Бангкока, а з окремих справ, якими займалися Метт з товаришами, поступово почало складатися масштабне полотно.

На сторінках «Ерінеров Гипноса» з'являється нове місце дії - Олександрія. Тут, на відміну від Полісу, Майстрам снів живеться дуже незатишно, - так що, вирушаючи в це древнє місто разом з героями, ми знайомимося з новим суспільним устроєм. Попутно стало менше сцен, дія яких відбувається в світі мрій. Але кожна при цьому вийшла по-справжньому яскравою і такою, що запам'ятовується.

Стало менше сцен, дія яких відбувається в світі мрій. Але кожна при цьому вийшла по-справжньому яскравою і такою, що запам'ятовується

Звичайно, Метт залишається центральним героєм, але співавтори приділяють багато уваги і іншим персонажам. Наприклад, лідерам Полісу, які силкуються розібратися, звідки виходить загроза, що нависла над містом. Або олександрійському борцю з тероризмом Руфусу Калхасу - в юності він виявився в центрі злочину, пов'язаного з подіями дня сьогоднішнього. Або екстремальному Анте - він бажає помститися одному з наймогутніших родин Олександрії.

Деякі сюжетні лінії тісно переплітаються між собою. Інші, наприклад глави Анте, до пори здаються відірваними від магістральної історії. Але на ділі, звичайно, це елементи єдиної мозаїки. Вони розкривають перед нами нові грані світу, дають відповіді на питання про минуле героїв і натяки на суть проблем, з якими персонажі стикаються сьогодні.

Попередні два романи нагадували телесеріал, в якому загальна історія складається з безлічі невеликих епізодів. Але перш майже всі «серії» були цілком самодостатні, так що книги можна було сприймати як збірки оповідань, об'єднаних лише спільною світом і сюжетом. А тепер це серіал на кшталт «Ігри престолів», де всі епізоди нерозривно пов'язані один з одним, нехай і не завжди очевидним чином. Сам же роман «Ерінери Гипноса» походить на сезон, який істотно розширює рамки світу і розвиває героїв, але сам по собі служить лише перехідним етапом.

Підсумок: в третьому романі циклу дуже сильно відчувається його проміжність. Зате автори значно розширили межі свого світу і неабияк розпалили інтригу.

слово творців

Читаючи довгий цикл відразу цілком, більшість читачів пропускає безліч нюансів світу, тому що мозок втомлюється від однієї і тієї ж теми і вже насилу сприймає таку, і таку, і таку книгу. Це як дивитися 25 серій поспіль, не перериваючись, до повного фізичного виснаження, тому що цікаво, але кіно ніяк не закінчується, - і в момент, коли мозок дуже втомився, тобі просто починає здаватися дурістю все, ти кидаєш це і засинаєш. А коли прокидаєшся, вже не повертаєшся до цієї теми.

Дивіться також

21.08.2017

Олексій Пехов - один з найбільш популярних російських фантастів. Його романи, написані як сольно, так і в співавторстві з Оленою Бичкової і Наталією Турчанінової, постійно займають верхні рядки в топах. Скоро у видавництві «Альфа-Книга» виходить новий роман співавторів, і з цієї нагоди ми вирішили з ними поговорити.

- Це не дуже просто пояснити. Уявіть, що ваші думки, ваш мозок - експрес, що мчить вперед. Він рухається і вдень і вночі.
- Таке я можу легко собі уявити, - пробурчав Фотіс.
- Але якщо вдень, під час неспання, ви переміщується від однієї станції до іншої свідомо і часто ці станції - міражі ... помилки, які уповільнюють дію ... то уві сні ваш мозок вільний від жорстких рамок і кордонів. Фантазія безмежна.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com