рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Секрети красивої шиї

Як зберегти гарну шию

Косметологи в голос говорять: шкірі на шиї треба приділяти не менше уваги, ніж шкірі на обличчі, особливо після 25-30 років. А ось про шию-то ми частенько забуваємо, скаржачись потім, що вона вже не та, що десять років тому. І ми спантеличені питанням: як ще, крім свого байдужості, ми шкодимо цій ділянці шкіри від підборіддя до грудей? Відповідають на нього Тетяна Кобець, дерматолог-косметолог, керівник косметологічної клініки "KeyMed", Євгенія Петропавлівська, дерматолог клініки "Гармонія здоров'я", і Оксана Терпелівец, дерматолог-косметолог Київського міського центру естетичної медицини "Цертус".

ВАЖЛИВО! Тим, у кого проблема з щитовидкою, будь-які (!) Косметичні процедури на шиї повинен дозволити ендокринолог

ЯК МИ шкоди своїй ШИЇ

Засмагаємо до безпам'ятства

Шкіра шиї - така ж ніжна, як і на обличчі. Навіть немає, ще ніжніше: вона тонше, на ній не так багато сальних залоз, а під нею - жирової клітковини. Тому вона більше страждає від ультрафіолету і сушиться куди швидше і сильніше, ніж шкіра на обличчі. Так що будь-який загар - будь то природний або в солярії - вимагає сонцезахисного крему з рівнем захисту 15-20 SPF.

Міняємо дієти як рукавички

Ну справді - то ми різко худнемо, і шкіра стає в'ялою, то потім знову від'їдається, розтягуючи її - кому це сподобається? Так що в тому, що вона від наших перепадів ваги втрачає еластичність , Її можна зрозуміти.

Втрачаємо телефони дерматологів

Це можна пробачити, якщо вам менше 35, але якщо ви старше, поройтесь в візитках. Ніхто не відміняв пілінги (які, втім, можна робити і вдома); лазерну шліфовку - тільки поверхневу і акуратну, інакше з'являться рубці; мікрострумову терапію, мезотерапію, біоревіталізація - варіантів купа! Ботокс - тільки за показаннями. Їм може бути, наприклад, провисання центральній частині шиї, або так званий "гребінець". Голка з ін'єкцією ботулотоксину проколе його, м'язи шиї в цьому місці розслабляться, а бічні напружаться і розтягнутий той самий гребінець.

Чи не стежимо за поставою

Сутулитися - погана звичка: через неї шкіра голови і шиї гірше забезпечується киснем, а тому швидше старіє, що ми потім і помічаємо в дзеркалі.

зловживаємо шарфиками

І всім іншим, що, закриваючи шкіру, не дає їй дихати.

Змащуємо її чим попало

Якщо шкіра на обличчі у вас нормальна або суха, окремого крему для шиї можете не заводити. А ось якщо жирна, засіб доведеться підбирати інше. Адже що роблять все креми- маски -спіртовие тоніки для жирної шкіри? Підсушують і звужують пори. А шкіра на шиї і так суші, ніж на обличчі. Так що в цій ситуації креми повинні бути зволожуючими (якщо вам від 25 до 35 років) або жирними поживними (якщо ви постарше). А ось маски для шиї гарні будь-які, крім тих, в чий склад входить біла глина: її основний ефект, знову ж таки, підсушує. Непогані маски для шиї - масляні або з жирної сметани: нанесіть на 20 хвилин і змийте теплою водою.

У кремах шукайте жиророзчинні вітаміни А і Е (перший потрібен для пружності шкіри, а другий стимулює її оновлення). Якщо вже є зморшки, допоможе крем з фруктовими кислотами (допомагають отшелушивать омертвілі клітини) і ретинолом (той же вітамін А). А ще років після 30 добре б змащувати шкіру засобами з ДМАЕ - витяжкою з лосося. У ній є речовини, які впливають на скорочення гладких м'язових волокон і роблять шкіру пружною. А ще у неї є Протизапальних і імуностимулюючий ефект. Нікому не зашкодить і крем з гіалуроновою кислотою - вона теж відповідає за оновлення клітин шкіри.

неправильно вмивалися

Ніжну шкіру не треба терти: вона швидко травмується. Краще просто змочувати водою, причому знизу вгору і від центру до боків, по так званим лініях натягу, щоб не розтягувати шкіру і підвищити її тонус. Для судин гарні контрастні вмивання. У ванній легенько пощипувати шкіру для стимуляції кровообігу, хлопайте тильною стороною долоні по підборіддю, щоб він був всього один, і поробіть круговий масаж.

читаємо лежачи

І взагалі забуваємо про гордість і часто опускаємо голову вниз. В результаті з'являються зморшки і "кільця Венери" - горизонтальні смуги на шиї. Втім, є і ті, у кого вони з'являються у спадок. З ними нічого не поробиш, вони назавжди. Тим же, хто поки не носить таку прикрасу, треба тримати голову вище і не спати на високих подушках, відмовившись від них або полюбивши низькі валики. І хороша новина: вага ніяк не впливає на появу таких складок. Різке схуднення або "поповнення" можуть тільки підкреслити їх.

лінуємося

Гімнастика для шиї дуже потрібна, причому будь-яка - кожен з мільйона комплексів призводить м'язи в тонус, поганих вправ тут бути не може. У бодіфлекс навіть є окремий блок для шиї - спробуйте на дозвіллі. Найпростіша і ефективна гімнастика, яку можна робити кілька разів на день, така:

1. Витягніть нижню щелепу якнайдалі вперед і зафіксуйте на 5 секунд. Повторіть 5 разів.

2. Відкиньте голову назад і нижньою губою покрийте верхню якомога більше. Потім нижню щелепу розслабте і опустіть голову на груди. Повторіть 5 разів.

3. Встаньте, покладіть одну долоню на другу і підставте долоні тильною стороною під підборіддя. Руки повинні тиснути знизу, а голова повинна чинити опір цьому тиску. Повторіть 5 разів.

4. Г олова опустіть на груди, потім плавним рухом підніміть її ліве положення, потім перекатом через груди поверніть її вправо. Повторіть 10 разів.

5. Вставши прямо, натисніть пальцями на плечі, фіксуючи їх і не піднімаючи, а шию тягніть якомога вище вгору. Повторіть 5 разів.

Є ще така непогана штука, як мезороллер - кулька з маленькими голочками. Водите їм по шиї: шкіра дратується і починає в помсту посилено виробляти білок колаген, потрібний їй для еластичності.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

І ми спантеличені питанням: як ще, крім свого байдужості, ми шкодимо цій ділянці шкіри від підборіддя до грудей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com