рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Viva Beauty Box Beauty In The Big City "Premium" - огляд та перші враження

  1. Схожі записи

Цей тиждень обіцяє бути дуже коробочки, і сьогодні хочу поділитися вмістом весняного б'юті-боксу   Viva Beauty Box Beauty In The Big City «Premium»

Цей тиждень обіцяє бути дуже "коробочки", і сьогодні хочу поділитися вмістом весняного б'юті-боксу Viva Beauty Box Beauty In The Big City «Premium» . Viva Beauty Box - це український сервіс, і його наповнення підбирають б'юті-редактори журналу Viva! і ряду інших видань. Що вони зібрали в нову коробочку, читайте далі.

Палітра матових рум'ян / бронзера theBalm Girls 'Getaway Trio. У коробочці повнорозмірна версія вартістю 708 грн.

Я дуже люблю компактну палетку з базовими тінями від theBalm (огляд палетки читайте тут ), Тому ця палетка з рум'янами і бронзерів мене спочатку зацікавила найбільше. Усередині theBalm Girls 'Getaway Trio знаходяться три матових відтінку (хоча, всупереч опису, в бронзера є незначна кількість блискіток).

У всіх коштів з палітри м'яка текстура, вони практично не порошать і мають оптимальну пігментацію - тобто не бліді, але і не дуже насичені. Бронзер для моєї світлої шкіри зараз занадто теплий, але на літо повинен бути в самий раз.

Хайлайтер в стик Bell HypoAllergenic Illuminating Stick. У коробочці повнорозмірна версія вартістю 138 грн.

Шіммерний хайлайтер від Bell здається логічним продовженням попередньої палетки від theBalm, так як дозволяє трохи розбавити матовість бронзера і рум'ян. Я взагалі не прихильник кремових і рідких хайлайтеров, тому що на моїй комбінованої шкірі вони надовго не затримуються. І цей екземпляр від польського бренду Bell я, швидше за все, комусь подарую. Що, однак, не робить його поганим.

Насправді, у Bell HypoAllergenic Illuminating Stick дуже красивий перловий відтінок з невеликим вмістом шиммера. Лягає він тонким шаром, добре розтушовують і при бажанні навіть нашаровується. Плюс, він компактний, тому стане хорошим супутником дорожньої косметички.

Антицелюлітна маска з дренажним ефектом GUAM Дрен Плюс. У коробочці мініатюра 100 м Вартість повнорозмірною маски 500 г - 1400 грн.

Відкрила я коробочку і згадала, що у мене вже півроку лежить такий же пакетик з маскою для тіла від GUAM. Я постійно про неї забуваю, але чим ближче літо, тим більше стимул зайнятися питаннями фігури.

Ця грязьова маска призначена для використання на всіх проблемних ділянках тіла - стегнах, верхніх частинах рук і сідницях. Працює вона за рахунок дренажного ефекту, який виводить рідину з клітин шкіри і тим самим бореться з целюлітом. При регулярному використанні обіцяють зменшення прояви ямочок на шкірі, підвищення тонусу і виведення токсинів.

Мицеллярная вода-гель Yves Rocher «Детокс і відновлення». У коробочці повнорозмірна версія 200 мл вартістю 259 грн.

Мицеллярная вода-гель від Yves Rocher - це новинка бренду, яка повинна не тільки добре очищати шкіру від косметики та забруднень, але також виводити токсини.

За текстурі це середньої щільності гель з ненав'язливим пудровим ароматом. Знімає макіяж добре, і впорався навіть з тушшю для вій. Але я, мабуть, вже настільки звикла з того, що міцелярні кошти повинні бути в форматі води, що сам процес демакіяжу гелем здається мені трохи незвичним.

Шампунь Nivea Молочко для волосся. У коробочці мініатюра 50 мл. Вартість повнорозмірною версії 250 мл - 55 грн.

Шампунь Nivea Молочко для волосся розроблений спеціально для тонких волосся, і обіцяє всього за 7 днів зробити їх більш здоровими, шовковистим і слухняними.

Я рідко користуюся шампунями з мас-маркету, тому що через них посилюється ситуація з січеться кінчиками волосся. Але такі мініатюри дуже зручні в дорозі, тому що готельні засоби для волосся я не люблю ще більше 🙂

Мінеральний лосьйон для тіла Ahava Deadsea Water. У коробочці мініатюра 40 мл вартістю 120 грн.

Лосьйон для тіла від ізраїльського бренду Ahava містить мінерали Мертвого моря, а також запатентований комплекс Osmoter ™, які працюють над тим, щоб зробити шкіру більш м'якою і зволоженою, не створюючи при цьому жирної або липкою плівки.

Лосьйон дійсно дуже легкий і нежирний. Він добре зволожує і підійде для весняного-літнього періоду. Склад, правда, не те, щоб зовсім ідеальний, і в більшій мірі містить емульгатори, які відповідають за приємну текстуру, але не надають особливої ​​користі для шкіри. З плюсів - тут немає парабенів, SLS / SLES і продуктів нафтопереробки.

Сухий шампунь Girlz Only. У коробочці повнорозмірна версія 200 мл вартістю 90 грн.

Я раніше не чула про бренд Girlz Only, але, повинна визнати, сухі шампуні вони роблять хороші. Власне кажучи, великої різниці між аналогічними шампунями Batiste і цією версією від Girlz Only, я не помітила.

Girlz Only Dry Shampoo моментально упорядковує брудні коріння волосся, повертає їм легкість і надає легкий обсяг. В описі також сказано, що він не залишає білий наліт, але це не зовсім так. Шампунь білий наліт залишає, але з моїх темно-русявого волосся він легко вичісується.

Рідка підводка для очей theBalm Schwing. У коробочці повнорозмірна версія 1,7 мл вартістю 502 грн.

Ця рідка підводка від theBalm мені сподобалася не дивлячись на те, що зазвичай я волію підводки-фломастери.

У підводки компактна пензлик, якою зручно малювати навіть дуже тонкі стрілки; вона дуууже стійка, але при цьому легко змивається водою; має насичений чорний відтінок і матовий фініш. Я якось раніше недооцінювала косметику бренду theBalm, але з отриманням цього б'юті-боксу зрозуміла, що у них дуже багато гідних засобів.

Маска для обличчя IRENE BUKUR «Ефект миттєвої краси». У коробочці повнорозмірна версія 90 мл вартістю 230 грн.

Маска для обличчя від українського бренду IRENE BUKUR обіцяє миттєво зволожувати і пом'якшувати шкіру, вирівнювати колір обличчя, підтягувати шкіру і очищати пори. Склад у маски досить великий, але основні працюють інгредієнти - це мигдальне масло, масло какао, екстракти материнки, календули, хвоща і кропиви, пептидні комплекс і вітамін С.

За текстурі це кремова маска з м'якими скрабірующімі частинками (я так не і не зрозуміла, що саме грає роль скрабірующего компонента, але по відчуттях це якась рослина). У процесі використання шкіру маска не стягує, не подразнює і приємно освіжає.

За одну процедуру явного "ефекту миттєвої краси" я не побачила, але маска зробила шкіру більш м'якою і гладкою, з рівним тоном.

За одну процедуру явного ефекту миттєвої краси я не побачила, але маска зробила шкіру більш м'якою і гладкою, з рівним тоном

Туш для вій Bell Royal Max 4D. У коробочці повнорозмірна версія вартістю 77 грн.

І ще один засіб від польського бренду Bell - це туш для додання максимального обсягу Royal Max 4D. Виробник обіцяє, що туш не тільки буде робити вії більш привабливими, але також перешкоджати їх випадання завдяки доглядає складу.

Текстура у туші рідкувата, тому будь-які висновки після першого використання робити рано. Але за той день, що вона була у мене на очей, туш проявила себе добре - не обсипалася, що не відбилась і роздратування очей не викликала. Сподіваюся, що через пару тижнів, коли туш підсохне, він проявить себе у всій красі.

Сподіваюся, що через пару тижнів, коли туш підсохне, він проявить себе у всій красі

Мінеральна вода-спрей Моршинська. У коробочці тревел-версія 50 мл. Вартість повнорозмірною версії 250 мл - близько 115 грн.

Хочете місцевий аналог косметичної води від Evian? Тоді придивіться до мінеральної води в спреї від Моршинської. Спрей містить мінеральну воду "Моршинська", пропіленгліколь (зволожує і пом'якшує), етілгексілгліцерін (зволожує і надає антисептичний ефект) і токоферол (він же вітамін Е, який від вільних радикалів захищає).

Водичка виявилося напрочуд приємною - легка, освіжаюча, без запаху. У балончика дуже якісний розпилювач, тому потоком води засіб вас не обіллє. Зазвичай влітку я активно використовую звичайну косметичну воду особистої торгової марки Ашан, але в цьому році треба буде пошукати повнорозмірний формат води Моршинської.

Зазвичай влітку я активно використовую звичайну косметичну воду особистої торгової марки Ашан, але в цьому році треба буде пошукати повнорозмірний формат води Моршинської

Моделюючий патч для контуру обличчя MISSHA. У коробочці один патч вартістю 85 грн.

Давно хотіла спробувати патчі, які потрібно натягувати на вуха)))) Насправді, ця суха маска для обличчя від корейського бренду MISSHA - дуже цікава річ. Вона виконана з щільної прогумованої тканини, яка добре охоплює підборіддя, повторюючи контури нижньої частини обличчя. За відчуттями маска нічим не просякнута, хоча в списку інгредієнтів значаться пептидний комплекс (надає антивіковий ефект), винна кислота (підвищує пружність), кофеїн (стимулює мікроциркуляцію), колаген (наповнює і відновлює шкіру), а також гіалуронова кислота (зволожує).

Ефекту "вау" від одного використання не відбулося, але ідея маски мені сподобалася. Думаю, такі кошти потрібно використовувати комплексом, що я і планую зробити.

Думаю, такі кошти потрібно використовувати комплексом, що я і планую зробити

Набір пробників Qiriness

Також в б'юті-боксі я знайшла набір з трьох пробників швейцарського спа-бренду Qiriness. У набір увійшли маска-ліфтинг для обличчя Le Wrap Temps Futur, крем-гоммаж Qiriness Le Wrap Exfolys Radiant і антивікової крем Qiriness Caresse Temps.

Загальна вартість наповнення коробочки Viva Beauty Box Beauty In The Big City «Premium» склала 2520 грн (+ вартість пробників), і купити її можна було за 799 грн.

Не можу сказати, що цей бокс став моїм улюбленим серед усіх коробочок Viva Beauty Box, тому що мені не вистачило "зоряного" продукту на кшталт набору сироваток для волосся Bioxsine Anti-Hair Loss Herbal Formula з їх зимового боксу або моєї улюбленої щіточки для очищення шкіри Foreo Luna Play Plus Pearl Pink з коробочки минулої осені.

Проте, відмінних коштів тут дійсно вистачає. Мої безсумнівні любимчики - це обидва засоби від theBalm, хайлайтер Bell (шкода, що їм я користуватися не можу через типу шкіри) і сухий шампунь Girlz Only. З іншими продуктами буду знайомитися ближче.

Цією коробочки у продажу, на жаль, вже немає, так як розібрали її в перші ж дні після появи на сайті. Але періодично в продажу з'являються більш бюджетні версії коробочок, і за їх надходженням ви можете стежити на сайті сервісу тут .

* Коробочка надана для огляду

Схожі записи

  • Viva Beauty Box Makeup Me Golden Premium - наповнення і перші враження
  • Viva! Beauty Box Summer Inside 2017 - наповнення і перші враження
  • Viva Beauty Box Must Have Limited Edition - наповнення і перші враження
  • Мої думки про ... Viva! Beauty Box Love Story
  • Новини б'юті-боксів # 87: Mintdbox, Beauty Heroes, Vegan Cuts і Viva Beauty Box
  • Новини б'юті-боксів # 74: Naturisimo, Mintdbox, Beauty Heroes, Vegan Cuts і Viva Beauty Box
  • Новини б'юті-боксів # 58: Mintdbox, NMNL, Vegan Cuts, Wonderbox, Viva !, Love Nature
  • Новини б'юті-боксів # 51: Viva! Beauty Box і Wonderbox

Хочете місцевий аналог косметичної води від Evian?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com