рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за комбінованою шкірою з миттєвим результатом - косметика GUAM Micro Biocellulaire

  1. Мікробіоклеточная гликолевая маска для обличчя GUAM Micro Biocellulaire
  2. Себорегулірующій матирующий мікробіоклеточний крем для жирної шкіри GUAM Micro Biocellulaire

Я завжди намагаюся незаангажовано підходити до тестування нової косметики будь-якого бренду незалежно від того, прислали мені кошти для огляду, або я їх купила сама

Я завжди намагаюся незаангажовано підходити до тестування нової косметики будь-якого бренду незалежно від того, прислали мені кошти для огляду, або я їх купила сама. Більш того, до засобів для огляду я часто більш прискіплива.

Але у випадку з косметикою GUAM (а у мене є їхні кошти для догляду за шиєю, волоссям і обличчям, про що можна почитати тут ) У мене в черговий тільки найпозитивніші емоції. Тому що їх кошти для догляду за обличчям GUAM Micro Biocellulaire не тільки працюють, а й ефект від них видно практично відразу.

І сьогодні я хочу розповісти про двох засобах із серії GUAM Micro Biocellulaire, які точно сподобаються тим, у кого комбінована або жирна шкіра.

Мікробіоклеточная гликолевая маска для обличчя GUAM Micro Biocellulaire

Мікробіоклеточная гликолевая маска для обличчя GUAM Micro Biocellulaire

Я неодноразово писала в блозі про свою любов до кислотних пілінгів і масок, які швидко приводять до ладу будь-який тип шкіри (чому і як - читайте тут ). І якщо до косметолога на пілінг я потрапляю раз в місяць, а влітку взагалі обходжуся без нього, то в домашніх умовах кошти з кислотами я використовую кілька разів в тиждень цілий рік.

Ця маска GUAM Micro Biocellulaire містить не тільки AHA-кислоти у вигляді гликолевой, молочної, мигдальної і винної кислот, але також екстракти водоростей, алое, пасифлори і чорної смородини.

Гліколева кислота визнана однією з найефективніших форм AHA-кислот, так як одночасно відлущує відмерлі клітини, оновлює поверхню шкіри, бореться з ознаками старіння і значно відновлює шкіру, пошкоджену надмірним перебуванням на сонці (але тільки не наносите її на обличчя, якщо на шкірі має сонячний опік).

Молочна, мигдальна та винна кислоти є слабшими формами AHA-кислот, але теж добре відлущують шкіру і надають антиоксидантну дію.

У маски GUAM Micro Biocellulaire Anti-Wrinkles Exfoliating Face Gel Mask дуже щільна, практично як густий мед, текстура. Наносити її потрібно товстим шаром, так як після нанесення вона висихає і знімається плівкою. Тому, якщо шар маски буде тонким, при знятті з особи вона буде рватися.

Відразу після нанесення маски кислоти вступають в реакцію, і на шкірі відчуваються досить сильні поколювання і свербіж. Ці відчуття терпимі і не зрівняються з палінням від серединного кислотного пілінгу, тому винести їх можна. Триває свербіж, до речі, хвилин п'ять, поетом же весь дискомфорт зникає.

Маску я зазвичай тримаю хвилин 20-30, поки нанесений шар повністю не просохне. І після зняття отримую дуже гладку шкіру без натяку на жирний блиск і зневоднення.

Але що мене найбільше вразило вже після першого використання цієї маски, так це те, якого рівного кольору стає шкіра. Реально, ефект такий, ніби я завдала легкий тональний крем. У мене місцями є почервоніння (зокрема, на щоках і на носі), і від них навіть натяку не залишається. Такий результат у мене тримається близько доби, тому якщо вам потрібно засіб для вирівнювання кольору шкіри перед важливою подією, обов'язково спробуйте цю гликолевую маску.

Єдина пересторога - після використання кислотної маски обов'язково користуєтеся сонцезахисними засобами з високим фактором захисту і ні в якому разі не відвідуйте солярій (хоча, його краще ніколи не відвідувати).

Вартість: 897 грн (близько 34 USD) за 75 мл

Де купити: у інтернет-магазині GUAM по посиланню і в магазинах бренду

Склад мікробіоклеточной гликолевой маски для обличчя GUAM Micro Biocellulaire

Aqua / Water, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat, Glycolic Acid, Ammonium Hydroxide, Lactic Acid, Glycerin, Cocoyl Proline, Phenoxyethanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Powder, Parfum, Citric Acid, Mandelic Acid, Tartaric Acid, Laminaria Digitata Extract, Ethylhexylglycerin , Aloe Barbadensis Leaf Extract, Passiflora Incarnata Flower Extract, Benzyl Alcohol, Ribes Nigrum (Black Currant) Leaf Extract, Plankton Extract

[Згорнути]

Себорегулірующій матирующий мікробіоклеточний крем для жирної шкіри GUAM Micro Biocellulaire

Себорегулірующій матирующий мікробіоклеточний крем для жирної шкіри GUAM Micro Biocellulaire

Цей себорегулірующій крем для обличчя я використовую в якості денного крему під макіяж, так як він відмінно матує шкіру. І, на відміну від більшості матирующих праймерів, таку матовість крем додає не за рахунок силіконів в складі, а за рахунок своєї здатності регулювати вироблення шкірного сала.

У складі крему ви знайдете гіалуронову кислоту, яка є одним з кращих компонентів для зволоження шкіри, а також масла, рослинні екстракти та жирні кислоти, які пом'якшують і відновлюють шкіру, а також захищають її від вільних радикалів.

У крему середньої щільності консистенція, він легко розподіляється по шкірі і швидко вбирається. За рахунок того, що, з одного боку, він призначений для жирної шкіри, а з іншого - має багато зволожуючих і живильних компонентів, крем врівноважує кислотно-лужний баланс шкіри. Завдяки цьому сухі і нормальні ділянки шкіри не пересушується, а в Т-зоні жирний блиск не виникає практично цілий день.

Моїй комбінованої шкірі матуючого ефекту від цього крему (без використання матуючого праймера і матуючого тонального крему) вистачає годин на 7-8, після чого шкіра починає не стільки блищати, як злегка сяяти. Мені навіть не треба промаківать шкіру матуючим серветками, так як це сяйво виглядає цілком пристойно.

Вартість: 747 грн (близько 28 USD) за 50 мл

Де купити: у інтернет-магазині GUAM по посиланню і в магазинах бренду

Склад себорегулирующее мікробіоклеточного крему для жирної шкіри GUAM Micro Biocellulaire

Water, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Polyglyceryl-3 Dicitrate / Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acacia Decurrens / Jojoba / Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, C 10-18 Triglycerides, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Nylon-6, Glyceryl Caprylate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Xanthan Gum, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, 1.2-Hexanediol, Caprylyl Glycol , Fragrance, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Glyceryl Undecylenate, Hydrogenated Vegetable Oil, Laminaria Digitata Extract, Sodium Hydroxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Taraxacum Officinale (Dandelion) Root Extract, Betula Alba Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Plankton Extract

[Згорнути]

Схожі записи

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com