рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

7 найкращих продуктів для обгортання

Обгортання вважається однією з найефективніших процедур, спрямованих на боротьбу із зайвою вагою і целюлітом. Регулярні процедури розщеплюють жирові клітини шкіри, роблячи її гладкою та еластичною, а в поєднанні з масажем обгортання надає на організм помітне дренажну дію і виводить токсини .

Обгортання в салоні будь-якого рівня відбувається за такою схемою: косметолог наносить на ваше тіло спеціальний склад, а потім обертає його плівкою або спеціальною фольгою, яка розігріває суміш, змушуючи її глибше проникати в шкіру. Відсутність складнощів робить обгортання ідеальної процедурою для повторення в домашніх умовах. Ми вибрали сім засобів, які допоможуть домогтися кращих результатів.

Сибірське грязьове обгортання, Natura Siberica

Сибірське грязьове обгортання, Natura Siberica

Сибірське грязьове обгортання від російського бренду Natura Siberica входить в серію Sauna & Spa і надає на шкіру тонізуючу і антицелюлітну дію. Формула продукту на основі органічного екстракту полину, блакитної глини ропа і білого ісландського моху працює відразу в декількох напрямках. Екстракт полину стимулює кровообіг і обмінні процеси, пом'якшує і зміцнює структуру шкіри, глина ропа вирівнює рельєф шкіри, зменшуючи ефект «апельсинової» кірки, а білий мох сприяє виведенню токсинів. Як і всі кошти Natura Siberica, обгортання не містить силіконів і парабенів.

Маска антицелюлітна для живота і талії, Guam

У всьому світі Guam відомий як виробник ефективних продуктів для корекції фігури і лікування целюліту. Саме засобами Guam користуються професійні косметологи та салони краси з ім'ям, тому маскам і обгортання бренду можна довіряти. Антицелюлітна маска для живота і талії - один з продуктів, які заслуговують на увагу в першу чергу. Екстракти водоростей в поєднанні з фітокомплексом і ефірними маслами активізують обмінні процеси, сприяють виведенню надмірної рідини з тканин, стимулюють розщеплення жирів, зміцнюють і відновлюють еластичність шкіри. Застосовувати маску рекомендується три дні поспіль по 45 хвилин, роблячи інтервал між процедурами в 2-3 дня.

Гель-маска «Крижане обгортання», Фітнес-body

Гель-маска «Крижане обгортання», Фітнес-body

Гель-маска «Крижане обгортання» призначений спеціально для моделювання фігури і швидкого ліфтингу. Завдяки високій концентрації ментолу і ефірного масла м'яти в складі досягається ефект моментального і тривалого охолодження шкіри в поєднанні з дренажним ефектом, що принципово відрізняє продукт від зігріваючих антицелюлітних обгортань. Комплекс мінералів і екстракту морських водоростей, в свою чергу, насичує шкіру в проблемних областях поживними компонентами. А демократична ціна в даному випадку виступає додатковим, але приємним бонусом.

Обгортання від рубців і розтяжок, Зейтун

Обгортання від рубців і розтяжок Зейтун нормалізує харчування пошкоджених тканин, відновлює еластичність і колір шкіри, зволожує і живить її. При регулярному застосуванні в комплексі з косметичним маслом засіб здатний повністю усунути постакне, дефекти шкіри , Викликані розтягуванням (в тому числі післяпологовим), сліди рубців і саден. До складу продукту входять глина Байлун, прополіс, маточне молочко, мед, а також цілий комплекс масел (кісточок винограду, деревію, ромашки, лимона, ладану і мірри). Для кращого ефекту робити обгортання рекомендується після розігрівають процедур - лазні або сауни - два рази на тиждень.

Обгортання «Мінеральна терапія», Organic Shop

Обгортання «Мінеральна терапія», Organic Shop

Густе обгортання «Мінеральна терапія» від виробника органічної косметики Organic Shop обіцяє моментально відновити тонус шкіри і зміцнити її структуру. Засіб створено на основі мінеральних грязей, що очищають і підтягують шкіру, і натуральних екстрактів. Так, органічне масло бораго в складі має виражену ліфтинг-ефектом і сприяє виведенню токсинів, а екстракт фенхелю заспокоює, надаючи природну м'якість і гладкість. Наносити обгортання слід на суху шкіру, при цьому використання плівки не обов'язково.

Гель-маска на основі трав, Algologie

У лінійці французького косметичного бренду Algologie гель-маска на основі трав позначена як засіб для дренажних обгортань. З огляду на той факт, що виведення зайвої рідини з організму сприяє найбільш помітної втрати ваги, популярність маски здається цілком обгрунтованою. Рідкий гель з подрібненими травами (звіробій, індійський каштан, иглица, гамамелис) особливо рекомендований для боротьби з целюлітом і надмірними обсягами, при венозної недостатності, а також під час вагітності і в період після пологів. Важливо, що засіб має протизапальну дію, і, крім того, його можна використовувати без душа.

Омолоджуючу шоколадне обгортання, Premium

Омолоджуючу шоколадне обгортання, Premium

Гелієво-грязьове обгортання від російського бренду Premium (лінійка Premium Silhouette) надає на тканині виражене омолоджуючу дію і відновлює метаболізм шкіри, активність якого з віком зазвичай зменшується. Шунгітовая вода, ропа, сапропель, біла глина, какао і екстракт бамбука в складі активізують вироблення колагену, еластину і активно заряджають шкіру енергією. Але чи не головна особливість цього обгортання - насичений шоколадний аромат , Який робить процедуру не тільки корисною, а й приємною.

Етапи обгортання в домашніх умовах:

  • обробіть шкіру скрабом , Щоб позбутися від ороговілих клітин шкіри і зробити її максимально сприйнятливою до активного складу. Якщо у вас немає скрабу для тіла, можете додати морську сіль в звичайний гель для душу або приготувати його самостійно .
  • Нанесіть склад для обгортання на проблемні ділянки - стегна, живіт, нижню частину спини - і оберніть їх харчовою плівкою. Щільно, але не стискаючи (щоб уникнути погіршення кровообігу). Залиште склад для впливу на час, заявлене на упаковці.
  • За 5-10 хвилин до завершення процедури обробіть шкіру ручним масажером або масажною рукавичкою, щоб підсилити ефект.
  • Змийте залишки кошти в душі, після чого нанесіть на тіло крем-масло або лосьйон. Якщо ви використовуєте продукт на масляній основі, краще застосовувати його ще до використання рушники, щоб волога залишилася в шкірі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com