рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дегустація коньяку - основні правила

  1. В якому посуді приємно подавати коньяк?
  2. Дизайн судин для подачі коньяку
  3. Графини для віскі - елегантний спосіб підкреслити благородство напою
  4. Особливості стильового рішення

Цінителі благородного алкогольного напою знають, що в значній мірі задоволення дегустації залежить від красивої подачі. Тому існують деякі особливості форми і оформлення коньячного графина і графина для віскі в «чоловічому» стилі.

В якому посуді приємно подавати коньяк?

Вишуканий графин для коньяку з гранчастої скла або тонкостінного кришталю дозволить оцінити бурштиновий колір напою. Щільно прилегла до шийки пробка - обов'язковий атрибут вироби. Саме вона перешкоджає випаровуванню коньячних спиртів і зберігає аромат.

Вони можуть мати різноманітну форму - циліндричну, кулясту з вузькою шийкою. Традиційний штоф, який також підходить для подачі коньяку, має прямокутну форму.

Традиційний штоф, який також підходить для подачі коньяку, має прямокутну форму

Дизайн судин для подачі коньяку

коньячний графин в інтерпретації майстрів іменитих європейських мануфактур і фабрик, може набувати незвичайний дизайн. Виробам притаманна грунтовність, солідність, присутній суто «чоловіча» тема в оформленні.

Стінки посудини прикрашають алмазні грані, в яких по-особливому красиво переломлюються промені світла. Частиною авторського декору часто є і пробка, яка виконується в єдиному стилі з посудиною.

Графини для віскі - елегантний спосіб підкреслити благородство напою

Для подачі і короткочасного зберігання коньяку, широке поширення отримав графин для віскі. Як правило, судини мають товсті стінки і дно, чотири грані. Відрізняються солідністю і грунтовністю. Але в колекціях сучасних виробників можна знайти і ємності циліндричної, кулястої форми, у вигляді дзвіночка. Головною прикрасою служить красива огранювання стінок посудини.

Особливості стильового рішення

Дизайнери французького бренду Cristal de Paris пропонують вироби з незвичайними пробками прозорими або бурштинового відтінку - у вигляді фігури гордого орла, могутнього ведмедя або неприборканого лева. Чоловічу тематику підтримує і італійський бренд Arte Italica. У колекції Animale представлені гладкостінні скляні штофи, доповнені кришкою з олова. Кришка набуває форму голови диких тварин - кабана, буйвола, ведмедя, благородного оленя. такий графин під віскі особливо припаде до душі завзятим мисливцям.

Варто врахувати, що віскі не припускав тривалого зберігання після відкупорювання пляшки - зіткнення з повітрям негативно позначається на якості напою. З огляду на це графин служить в основному для подачі або короткочасного зберігання.

Придбати графини з високоякісного кришталю і скла для різних алкогольних напоїв пропонує інтернет-магазин REYWOOD.

В якому посуді приємно подавати коньяк?
В якому посуді приємно подавати коньяк?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com