рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Проконсультируйте хтось: купила б / у ковзани Граф Монтана, вони такі тверді!

Автор Повідомлення Відповідей 15. Амарант
повідомлень: 28776
Автор Повідомлення Відповідей 15 18.12.2011, 00:09.

marinacott граф монтана (голд?) як не дивно не погано тримають ногу. У нас на ковзанці їх дають в прокат на масові катання. Партія цих ковзанів вже більше року жива-здорова і заломів немає, дивно. Ці ковзани всередині не мають м'яких вставок, але гомілку тримають непогано, а це і потрібно. Спробуйте купити пористу губку для миття посуду або поролон, підкладайте під язичок де тисне. Я робила так: одягала довгий чоловічий х / б носок, зверху на нього в район щиколотки (спереду) підкладала губку, а край носка опускала зверху на губку, виходив ніби такий кишеню в якому губка цілком непогано трималася. Якщо натирає по колу щиколотку, той же спосіб, тільки обертайте ногу смугою поролону (2 см товщини 5 см ширини приблизно). І так само зверху носком щоб не виїжджав з ноги. Поробуйте, може стане зручно і поки не доведеться міняти ковзани.

Світу мир! Ні війні! Світу мир Цитувати Відповісти про автора Посилання sonata
повідомлень: 153
18.12.2011, 00:20.

marinacott
Graf Montana- одна з кращих марок для масового катання. Зазвичай купують дітям, як початківець варіант. Черевики жорсткі - і це добре, тому що добре тримають ногу. В принципі будь-які черевики, навіть якщо ви візьмете професійний варинат - завжди розношувати треба і займає це від 1-ої тижні і до місяця, залежно від частоти катання. Звичайно, якщо купити найдешевший напівпрофесійний черевик він буде комфортніше всередині, але він буде ще більш жорстким, ніж Montana, і його все одно доведеться розгортати. Тому, думаю, що у вашому випадку треба потерпіти, можливо щось підкласти, якщо тре ногу і звикати потихеньку.

Цитувати   Відповісти   про автора   E-mail   Посилання Цитувати Відповісти про автора E-mail Посилання

marinacott
повідомлень: 22
marinacott   повідомлень:   22   18 18.12.2011, 00:26.

sonata Спасибо большое за відповіді! Я доньці купила Граф Давос 26р. в перший раз на лід її вивести, так вони всередині мяяягонькіе)) або це дитячий варіант. там всякі "подушечки", язичок м'який. а для дорослих таких не буває ?? Дякуємо

Цитувати Відповісти про автора Посилання

sonata
повідомлень: 153
sonata   повідомлень:   153   18 18.12.2011, 00:54.

marinacott
Треба дивитися, швидше за все бувають. Davos одна з марок фірми Graf. При виборі черевик потрібно учітивть - жорсткість черевика, а саме тієї частини, яка тримає голеностоп, а також комфортність моделі саме для вашої ноги. Для цього треба обов'язково черевик приміряти, зав'язати і походити. Можна поміряти кілька варіантів і подивитися який саме вам більше підходить. Але важливо, щоб черевики "не ламалися" при ходьбі, що притаманне більшості черевик для масового катання, за винятком деяких моделей Graf і ще мені подобаються черевики фірми Nordway.

Цитувати Відповісти про автора E-mail Посилання

marinacott
повідомлень: 22
marinacott   повідомлень:   22   18 18.12.2011, 2:07.

sonata написала вам в личку

Цитувати Відповісти про автора Посилання

Джелу
Джелу   14 14.01.2012, 10:29.

Може і мені порадите що)
Купила доньці Граф Монтана Голд. Приблизно через годину катання приблизно починає скаржитися - ковзани "тужать" (дочкин лексикон). Стала відмовлятися кататися (Пропонує знову брати в прокаті, або купити нові. В минулому році брали прокатні - такого не було. Чи варто морочитися і шукати інші, або це проблеми виховного характеру (іншими словами випендрьож)?

Цитувати Відповісти Посилання

Амaрант
Амaрант   14 14.01.2012, 10:48.

Джелу прросто нові ковзани, а в прокаті вже розношена. Якщо розмір дозволяє, одягніть махровий або вовняний носок і не Шнуруйте туго верхні гачки. Якщо розмір не дозволяє, а натирає зверху, можна від махрового носка відрізати верх і надіти на гомілку (можна якщо носок довгий згорнути. У два рази, так м'якше буде). Якщо тиснуть в районі стопи, пальців, то або неправильно вибрали розмір, або просто треба подразносіть, скористайтеся розношується спреями для взуття.

Цитувати Відповісти Посилання

Джелу
Джелу   14 14.01.2012, 11:02.

Амaрант
Спасибі за відповідь!
Ковзани б / у. Або під свою ногу повинні розноситися? Мене бентежить, що вона не відразу скаржитися починає, а катається нормально, а через годину десь різко знімає. І локалізувати біль не може. "Тужить" і все) Сьогодні ще сказала що б'є ногу і показала на щиколотки, стукають, каже.
Хоча була думка вовняний носок надіти ще.

Цитувати Відповісти Посилання

Амaрант
Амaрант   14 14.01.2012, 12:35.

Джелу а що вона робить в цих ковзанах? Ви завжди каталися більше години? Чи не почала вона стрибати, наприклад? Адже новве неприємні відчуття можуть бути пов'язані і з новими навантаженнями. Якщо раніше їздила прямо, на прямих ногах, а зараз намагається сісти на ногу, наприклад (тобто більше зігнути в гомілкостопі і коліні), то борти черевика більше будуть упиратися в гомілку, за годину можуть і нам'яти (захистите гомілка). Так само ст може шнуруватися стали інакше (наприклад раніше ви їй шнкровалі, зараз сама і затягує неправіьно). Так само колишній господар міг обносити черевики під свою ногу і тепер борт черевика трохи зміщений в сторону і вашій дитині наминає. Так само може бути неправильно встановлено лезо, через що положення ноги невірне і знову ж йде упор в борт черевика ... Причин може бути багато, почніть з захисту гомілки для початку. І якщо на ковзанці є професійні фігуристи і тренери, покажіть їм ваші черевики, уточніть чи правильно стоять леза.

Цитувати Відповісти Посилання

Джелу
Джелу   14 14.01.2012, 12:56.

Амaрант
Запитати нема в кого, ми не часто катаємося, та де доведеться. Цього разу в Сокольники їздили, до цього в Парк Культури. Катаємося завжди по годині-півтори-два, поки розкачати) В минулому році на Патрік їздили, там вона ходити навчилася на ковзанах, або за руку каталася, або по парі метрів сама і на бортику сиділа) У догонялки могла по полпруда їхати, не більше . В цьому році в меге зовсім не могла кататися, тільки за руку, не відпускала мене, ми швидко пішли. У Парку Горького швидко каталися за руку, за дві руки я її катала (сама спиною), довго покатається за руку і починає сама по-тихоньку по прямій їздити.
Сама ще не шнурується, тільки знімати поки навчилася)
Рухи напевно змінюються. Чи не стрибає звичайно. Тільки ковзати вчиться.

Цитувати Відповісти Посилання

гелю
повідомлень: 2
гелю   повідомлень:   2   27 27.01.2012, 20:46.

Джелу Граф-дуже жорсткий черевик і не підлягає термоформовке.Поетому початківцям фігуристам краще вибирати черевик помягче.Как правило, після термоформовки черевик набуває форму ногі.І навіть б \ у-шний можна відформувати на іншу ногу.Період звикання є всегда.Однако, не дивлячись на рівень катання і вік, людина повинна получть задоволення від катанія.Еслі дитина скаржиться на дискомфорт, потрібно перевірити ботінок.Возможно є сенс спробувати інший ботінок.І виховання тут абсолютно ні при чем.Болезненние відчуття є резул тат тиску на стопу, яка деформується, що може привести до більш серйозних наслідків в будущем.Попробуйте просто походити в незручному взутті і уявити собі, як би ви при цьому каталісь.Фігурние ковзани, так само, акк і інше взуття, відповідно до довжини і повнотою ногі.Необходімо враховувати зріст, вага і уроень катанія.Іначе ви будете мати тортури замість задоволення.

Цитувати Відповісти про автора Посилання

taksaBatler
повідомлень: 1
taksaBatler   повідомлень:   1   12 12.09.2012, 10:10. Підкажіть будь ласка...

Доброго дня! підкажіть, будь ласка, вперше хочу придбати для дочки фігурні ковзани, щоб в цей сезоні повчитися кататися. доче зараз 4г 9міс. кактаться плануємо на критому катку біля будинку, самі без тренера (на жаль). ковзани якої марки краще придбати в районі до 2000-2500руб ??? чи можливо придбати ковзани помягче, з якимись там прокладочка, щоб дитячої ніжці було комфортніше ??? завчасно дякую за відповідь.

Цитувати Відповісти про автора Посилання

Клава До
повідомлень: 180
Клава До   повідомлень:   180   Цитувати   Відповісти   про автора   Посилання   маша П Цитувати Відповісти про автора Посилання маша П.
25.10.2013, 11:03.

Добрий день. у мене доньці 4 роки хочемо займатися професійно фігурним катанням. не можемо вибрати ковзани фірм багато ціни різні, а ми ще не знаємо чи буде вона далі займатися або взагалі відмовиться з чого ночать?

Цитувати Відповісти Посилання

lsd
повідомлень: 2917
lsd   повідомлень:   2917   Цитувати   Відповісти   про автора   Посилання   Відповідей 15
Цитувати Відповісти про автора Посилання Відповідей 15.

Голд?
А для дорослих таких не буває ?
Або під свою ногу повинні розноситися?
Ви завжди каталися більше години?
Чи не почала вона стрибати, наприклад?
Ковзани якої марки краще придбати в районі до 2000-2500руб ?
И можливо придбати ковзани помягче, з якимись там прокладочка, щоб дитячої ніжці було комфортніше ?
Не можемо вибрати ковзани фірм багато ціни різні, а ми ще не знаємо чи буде вона далі займатися або взагалі відмовиться з чого ночать?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com