рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вчені знайшли на картині Ван Гога більш ранній портрет

Вчені досліджували полотно за допомогою флюоресцентної спектрографії в синхротронних рентгенівських променях.

Про те, що "Газон" приховує раніший портрет, було відомо давно: його можна бачити на знімках, зроблених в звичайному рентгенівському випромінюванні. Але голландський мистецтвознавець Йоріс Дік з Делфтського технічного університету і німецькі фізики, що працюють з Гамбургським електронним синхротроном, піддали картину Ван Гога інтенсивному рентгенівському опроміненню.

Вивчення індукованого випромінювання дозволило їм створити тривимірну "карту" розподілу пігментів на полотні. Подальший аналіз дозволив встановити не тільки риси обличчя, але і відтворити його в деталях.

Жіноча голова, прихована більш пізньої "галявині" нагадує одна з осіб, які можна бачити на знаменитій ранній картині Ван Гога "Їдці картоплі" (1885).

Для художника, який обмежений у коштах майже все життя, повторне використання полотен було звичайною справою, так що у мистецтвознавців з'явився новий інструмент отримання знань про історію створення Ван Гогом своїх картин.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Lenta.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com