рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сталева весілля (11 річниця весілля): скільки років, як відзначити і що подарувати на сталеву весілля?

  1. 11 років, яка це весілля? Одинадцята річниця знаменує, що союз подружжя дуже міцний і міцний, тому...
  2. Як відзначити сталеву весілля?
  3. Що подарувати на сталеву весілля?

11 років, яка це весілля?

Одинадцята річниця знаменує, що союз подружжя дуже міцний і міцний, тому вона і називається сталеве весілля. Напевно до цього часу вже ви обзавелися свої будинком, у багатьох сім'ях зростає дитина, а може, і не один - це неабияке досягнення і ви можете привітати один одного з них.

Сталева весілля: 11 років

Цікаво, але в старовину на Русі справжніми чоловіками вважалися чоловік і дружина, які прожили в злагоді 11 років, тоді вони мали повне право сказати, що пройшли і вогонь, і воду, і мідні труби. Перший рік - це всього лише підготовка до спільного життя, перші випробування, перші спільні прикрощі та радості. По закінченні цього року подружжя повинні бути прожити ще 10 років - тільки тоді вони дізнаються, що таке шлюб, це свого роду випробувальний термін для молодої сім'ї.

Сталева весілля підтверджує, що союз став непорушним і міцним, адже сталь дуже міцна. Незважаючи на те, що сталь сама по собі неприваблива, після обробки вона перетворюється і стає блискучою, притягує погляди. Так і союз робиться міцніше і прекрасніше, якщо чоловік і дружина рука об руку проходять через випробування, уготовані їм долею.

Як відзначити сталеву весілля?

За традицією, сталеве весілля символізує оновлення, тому добре б зробити в будинку або квартирі перестановку або ремонт. У цю річницю прийнято, щоб чоловік і жінка обмінювалися один з одним цінними подарунками - знак того як їм дороги їхні стосунки, а також безмірного довіри до своєї половинки. Ще один обряд, без якого не обходиться сталеве весілля - обряд посвячення: рано вранці подружжя митися водою або занурювалися в річку (якщо погода дозволяла) - це символ того, що всі біди і прикрощі залишилися позаду, а в друге десятиліття шлюбу подружжя вступають оновленими. Над вхідними дверима прийнято було вішати сталеву підкову - це оберіг сімейного щастя.

Прийнято, що на сталеву весілля подружжя одягаються в біле: якщо цей колір вам не до душі - виберіть відповідний відтінок - бежевий, айворі, кремовий і так далі. Сталева весілля повинна проходити в дружній і приємній обстановці, так що запрошують на свято тільки найближчих друзів пари. За традицією серед гостей має бути присутня сімейна пара, яка відзначила 12-ту річницю, а також діти - адже це символ оновлення, зміни поколінь.

Відзначити річницю можна як в традиційному стилі, так і зробити її тематичної. Оригінальним рішенням буде весілля в сталевому кольорі: чисте «металеве» оформлення виглядає не дуже ошатно, але зате його можна поєднувати з іншими квітами - зеленим, бірюзовим, білим і так далі. На столі хай красується срібляста посуд, приміщення декорують сріблястими гірляндами, повітряними кульками, тканинами, можна знайти контрастні квіти і скласти оригінальні композиції, навіть ретро штучки сріблястого кольору прекрасно впишуться в загальну атмосферу.

Що подарувати на сталеву весілля?

Подарунки можна дарувати не тільки зроблені зі сталі, але і просто витримані в цьому кольорі. Срібляста посуд, келихи, рамки для фотографій, картини, свічники припадуть як не можна до речі.

Зараз дуже багато побутової техніки, яка випускається в сріблястих відтінках - від чайника до телевізора або холодильника, головне - знати, що зараз необхідно парі. Чоловік і дружина теж повинні продумати подарунки один одному: дружині можна піднести ювелірні прикраси і приємні дрібниці, а також букет квітів, чоловікові - кальян, іменну фляжку, нові навушники або телефон. Якщо він фанат риболовлі - хороші снасті, він оцінить такий практичний подарунок. Можна придбати і що-небудь для спільного блага: скажімо, новий фотоапарат для майбутніх подорожей і так далі.

Дивіться також:

12 років - нікелеве весілля (Наступна річниця)

10 років - олов'яна або рожеве весілля (попередня річниця)

Оків, яка це весілля?
Як відзначити сталеву весілля?
Що подарувати на сталеву весілля?
Оків, яка це весілля?
Як відзначити сталеву весілля?
Що подарувати на сталеву весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com