рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на 1 рік весілля - ситцеве весілля

  1. Путівка на відпочинок
  2. Постільна білизна з ситцю
  3. Дитячий одяг з ситцю або бавовни
  4. Подарунок для чоловіка на ситцеве весілля
  5. Подарунок для дружини на ситцеве весілля

Якщо поглянути на статистику розлучень, то можна з упевненістю сказати що перший рік шлюбу є найбільш складним випробуванням для молодят. Саме в цей період, якщо вірити статистичним даним, руйнується найбільшу кількість молодих сімей, які тільки почали своє плавання в морі сімейного життя. І це не дивно, так як багато пар просто не готові до тих труднощів, поява яких в шлюбі не уникнути. Тому вони приймають рішення, яке влаштувало б обох. Мова, зрозуміло, йде про розлучення, який в сучасному світі вже став буденністю.
Якщо перший рік заміжжя пара провела без особливих труднощів, то вони відзначають ситцеве весілля, яка знаменує, що життя молодят увійшла в фазу буденності. Звичайно, зараз це роблять не всі пари, але деякі сім'ї відзначають першу річницю шлюбу. Тому перед родичами, друзями та батьками молодої сім'ї постає питання про те, що ж їм подарувати.
У країнах СНД існують традиційні подарунки на ситцеве весілля, до числа яких відносять всілякі тонкі плаття, постільна білизна, подушки, Якщо поглянути на статистику розлучень, то можна з упевненістю сказати що перший рік шлюбу є найбільш складним випробуванням для молодят рушники, тюль, недорогі прикраси та предмети домашнього вжитку власного виготовлення. Бажано, щоб всі ці вироби були зроблені з ситцю, але це і не є обов'язковим. І якщо раніше такі подарунки були дійсно доречні, то зараз, звичайно ж, подібні презенти не дуже підходять сучасним парам. Тому гостям святкування першої річниці весілля доводиться думати над оригінальним подарунком, який більше підійшов би нареченим.

Путівка на відпочинок

Само собою, на першу річницю весілля найбільш цінний подарунок молодій сім'ї дарують батьки чоловіка та дружини. У них є можливість об'єднатися і зробити нареченим дійсно цінний і корисний подарунок. Наприклад, батьки можуть подарувати путівку на відпочинок, що, як стверджують багато сімейні психологи, є найкращим подарунком на першу річницю весілля. Пояснюють вони це тим, що після того, як молода пара проживає разом один рік, в їх житті настає буденність у відносинах. Закінчується романтика і емоційні з'ясування ставлення і радість. Тому молодим просто необхідний який-небудь потужний емоційний сплеск. Дати його може спільний відпочинок за кордоном. На відпочинку наречені можуть поглянути один на одного з іншого боку, згадати свій медовий місяць і отримати потужний емоційний заряд, який привнесе нові фарби в їх сімейне життя. Тому багато психологів і радять батькам дарувати на ситцеве весілля саме путівки.

Постільна білизна з ситцю

Звичайно ж, гості першої річниці весілля можуть не відходити від традицій і подарувати молодій сім'ї виріб з ситцю. Найбільш популярним подарунком стане постільна білизна з цієї тканини. Цей подарунок має на увазі, що за перший рік шлюбу молодята зносили не один комплект постільної білизни і їм обов'язково потрібні нові вироби для облаштування ліжку. Дарувати постільна білизна з ситцю не тільки дуже символічно, але ще й практично. Тому підносити цей подарунок молодій сім'ї можуть абсолютно всі.

Дитячий одяг з ситцю або бавовни

За перший рік заміжжя багато сімей встигають завести дитину. В такому випадку ідеальним подарунком на першу річницю весілля стане якась одяг для нього. Що примітно, в кожному магазині зараз можна знайти великий вибір дитячого одягу з ситцю. Пелюшки, сорочечки, повзунки, шапочки, костюмчики з ситцю стануть відмінним подарунком з цього приводу.

Подарунок для чоловіка на ситцеве весілля

Раніше молоді дружини дарували своїм дружинам на перший рік спільного життя вишиті ситцеві хустки, зроблені власними руками. Сучасні ж дівчата не дуже володіють рукоділлям. Тому мало хто з них зможе зробити ситцевий хустку самостійно. Але їм і не потрібно це робити, адже зараз знайти ситцевий хусточку можна практично в будь-якому магазині. Хоча, варто відзначити, що цей подарунок зараз не дуже актуальне. Але якщо молода дружина хоче слідувати традиціями, то вона завжди може подарувати чоловікові на ситцеве весілля хустинку, який знайти можна абсолютно в будь-якому магазині товарів для дому.

Подарунок для дружини на ситцеве весілля

Звичайно ж, чоловіки раніше також дарували своїм дружинам ситцеві хустки на першу річницю весілля, що було традицією в усіх сім'ях. Однак зараз подібні звичаї відійшли на другий план. У наш час прийнято дарувати більш практичні і корисні подарунки, а не ті речі, які лише символізують щось. Але якщо чоловікові не хочеться далеко відходити від теми, то він завжди може подарувати дружині на ситцеве весілля який-небудь наряд з цієї легкої бавовняної тканини. Само собою, перевагу краще віддати ситцевим річним суконь і блуз. Але звернути увагу можна і на інший одяг з цього матеріалу.

***

Поздоровлення у віршах і прозі молодим на весілля

***

Голосові поздоровлення на весілля

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com