рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати хлопцеві, чоловікові на 1 рік (річницю) відносин?

  1. Якщо немає грошей, подаруйте недорогий подарунок для хлопця
  2. Подарунок своїми руками на річницю знайомства з хлопцем
  3. Кращі ідеї презентів хенд-мейд:
  4. Оригінальний подарунок на рік відносин
  5. Вибирайте подарунки за цими фото

Здається, ви познайомилися вчора, а вже зовсім скоро будете відзначати першу річницю. Час швидко летить, тому поспішіть з подарунком, адже ваша друга половина заслуговує самого кращого презенту.

Якщо немає грошей, подаруйте недорогий подарунок для хлопця

Якщо немає грошей, подаруйте недорогий подарунок для хлопця

Подарунок коханому хлопцеві не обов'язково повинен бути дорогим. Вкладіть в нього свою душу і любов - чоловік це точно оцінить. Купіть альбом, заповніть його загальними фотографіями і назвіть «Наш з тобою рік щастя». Гортаючи його довгими вечорами, ви будете згадати щасливі миті життя.

Хорошим подарунком стане красива цифрова рамка, чашка з сердечками і «говорить» написом, картина-пазл із зображенням вашого фото. Знімок або прикольний напис можна нанести на однотонні футболки - багато магазинів пропонують подібні послуги.

До недорогим презентів відносяться листи. Напишіть 14 любовних записок, вкладіть їх в красиві конверти і за два тижні до романтичного дня опускайте по одному в поштову скриньку. В останньому листі залиште чек на мільйон поцілунків або заповітне бажання коханого хлопця.

Як варіант купите в магазині глобус і розпишіть його зізнаннями в коханні: «Ти - мій світ!», «Я тебе люблю!», «Дарую тобі весь світ!». Фантазія зовсім вичерпалася? Скористайтеся ідеєю вічного поцілунку - залиште відбиток губ на шматочку картону, заламініруйте його і піднесіть милому на першу річницю!

Можна скласти алфавіт відносин. Візьміть ватман або великий аркуш паперу, напишіть в стовпчик букви алфавіту і до кожної з них допишіть те, що відноситься до вашої любові. Ви познайомилися в кафе, тому на букву «К» сміливо пишіть це слово. Він називає вас малятком - ось доповнення на «М». Ідея зрозуміла?

Ваш улюблений чоловік напевно не очікує знайти в кишені ваше серце! Виріжете його з картону, зверху наклейте своє фото і непомітно підкладіть в кишеню. Залишилося тільки з милою посмішкою запитати: «Коханий, я втратила своє серце. Чи не в тебе воно в кишені? ».

Подарунок своїми руками на річницю знайомства з хлопцем

Не дарма в народі кажуть, що найкращий подарунок - це те, що зроблено власноруч. Так що, дорогі, закочуйте рукава! Починаємо творити!

Кращі ідеї презентів хенд-мейд:

  1. Банку з зізнаннями в коханні. Візьміть будь-яку банку або пляшку, наклейте на неї етикетку з написом: «100 причин, за якими я тебе люблю» або «Я вдячна тобі за ...» і наповніть записочками із зазначенням цих причин (за те, що ти завжди про мене дбаєш, за каву в ліжко, за наші прогулянки в парку).
  2. Розповідь про вашу духовну любов. Купіть блокнот, прикрасьте його сердечками і напишіть про все, що сталося за рік. Ваша зустріч, перше побачення, перший поцілунок - акцент зробіть на вчинках чоловіках. А в кінці обов'язково подякуйте йому за прекрасний час, проведений разом.
  3. Колаж зі знімків. Це той же розповідь, але доповнений фото.
  4. Листівка з віршами. Помітили в собі талант автора? Застосуйте його на практиці, підшукайте романтичні вірші в інтернеті або запозичте у класиків.
  5. В'язаний светр, куля, шапка або шкарпетки. Для справжніх майстринь не важко пов'язати красиву і корисну річ.
  6. Відеокліп про любов, змонтований із загальних відео і фото і доповнений улюбленою піснею. Незважаючи на тривіальність, цей милий подарунок обов'язково зворушить вашого чоловіка.
  7. Кросворд любові. Намалюйте його на звичайному папері. Питання повинні відноситься до ваших стосунків - місце першої зустрічі, в якому місяці відбувся перший поцілунок, улюблені квіти.
  8. Вам рівних немає в кулінарії? Романтична вечеря при свічках (можна на даху хмарочоса), та з логічним завершенням на шовкових простирадлах запам'ятається вашому обранцеві до наступної річниці. А тоді ви придумаєте щось новеньке!

Оригінальний подарунок на рік відносин

Що потрібно зробити на рік відносин Що потрібно зробити на рік відносин? Як випливає здивувати! Ваш хлопець без розуму від екстремальних розваг? Поганяйте разом на квадроциклах, скорите скалодром, стрибну з парашутом, зробите політ на параплані, політайте на повітряній кулі або упірніть в воду з тарзанки - це буря емоцій!

Внести в стосунки нотки новизни і як слід відзначити свято можна в аквапарку або в парку атракціонів. Такі розваги змусять очі чоловіка світитися радістю і щастям.

Ваш благовірний відрізняється більш спокійною вдачею? Сходіть разом на масаж, піднесіть портрет, написаний справжнім художником, попартеся в турецькій лазні, подивіться в кіно світову прем'єру, рушайте в місто мрії, виберіться на риболовлю, катайтеся на конях ...

Останнім часом великою популярністю користується оренда білбордів. Виберіть найкращий портрет улюбленого, напишіть поздоровлення в прозі або у віршах і розмістіть на рекламному щиті поблизу від будинку. Подарунок не з дешевих, але стільки захвату ви не отримаєте ніде.

Не менш оригінальним подарунком стане SPA-комплекс для двох. Це чудовий спосіб провести час разом і розслабитися після робочих буднів. Якщо наближаються вихідні, орендуйте за містом будиночок (на найближчій базі відпочинку) і проведіть незабутній уїк-енд вдалині від побуту і проблем.

До «вражаючим» презентів відноситься відвертий стрип-данс в вашому виконанні (доведеться заздалегідь записатися на курси), костюмована фотосесія, плавання з дельфінами, путівка на курорт, пісня, написана і виконана вами.

Не забудьте про свою першу річницю і зробіть хлопцеві самий незабутній подарунок! Нехай він стане першим в низці інших романтичних подарунків.

Вибирайте подарунки за цими фото

Може бути на цих фотографіях ви зможете вибрати щось в якості подарунка? - Дивіться і вибирайте!

Продовження. . .

Що ще подарувати? - Подарунки коханому хлопцеві, чоловікові

До речі ... існують забобони про подарунки - Що не можна дарувати?

Чи не продешевіть - Чи потрібно дарувати дорогі подарунки?

*

Фантазія зовсім вичерпалася?
Ідея зрозуміла?
Чи не в тебе воно в кишені?
Помітили в собі талант автора?
Вам рівних немає в кулінарії?
Ваш хлопець без розуму від екстремальних розваг?
Ваш благовірний відрізняється більш спокійною вдачею?
Що ще подарувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com