рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати чоловікові? - оригінальний порадок на день народження і річницю весілля

  1. Що подарувати чоловікові? - оригінальний порадок на день народження і річницю весілля Вибір подарунків...
  2. На 23 Февраля
  3. На 14 лютого
  4. Що подарувати на річницю весілля?
  5. Що подарувати чоловікові? - оригінальний порадок на день народження і річницю весілля
  6. Подарунки чоловікові на день народження
  7. На 23 Февраля
  8. На 14 лютого
  9. Що подарувати на річницю весілля?
  10. Що подарувати чоловікові? - оригінальний порадок на день народження і річницю весілля
  11. Подарунки чоловікові на день народження
  12. На 23 Февраля
  13. На 14 лютого
  14. Що подарувати на річницю весілля?

Що подарувати чоловікові? - оригінальний порадок на день народження і річницю весілля

Вибір подарунків для коханого чоловіка - дуже копітка праця. Найпростіше просто орієнтуватися на інтереси коханого, щоб догодити з подарунком. Але іноді це буває дуже складно, наприклад, у чоловіка вже давно є все, що йому потрібно. Хочеться порадувати свою другу половинку, побачити блиск в очах, але на пряме запитання про те, чого ж йому хочеться, чоловік просто знизує плечима. Ось тут і починається найважче - період роздумів. Подарунок вибрати найпростіше в тому випадку, якщо у вас немає обмежень в грошах, і ви можете дозволити собі подарувати коханому дорогий і якісний подарунок. Н про що ж робити, якщо грошей не дуже багато, а зробити приємно хочеться? У цьому вам допоможе наша стаття: в ній ви знайдете поради, які допоможуть вам вибрати правильний і оригінальний подарунок своєму чоловікові, в залежності від приводу.

Подарунки чоловікові на день народження

Дуже складно вибрати подарунки чоловікові на день народження. День народження - дуже важливий і світле свято. Багато чоловіків чекають його з великим нетерпінням, навіть якщо вони все з себе мужні і серйозні. У цей день особливо важливо підібрати оригінальний і потрібний подарунок, який буде радувати вашого чоловіка довгий час.

Потрібно почати з того, чим захоплюється ваш чоловік. Подарунок, підібраний за інтересами, він оцінить вище за все. Особливо якщо наближається ювілей, то тут вам вже точно не можна вдарити в бруд обличчям. Спробуйте подарувати дійсно несподіваний і корисний подарунок, який ви не подарували б чоловікові на звичайний день народження. Якщо ви поняття не маєте, чим захоплюється ваш чоловік, а визнаватися він не хоче або відповідає щось невиразне, то спробуйте згадати, чим він займається у вільний час.

Для затятих любителів футболу підійдуть речі з символікою улюбленого клубу. Тільки тут важливо н е переплутати і не піднести чоловікові шарф команди, яка є принциповим суперником, інакше це може подіяти, як червона ганчірка на бика. М'яко поцікавтеся, яка команда подобається чоловікові, після чого можете починати роздуми. Якщо у нього немає фанатського шарфа з символікою клубу, то можете включити його в передбачуваний список подарунків. Разом з шарфом можете подарувати набір пивних кухлів, з яких буде зручно пити пиво з друзями під час домашнього перегляду гри. Цим ви вб'єте двох зайців відразу: зробите практичний подарунок, крім того, ваш чоловік перестане йти в спортивні бари, щоб подивитися футбол. Якщо ж коханий не просто любить його дивитися, але ще й пограти не проти, то тут буде дуже до речі якісний шкіряний м'яч, пара футбольних кросівок, а також хороший спортивний костюм або форма клубу. Якщо чоловік справжній фанат команди, то він дуже оцінить, якщо форма буде оригінальною, купленої безпосередньо у фан-шопі клубу, а не на ринку за півціни. Така покупка обійдеться вам набагато дорожче, зате ви будете посміхатися, дивлячись як сяють очі чоловіка при погляді на новеньку форму.

Якщо чоловік захоплюється риболовлею, то тут просто величезний простір для фантазії. У наш час повнісінько магазинів з рибальськими приладдям. Заручіться підтримкою розбираються в риболовецькі снасті людей і вирушайте в найближчий магазин. Тут ви можете вибрати суперкруті і Суперпрактичний вудку, яка буде мати безліч функцій. Також звертайте увагу на її міцність і якість. Якщо чоловік дуже любить зимову риболовлю, то для подарунка відмінно підійде легкий теплий розкладний стільчик і невеликий бур для льоду. Якщо ж коханий часто виїжджає на рибалку з ночівлею, то подбайте, щоб йому завжди було тепло далеко від вас: хорошим подарунком послужить теплий спальний мішок та неелектричними джерело тепла. Чудово підійде і надувний човен, набір вудок для різних видів риболовлі, посібник для рибалки-професіонала, і все в цьому дусі. А якщо у вас є знайомі рибалки, дізнайтеся у них, що могло б бути хорошим подарунком для людини з таким хобі. Якщо чоловік захоплюється риболовлею, то тут просто величезний простір для фантазії

Якщо ваш чоловік спортсмен і не розуміє життя без занять, тоді вам слід гарненько подумати і пригадати, які вправи виконує ваш чоловік. Ви можете подарувати йому тренажер, якщо дозволяють кошти, всілякі штанги, боксерську грушу і рукавички, скейт або крутий гірський велосипед з безліччю функцій. Також можете подарувати хороший костюм для занять спортом, а на додачу до нього - зручну пляшечку для води, портативний плеєр з навушниками і невеликий чохол для телефону, який можна прикріпити до одягу.

Чоловік-геймер точно оцінить новенький геймпад, а якщо вам не шкода грошей, то хороша ігрова приставка стане ідеальним подарунком, за який ваш улюблений буде довго вас дякувати. При цьому ви можете з ним проводити більше часу разом, граючи у всілякі ігри на подарованій вами приставці. Також підійде відмінний ігровий комп'ютер або ноутбук, який відрізняється від звичайної техніки посиленими характеристиками і більш якісною збіркою.

Музикантам слід подарувати що-небудь, пов'язане з музикою. Подаруйте своєму чоловікові потужну нову бас-гітару або синтезатор, набір нових струн і чохол для старої гітари. Також, якщо чоловік не займається музикою, а просто любить її послухати, тоді підійдуть відмінні колонки зі звукопідсилювачами, старі рідкісні диски його улюбленої групи, а якщо вам вдасться дістати їх автограф, то радіти ваш чоловік буде як маленька дитина.

Якщо у вашого чоловіка справді немає хобі, то тут доведеться трохи складніше. Можете підібрати йому гарну прикрасу з дорогоцінних металів, красиві якісні годинник, шкіряний практичний портмоне, набір дорогих сигар разом з пляшкою якісного коньяку. Тут можна дозволити фантазії розвернутися. Такі подарунки унікальні і підійдуть для будь-якого типу чоловіків.

На 23 Февраля

На такі свята, як 23 Лютого, потрібно вибрати подарунок, який підкреслить в чоловікові його мужність. Тут підійдуть такі речі, як красивий подарунковий набір з флягою і портсигаром. Також відмінно підійдуть гаджети для автомобіля, якщо чоловік проводить велику кількість часу в дорозі. Ви можете подарувати йому кавоварку, яка працює від прикурювача, авторегістратор, GPS-навігатор і все в тому ж дусі. Якщо хочеться зробити відносно недорогий і корисний подарунок, тоді зробіть ставку на найпоширеніші речі, які зазвичай дарують чоловікам. Якщо ваш чоловік потребує нової бритві, то варто подарувати йому набір для гоління, а також нову електричну бритву. Ще не буде зайвим досить поширений подарунок у вигляді шкарпеток, особливо якщо ваш чоловік має властивість постійно їх втрачати. Але слід враховувати, що такий подарунок сподобається далеко не всім.

На 14 лютого

На 14 лютого необхідно подарувати чоловікові щось романтичне, чуттєве. Якщо не хочеться особливо витрачатися, а позитивні емоції в цей вечір обов'язкові - приготуйте своєму чоловікові смачний романтичну вечерю, відкрийте пляшку хорошого вина або шампанського, красиво нарядитеся і подаруйте своєму чоловікові найяскравіші враження. У цей день допускаються подарунки для двох: ви можете придбати дуже гарне шовкове постільна білизна, парні футболки з милими написами, симпатичні чашки з вашими фото, а також все в тому ж дусі. У цей день важливий не сам подарунок, а емоції, які він може принести.

Подарунок для чоловіка вибрати дуже важко, особливо тоді, коли ви живете разом кілька років і вже встигли передарувати один одному все, що тільки можна було придумати. Але не впадайте у відчай, придивляйтеся до свого коханого і помічайте будь-які зміни в його розпорядку дня. Можливо, у нього з'явилося нове хобі, але ви про це не знаєте? Це допоможе вам подарувати оригінальний і потрібний подарунок на будь-який випадок.

Це допоможе вам подарувати оригінальний і потрібний подарунок на будь-який випадок

Що подарувати на річницю весілля?

«Що подарувати чоловікові на річницю весілля? »- це окреме питання, який вимагає більш ретельного вивчення. До вибору подарунка на річницю весілля слід підійти відповідально, так як кожна річниця має свою назву. Виходячи з цієї назви прийнято дарувати подарунки, які виготовлені з матеріалу, який згадується в самій назві річниці. Для того щоб вам було простіше вибрати подарунок чоловікові на річницю весілля, ми склали таблицю, в якій ви зможете знайти назву річниці та ідеї для подарунків.

Назва річниці

Що подарувати?

Стеців

Ситцеве весілля - це найперша річниця одруженої пари. В якості подарунка для такого приводу вибирають вироби з ситцю. Наслідуючи традиції, в цей день дружина повинна подарувати чоловікові світлу ситцеве сорочку. Замість сорочки можна подарувати будь-який інший виріб з ситцю, будь то краватка, носову хустинку або будь-який інший ситцевий предмет.

Паперова Бумажной весіллям називають другу річницю спільного життя. Чоловікові на неї можна подарувати товсту пачку паперових грошей ... А якщо серйозно, то на цей випадок підійдуть такі подарунки: книга, щоденник, квитки в театр або в кіно, горящі путівки в теплі країни. Якщо ваш чоловік має хобі, то ви можете порадувати його річною передплатою на журнал, який відповідає його захопленню, будь то футбол, машинобудування, рибалка або будь-яке інше хобі. Шкіряна Шкіряне весілля - це третя річниця одруженої пари. Чоловікові можна подарувати будь-який виріб зі шкіри. Для цього приводу відмінно підійде шкіряний гаманець, портмоне, сумка, годинник з шкіряним ремінцем, портсигар. Якщо хочеться зробити корисний подарунок, тоді можна зупинити свій вибір на шкіряних капцях або шкіряній куртці.

льняна

Льняна річниця - це 4 роки, протягом яких чоловік з дружиною радували один одного своєю присутністю. Подарунок чоловікові повинен бути обов'язково виконаний з льону. Для цього підійде красива картина на лляному полотні, комплект лляної одягу, а також будь-які плетені вироби, які виконані з лляної тканини.

дерев'яна

Дерев'яним весіллям називають п'яту річницю одруженої пари. Як правило, подарунки повинні бути виконані з дерева. Чоловікові можна подарувати якусь пам'ятну дерев'яну фігурку, велику пивний кухоль зроблену з дерева. Також великою популярністю користуються всілякі масажери для ніг, спини, шиї або голови.

чавунна

Шість років прожитих в шлюбі називають чавунної весіллям. У цей день ви можете подарувати чоловікові будь-який виріб з чавуну. Для цього приводу відмінно підійдуть чавунні статуетки, гирі, годинник, попільничка. Також непоганим подарунком для чоловіка буде чавунний мангал, на якому він зможе приготувати смачні шашлики для вас двох.

мідна

Мідної називають річницю весілля, коли подружжя прожило разом сім років. На мідну річницю чоловікові потрібно подарувати презент виконаний з міді. Це може бути оригінальна мідна пряжка для ременя, красивий пивний келих, попільничка, ковані фігури або статуетки, а також інші вироби з міді.

жерстяна

Вісім років з дня весілля називають жерстяної річницею. У цей день ви можете подарувати чоловікові будь-який предмет, який блищить. Це єдина весілля, на якій подарунок не обов'язково повинен бути виконаний з певного матеріалу. Тут підійдуть і статуетки, і годинник, і прикраси. Ви навіть можете подарувати чоловікові набір дорогих коньяків упакованих в блискучу подарункову коробку.

Фаянсова Дев'ять років спільного життя називають фаянсової весіллям. У цей день чоловікові можна подарувати досить своєрідний подарунок - унітаз або раковину. Таким чином ви заодно зможете оновити інтер'єр у ванній кімнаті. Крім цього, завжди можна подарувати фігурки або посуд з фаянсу, що буде практичним подарунком на фаянсовий весілля.

Олов'яне (Рожева)

Олов'яну весілля зазначає пара, яка провела в спільному шлюбі 10 років. Подарунок чоловікові повинен бути виконаний з олова. Це може бути як рідкісний набір олов'яних солдатиків, дивлячись на який ваш чоловік буде згадувати про дитинство, олов'яні настільні ігри, на зразок шахів або шашок, а також олов'яні статуетки і фігурки.

нікелева

Нікелевої називають дванадцяту річницю спільного життя подружжя. У цей день чоловікові можна подарувати портсигар або флягу виконану з нікелю. Також хорошим подарунком можуть стати нікельовані диски для автомобіля, пам'ятні фігурки з нікелю, а також портрет ручної роботи в нікелевої рамці.

мереживна

Мереживний весіллям називають тринадцяту річницю подружжя. Це свято святкується з особливим розмахом, а в якості подарунка чоловікові можна піднести мережива зроблені своїми руками. Це може бути символічний подарунок у вигляді серветки, метелики або мереживних фігурок подружньої пари.

кришталева

Кришталеве весілля - це 15 років спільного життя. Значний термін! На цю річницю весілля ви можете подарувати чоловікові кришталеву композицію зроблену на замовлення, набір пивних бокалів, пам'ятну статуетку або все той же набір коньяків, який буде високо цінуватися за будь-що.

бірюзова

Бірюзова весілля - це 18 років спільного життя в шлюбі. Своєрідне повноліття узаконених відносин. У цей день чоловікові можна подарувати прикраси з бірюзи, а також набір бірюзових рушників, домашні тапочки, новий красивий халат, сорочку, краватку, чохол для паспорта або мобільного телефону, зроблений на замовлення, а також багато іншого. Подарунок чоловікові в цей день повинен обов'язково мати бірюзовий колір.

фарфорова

Фарфорова весілля - це двадцята річниця подружньої пари. У цей день подарувати чоловікові потрібно виріб зроблене з порцеляни. Відмінно підійдуть для цього пам'ятні статуетки, намальований від руки портрет чоловіка в порцеляновій рамці, оригінальний фарфоровий орден або будь-яке інше виріб з порцеляни.

атласна

Атласна весілля - це цілих 24 роки спільного життя. В цей день в подарунок чоловікові можна піднести атласну одяг або постільну білизну, атласний шарф, картини з атласу, піжаму або краватку, а також атласний портмоне.

Срібна

Срібне весілля - це вже одне з великих досягнень одруженої пари, яка прожила в спільному шлюбі 25 років. В цей день будуть доречні будь-які подарунки виконані зі срібла. Чоловікові можна подарувати гарний срібний перстень, ланцюжок на шию, срібні запонки, затиск для краватки. Також великою популярністю користуються срібний годинник і срібні фігурки. Ще одна незвичайна ідея для подарунка чоловікові на 25 років спільного життя - це пам'ятна срібна монета куплена в банку або на просторах інтернету.

Перлова

Перлову весілля відзначають щаслива одружена пара, яка прожила пліч-о-пліч один з одним цілих 30 років. Чоловікові на таку пам'ятну дату можна подарувати рушник, ковдру або постільну білизну з зображенням перловою раковини. Також підійде торт у вигляді перлів. Популярними подарунками на перлову весілля є вироби з перлів, а також пам'ятні статуетки.

коралова

35 років спільного життя - це коралова весілля, подарунок чоловікові на яку повинен нагадувати корал. Можна довго не думати і подарувати справжній залакований корал, який буде символізувати міцність ваших відносин. Його найкраще поставити в спальні, де сплять подружжя.

рубінова

Подарунок чоловікові на 40 років спільного життя, які іменуються рубіновим весіллям, повинен містити в собі елементи рубіна, або, хоча-б, мати червоний колір. У цей день можна подарувати ювелірні прикраси, годинник з вкрапленням рубіна, брелок на ключі, яскраво-червону парадну сорочку, домашні тапочки, шовкова постільна білизна рубінового кольору. Ще одна хороша ідея для подарунка чоловікові на рубінове весілля - це гарне червоне вино в колекційних пляшках.

Золота

Золоте весілля - це одне з найголовніших досягнень подружжя, які прожили рука об руку цілих 50 років! Само собою, подарунок чоловікові в цей день повинен бути виконаний із золота. Це може бути чоловічий браслет або ланцюжок на шию, брелок, кулон або підвіска, гарний перстень або затиск для краватки. Якщо ж кошти не дозволяють зробити такий дорогий подарунок чоловікові, то ви завжди можете подарувати будь-який предмет, який має позолоту.

Крім всіх подарунків для чоловіка перерахованих в даній таблиці, ви завжди можете подарувати що-небудь потрібне, залежно від хобі та захоплень свого чоловіка. Подарунок вибирайте виходячи зі своїх фінансових можливостей. Проте слід пам'ятати, що подарунок чоловікові з будь-якого приводу повинен нести позитив, не обов'язково навіть користь. Головне - показати, що ви дбаєте про свого коханого з року в рік і будете продовжувати це робити постійно.

Що подарувати чоловікові? - оригінальний порадок на день народження і річницю весілля

Вибір подарунків для коханого чоловіка - дуже копітка праця. Найпростіше просто орієнтуватися на інтереси коханого, щоб догодити з подарунком. Але іноді це буває дуже складно, наприклад, у чоловіка вже давно є все, що йому потрібно. Хочеться порадувати свою другу половинку, побачити блиск в очах, але на пряме запитання про те, чого ж йому хочеться, чоловік просто знизує плечима. Ось тут і починається найважче - період роздумів. Подарунок вибрати найпростіше в тому випадку, якщо у вас немає обмежень в грошах, і ви можете дозволити собі подарувати коханому дорогий і якісний подарунок. Н про що ж робити, якщо грошей не дуже багато, а зробити приємно хочеться? У цьому вам допоможе наша стаття: в ній ви знайдете поради, які допоможуть вам вибрати правильний і оригінальний подарунок своєму чоловікові, в залежності від приводу.

Подарунки чоловікові на день народження

Дуже складно вибрати подарунки чоловікові на день народження. День народження - дуже важливий і світле свято. Багато чоловіків чекають його з великим нетерпінням, навіть якщо вони все з себе мужні і серйозні. У цей день особливо важливо підібрати оригінальний і потрібний подарунок, який буде радувати вашого чоловіка довгий час.

Потрібно почати з того, чим захоплюється ваш чоловік. Подарунок, підібраний за інтересами, він оцінить вище за все. Особливо якщо наближається ювілей, то тут вам вже точно не можна вдарити в бруд обличчям. Спробуйте подарувати дійсно несподіваний і корисний подарунок, який ви не подарували б чоловікові на звичайний день народження. Якщо ви поняття не маєте, чим захоплюється ваш чоловік, а визнаватися він не хоче або відповідає щось невиразне, то спробуйте згадати, чим він займається у вільний час.

Для затятих любителів футболу підійдуть речі з символікою улюбленого клубу. Тільки тут важливо н е переплутати і не піднести чоловікові шарф команди, яка є принциповим суперником, інакше це може подіяти, як червона ганчірка на бика. М'яко поцікавтеся, яка команда подобається чоловікові, після чого можете починати роздуми. Якщо у нього немає фанатського шарфа з символікою клубу, то можете включити його в передбачуваний список подарунків. Разом з шарфом можете подарувати набір пивних кухлів, з яких буде зручно пити пиво з друзями під час домашнього перегляду гри. Цим ви вб'єте двох зайців відразу: зробите практичний подарунок, крім того, ваш чоловік перестане йти в спортивні бари, щоб подивитися футбол. Якщо ж коханий не просто любить його дивитися, але ще й пограти не проти, то тут буде дуже до речі якісний шкіряний м'яч, пара футбольних кросівок, а також хороший спортивний костюм або форма клубу. Якщо чоловік справжній фанат команди, то він дуже оцінить, якщо форма буде оригінальною, купленої безпосередньо у фан-шопі клубу, а не на ринку за півціни. Така покупка обійдеться вам набагато дорожче, зате ви будете посміхатися, дивлячись як сяють очі чоловіка при погляді на новеньку форму.

Якщо чоловік захоплюється риболовлею, то тут просто величезний простір для фантазії. У наш час повнісінько магазинів з рибальськими приладдям. Заручіться підтримкою розбираються в риболовецькі снасті людей і вирушайте в найближчий магазин. Тут ви можете вибрати суперкруті і Суперпрактичний вудку, яка буде мати безліч функцій. Також звертайте увагу на її міцність і якість. Якщо чоловік дуже любить зимову риболовлю, то для подарунка відмінно підійде легкий теплий розкладний стільчик і невеликий бур для льоду. Якщо ж коханий часто виїжджає на рибалку з ночівлею, то подбайте, щоб йому завжди було тепло далеко від вас: хорошим подарунком послужить теплий спальний мішок та неелектричними джерело тепла. Чудово підійде і надувний човен, набір вудок для різних видів риболовлі, посібник для рибалки-професіонала, і все в цьому дусі. А якщо у вас є знайомі рибалки, дізнайтеся у них, що могло б бути хорошим подарунком для людини з таким хобі. Якщо чоловік захоплюється риболовлею, то тут просто величезний простір для фантазії

Якщо ваш чоловік спортсмен і не розуміє життя без занять, тоді вам слід гарненько подумати і пригадати, які вправи виконує ваш чоловік. Ви можете подарувати йому тренажер, якщо дозволяють кошти, всілякі штанги, боксерську грушу і рукавички, скейт або крутий гірський велосипед з безліччю функцій. Також можете подарувати хороший костюм для занять спортом, а на додачу до нього - зручну пляшечку для води, портативний плеєр з навушниками і невеликий чохол для телефону, який можна прикріпити до одягу.

Чоловік-геймер точно оцінить новенький геймпад, а якщо вам не шкода грошей, то хороша ігрова приставка стане ідеальним подарунком, за який ваш улюблений буде довго вас дякувати. При цьому ви можете з ним проводити більше часу разом, граючи у всілякі ігри на подарованій вами приставці. Також підійде відмінний ігровий комп'ютер або ноутбук, який відрізняється від звичайної техніки посиленими характеристиками і більш якісною збіркою.

Музикантам слід подарувати що-небудь, пов'язане з музикою. Подаруйте своєму чоловікові потужну нову бас-гітару або синтезатор, набір нових струн і чохол для старої гітари. Також, якщо чоловік не займається музикою, а просто любить її послухати, тоді підійдуть відмінні колонки зі звукопідсилювачами, старі рідкісні диски його улюбленої групи, а якщо вам вдасться дістати їх автограф, то радіти ваш чоловік буде як маленька дитина.

Якщо у вашого чоловіка справді немає хобі, то тут доведеться трохи складніше. Можете підібрати йому гарну прикрасу з дорогоцінних металів, красиві якісні годинник, шкіряний практичний портмоне, набір дорогих сигар разом з пляшкою якісного коньяку. Тут можна дозволити фантазії розвернутися. Такі подарунки унікальні і підійдуть для будь-якого типу чоловіків.

На 23 Февраля

На такі свята, як 23 Лютого, потрібно вибрати подарунок, який підкреслить в чоловікові його мужність. Тут підійдуть такі речі, як красивий подарунковий набір з флягою і портсигаром. Також відмінно підійдуть гаджети для автомобіля, якщо чоловік проводить велику кількість часу в дорозі. Ви можете подарувати йому кавоварку, яка працює від прикурювача, авторегістратор, GPS-навігатор і все в тому ж дусі. Якщо хочеться зробити відносно недорогий і корисний подарунок, тоді зробіть ставку на найпоширеніші речі, які зазвичай дарують чоловікам. Якщо ваш чоловік потребує нової бритві, то варто подарувати йому набір для гоління, а також нову електричну бритву. Ще не буде зайвим досить поширений подарунок у вигляді шкарпеток, особливо якщо ваш чоловік має властивість постійно їх втрачати. Але слід враховувати, що такий подарунок сподобається далеко не всім.

На 14 лютого

На 14 лютого необхідно подарувати чоловікові щось романтичне, чуттєве. Якщо не хочеться особливо витрачатися, а позитивні емоції в цей вечір обов'язкові - приготуйте своєму чоловікові смачний романтичну вечерю, відкрийте пляшку хорошого вина або шампанського, красиво нарядитеся і подаруйте своєму чоловікові найяскравіші враження. У цей день допускаються подарунки для двох: ви можете придбати дуже гарне шовкове постільна білизна, парні футболки з милими написами, симпатичні чашки з вашими фото, а також все в тому ж дусі. У цей день важливий не сам подарунок, а емоції, які він може принести.

Подарунок для чоловіка вибрати дуже важко, особливо тоді, коли ви живете разом кілька років і вже встигли передарувати один одному все, що тільки можна було придумати. Але не впадайте у відчай, придивляйтеся до свого коханого і помічайте будь-які зміни в його розпорядку дня. Можливо, у нього з'явилося нове хобі, але ви про це не знаєте? Це допоможе вам подарувати оригінальний і потрібний подарунок на будь-який випадок.

Це допоможе вам подарувати оригінальний і потрібний подарунок на будь-який випадок

Що подарувати на річницю весілля?

«Що подарувати чоловікові на річницю весілля? »- це окреме питання, який вимагає більш ретельного вивчення. До вибору подарунка на річницю весілля слід підійти відповідально, так як кожна річниця має свою назву. Виходячи з цієї назви прийнято дарувати подарунки, які виготовлені з матеріалу, який згадується в самій назві річниці. Для того щоб вам було простіше вибрати подарунок чоловікові на річницю весілля, ми склали таблицю, в якій ви зможете знайти назву річниці та ідеї для подарунків.

Назва річниці

Що подарувати?

Стеців

Ситцеве весілля - це найперша річниця одруженої пари. В якості подарунка для такого приводу вибирають вироби з ситцю. Наслідуючи традиції, в цей день дружина повинна подарувати чоловікові світлу ситцеве сорочку. Замість сорочки можна подарувати будь-який інший виріб з ситцю, будь то краватка, носову хустинку або будь-який інший ситцевий предмет.

Паперова Бумажной весіллям називають другу річницю спільного життя. Чоловікові на неї можна подарувати товсту пачку паперових грошей ... А якщо серйозно, то на цей випадок підійдуть такі подарунки: книга, щоденник, квитки в театр або в кіно, горящі путівки в теплі країни. Якщо ваш чоловік має хобі, то ви можете порадувати його річною передплатою на журнал, який відповідає його захопленню, будь то футбол, машинобудування, рибалка або будь-яке інше хобі. Шкіряна Шкіряне весілля - це третя річниця одруженої пари. Чоловікові можна подарувати будь-який виріб зі шкіри. Для цього приводу відмінно підійде шкіряний гаманець, портмоне, сумка, годинник з шкіряним ремінцем, портсигар. Якщо хочеться зробити корисний подарунок, тоді можна зупинити свій вибір на шкіряних капцях або шкіряній куртці.

льняна

Льняна річниця - це 4 роки, протягом яких чоловік з дружиною радували один одного своєю присутністю. Подарунок чоловікові повинен бути обов'язково виконаний з льону. Для цього підійде красива картина на лляному полотні, комплект лляної одягу, а також будь-які плетені вироби, які виконані з лляної тканини.

дерев'яна

Дерев'яним весіллям називають п'яту річницю одруженої пари. Як правило, подарунки повинні бути виконані з дерева. Чоловікові можна подарувати якусь пам'ятну дерев'яну фігурку, велику пивний кухоль зроблену з дерева. Також великою популярністю користуються всілякі масажери для ніг, спини, шиї або голови.

чавунна

Шість років прожитих в шлюбі називають чавунної весіллям. У цей день ви можете подарувати чоловікові будь-який виріб з чавуну. Для цього приводу відмінно підійдуть чавунні статуетки, гирі, годинник, попільничка. Також непоганим подарунком для чоловіка буде чавунний мангал, на якому він зможе приготувати смачні шашлики для вас двох.

мідна

Мідної називають річницю весілля, коли подружжя прожило разом сім років. На мідну річницю чоловікові потрібно подарувати презент виконаний з міді. Це може бути оригінальна мідна пряжка для ременя, красивий пивний келих, попільничка, ковані фігури або статуетки, а також інші вироби з міді.

жерстяна

Вісім років з дня весілля називають жерстяної річницею. У цей день ви можете подарувати чоловікові будь-який предмет, який блищить. Це єдина весілля, на якій подарунок не обов'язково повинен бути виконаний з певного матеріалу. Тут підійдуть і статуетки, і годинник, і прикраси. Ви навіть можете подарувати чоловікові набір дорогих коньяків упакованих в блискучу подарункову коробку.

Фаянсова Дев'ять років спільного життя називають фаянсової весіллям. У цей день чоловікові можна подарувати досить своєрідний подарунок - унітаз або раковину. Таким чином ви заодно зможете оновити інтер'єр у ванній кімнаті. Крім цього, завжди можна подарувати фігурки або посуд з фаянсу, що буде практичним подарунком на фаянсовий весілля.

Олов'яне (Рожева)

Олов'яну весілля зазначає пара, яка провела в спільному шлюбі 10 років. Подарунок чоловікові повинен бути виконаний з олова. Це може бути як рідкісний набір олов'яних солдатиків, дивлячись на який ваш чоловік буде згадувати про дитинство, олов'яні настільні ігри, на зразок шахів або шашок, а також олов'яні статуетки і фігурки.

нікелева

Нікелевої називають дванадцяту річницю спільного життя подружжя. У цей день чоловікові можна подарувати портсигар або флягу виконану з нікелю. Також хорошим подарунком можуть стати нікельовані диски для автомобіля, пам'ятні фігурки з нікелю, а також портрет ручної роботи в нікелевої рамці.

мереживна

Мереживний весіллям називають тринадцяту річницю подружжя. Це свято святкується з особливим розмахом, а в якості подарунка чоловікові можна піднести мережива зроблені своїми руками. Це може бути символічний подарунок у вигляді серветки, метелики або мереживних фігурок подружньої пари.

кришталева

Кришталеве весілля - це 15 років спільного життя. Значний термін! На цю річницю весілля ви можете подарувати чоловікові кришталеву композицію зроблену на замовлення, набір пивних бокалів, пам'ятну статуетку або все той же набір коньяків, який буде високо цінуватися за будь-що.

бірюзова

Бірюзова весілля - це 18 років спільного життя в шлюбі. Своєрідне повноліття узаконених відносин. У цей день чоловікові можна подарувати прикраси з бірюзи, а також набір бірюзових рушників, домашні тапочки, новий красивий халат, сорочку, краватку, чохол для паспорта або мобільного телефону, зроблений на замовлення, а також багато іншого. Подарунок чоловікові в цей день повинен обов'язково мати бірюзовий колір.

фарфорова

Фарфорова весілля - це двадцята річниця подружньої пари. У цей день подарувати чоловікові потрібно виріб зроблене з порцеляни. Відмінно підійдуть для цього пам'ятні статуетки, намальований від руки портрет чоловіка в порцеляновій рамці, оригінальний фарфоровий орден або будь-яке інше виріб з порцеляни.

атласна

Атласна весілля - це цілих 24 роки спільного життя. В цей день в подарунок чоловікові можна піднести атласну одяг або постільну білизну, атласний шарф, картини з атласу, піжаму або краватку, а також атласний портмоне.

Срібна

Срібне весілля - це вже одне з великих досягнень одруженої пари, яка прожила в спільному шлюбі 25 років. В цей день будуть доречні будь-які подарунки виконані зі срібла. Чоловікові можна подарувати гарний срібний перстень, ланцюжок на шию, срібні запонки, затиск для краватки. Також великою популярністю користуються срібний годинник і срібні фігурки. Ще одна незвичайна ідея для подарунка чоловікові на 25 років спільного життя - це пам'ятна срібна монета куплена в банку або на просторах інтернету.

Перлова

Перлову весілля відзначають щаслива одружена пара, яка прожила пліч-о-пліч один з одним цілих 30 років. Чоловікові на таку пам'ятну дату можна подарувати рушник, ковдру або постільну білизну з зображенням перловою раковини. Також підійде торт у вигляді перлів. Популярними подарунками на перлову весілля є вироби з перлів, а також пам'ятні статуетки.

коралова

35 років спільного життя - це коралова весілля, подарунок чоловікові на яку повинен нагадувати корал. Можна довго не думати і подарувати справжній залакований корал, який буде символізувати міцність ваших відносин. Його найкраще поставити в спальні, де сплять подружжя.

рубінова

Подарунок чоловікові на 40 років спільного життя, які іменуються рубіновим весіллям, повинен містити в собі елементи рубіна, або, хоча-б, мати червоний колір. У цей день можна подарувати ювелірні прикраси, годинник з вкрапленням рубіна, брелок на ключі, яскраво-червону парадну сорочку, домашні тапочки, шовкова постільна білизна рубінового кольору. Ще одна хороша ідея для подарунка чоловікові на рубінове весілля - це гарне червоне вино в колекційних пляшках.

Золота

Золоте весілля - це одне з найголовніших досягнень подружжя, які прожили рука об руку цілих 50 років! Само собою, подарунок чоловікові в цей день повинен бути виконаний із золота. Це може бути чоловічий браслет або ланцюжок на шию, брелок, кулон або підвіска, гарний перстень або затиск для краватки. Якщо ж кошти не дозволяють зробити такий дорогий подарунок чоловікові, то ви завжди можете подарувати будь-який предмет, який має позолоту.

Крім всіх подарунків для чоловіка перерахованих в даній таблиці, ви завжди можете подарувати що-небудь потрібне, залежно від хобі та захоплень свого чоловіка. Подарунок вибирайте виходячи зі своїх фінансових можливостей. Проте слід пам'ятати, що подарунок чоловікові з будь-якого приводу повинен нести позитив, не обов'язково навіть користь. Головне - показати, що ви дбаєте про свого коханого з року в рік і будете продовжувати це робити постійно.

Що подарувати чоловікові? - оригінальний порадок на день народження і річницю весілля

Вибір подарунків для коханого чоловіка - дуже копітка праця. Найпростіше просто орієнтуватися на інтереси коханого, щоб догодити з подарунком. Але іноді це буває дуже складно, наприклад, у чоловіка вже давно є все, що йому потрібно. Хочеться порадувати свою другу половинку, побачити блиск в очах, але на пряме запитання про те, чого ж йому хочеться, чоловік просто знизує плечима. Ось тут і починається найважче - період роздумів. Подарунок вибрати найпростіше в тому випадку, якщо у вас немає обмежень в грошах, і ви можете дозволити собі подарувати коханому дорогий і якісний подарунок. Н про що ж робити, якщо грошей не дуже багато, а зробити приємно хочеться? У цьому вам допоможе наша стаття: в ній ви знайдете поради, які допоможуть вам вибрати правильний і оригінальний подарунок своєму чоловікові, в залежності від приводу.

Подарунки чоловікові на день народження

Дуже складно вибрати подарунки чоловікові на день народження. День народження - дуже важливий і світле свято. Багато чоловіків чекають його з великим нетерпінням, навіть якщо вони все з себе мужні і серйозні. У цей день особливо важливо підібрати оригінальний і потрібний подарунок, який буде радувати вашого чоловіка довгий час.

Потрібно почати з того, чим захоплюється ваш чоловік. Подарунок, підібраний за інтересами, він оцінить вище за все. Особливо якщо наближається ювілей, то тут вам вже точно не можна вдарити в бруд обличчям. Спробуйте подарувати дійсно несподіваний і корисний подарунок, який ви не подарували б чоловікові на звичайний день народження. Якщо ви поняття не маєте, чим захоплюється ваш чоловік, а визнаватися він не хоче або відповідає щось невиразне, то спробуйте згадати, чим він займається у вільний час.

Для затятих любителів футболу підійдуть речі з символікою улюбленого клубу. Тільки тут важливо н е переплутати і не піднести чоловікові шарф команди, яка є принциповим суперником, інакше це може подіяти, як червона ганчірка на бика. М'яко поцікавтеся, яка команда подобається чоловікові, після чого можете починати роздуми. Якщо у нього немає фанатського шарфа з символікою клубу, то можете включити його в передбачуваний список подарунків. Разом з шарфом можете подарувати набір пивних кухлів, з яких буде зручно пити пиво з друзями під час домашнього перегляду гри. Цим ви вб'єте двох зайців відразу: зробите практичний подарунок, крім того, ваш чоловік перестане йти в спортивні бари, щоб подивитися футбол. Якщо ж коханий не просто любить його дивитися, але ще й пограти не проти, то тут буде дуже до речі якісний шкіряний м'яч, пара футбольних кросівок, а також хороший спортивний костюм або форма клубу. Якщо чоловік справжній фанат команди, то він дуже оцінить, якщо форма буде оригінальною, купленої безпосередньо у фан-шопі клубу, а не на ринку за півціни. Така покупка обійдеться вам набагато дорожче, зате ви будете посміхатися, дивлячись як сяють очі чоловіка при погляді на новеньку форму.

Якщо чоловік захоплюється риболовлею, то тут просто величезний простір для фантазії. У наш час повнісінько магазинів з рибальськими приладдям. Заручіться підтримкою розбираються в риболовецькі снасті людей і вирушайте в найближчий магазин. Тут ви можете вибрати суперкруті і Суперпрактичний вудку, яка буде мати безліч функцій. Також звертайте увагу на її міцність і якість. Якщо чоловік дуже любить зимову риболовлю, то для подарунка відмінно підійде легкий теплий розкладний стільчик і невеликий бур для льоду. Якщо ж коханий часто виїжджає на рибалку з ночівлею, то подбайте, щоб йому завжди було тепло далеко від вас: хорошим подарунком послужить теплий спальний мішок та неелектричними джерело тепла. Чудово підійде і надувний човен, набір вудок для різних видів риболовлі, посібник для рибалки-професіонала, і все в цьому дусі. А якщо у вас є знайомі рибалки, дізнайтеся у них, що могло б бути хорошим подарунком для людини з таким хобі. Якщо чоловік захоплюється риболовлею, то тут просто величезний простір для фантазії

Якщо ваш чоловік спортсмен і не розуміє життя без занять, тоді вам слід гарненько подумати і пригадати, які вправи виконує ваш чоловік. Ви можете подарувати йому тренажер, якщо дозволяють кошти, всілякі штанги, боксерську грушу і рукавички, скейт або крутий гірський велосипед з безліччю функцій. Також можете подарувати хороший костюм для занять спортом, а на додачу до нього - зручну пляшечку для води, портативний плеєр з навушниками і невеликий чохол для телефону, який можна прикріпити до одягу.

Чоловік-геймер точно оцінить новенький геймпад, а якщо вам не шкода грошей, то хороша ігрова приставка стане ідеальним подарунком, за який ваш улюблений буде довго вас дякувати. При цьому ви можете з ним проводити більше часу разом, граючи у всілякі ігри на подарованій вами приставці. Також підійде відмінний ігровий комп'ютер або ноутбук, який відрізняється від звичайної техніки посиленими характеристиками і більш якісною збіркою.

Музикантам слід подарувати що-небудь, пов'язане з музикою. Подаруйте своєму чоловікові потужну нову бас-гітару або синтезатор, набір нових струн і чохол для старої гітари. Також, якщо чоловік не займається музикою, а просто любить її послухати, тоді підійдуть відмінні колонки зі звукопідсилювачами, старі рідкісні диски його улюбленої групи, а якщо вам вдасться дістати їх автограф, то радіти ваш чоловік буде як маленька дитина.

Якщо у вашого чоловіка справді немає хобі, то тут доведеться трохи складніше. Можете підібрати йому гарну прикрасу з дорогоцінних металів, красиві якісні годинник, шкіряний практичний портмоне, набір дорогих сигар разом з пляшкою якісного коньяку. Тут можна дозволити фантазії розвернутися. Такі подарунки унікальні і підійдуть для будь-якого типу чоловіків.

На 23 Февраля

На такі свята, як 23 Лютого, потрібно вибрати подарунок, який підкреслить в чоловікові його мужність. Тут підійдуть такі речі, як красивий подарунковий набір з флягою і портсигаром. Також відмінно підійдуть гаджети для автомобіля, якщо чоловік проводить велику кількість часу в дорозі. Ви можете подарувати йому кавоварку, яка працює від прикурювача, авторегістратор, GPS-навігатор і все в тому ж дусі. Якщо хочеться зробити відносно недорогий і корисний подарунок, тоді зробіть ставку на найпоширеніші речі, які зазвичай дарують чоловікам. Якщо ваш чоловік потребує нової бритві, то варто подарувати йому набір для гоління, а також нову електричну бритву. Ще не буде зайвим досить поширений подарунок у вигляді шкарпеток, особливо якщо ваш чоловік має властивість постійно їх втрачати. Але слід враховувати, що такий подарунок сподобається далеко не всім.

На 14 лютого

На 14 лютого необхідно подарувати чоловікові щось романтичне, чуттєве. Якщо не хочеться особливо витрачатися, а позитивні емоції в цей вечір обов'язкові - приготуйте своєму чоловікові смачний романтичну вечерю, відкрийте пляшку хорошого вина або шампанського, красиво нарядитеся і подаруйте своєму чоловікові найяскравіші враження. У цей день допускаються подарунки для двох: ви можете придбати дуже гарне шовкове постільна білизна, парні футболки з милими написами, симпатичні чашки з вашими фото, а також все в тому ж дусі. У цей день важливий не сам подарунок, а емоції, які він може принести.

Подарунок для чоловіка вибрати дуже важко, особливо тоді, коли ви живете разом кілька років і вже встигли передарувати один одному все, що тільки можна було придумати. Але не впадайте у відчай, придивляйтеся до свого коханого і помічайте будь-які зміни в його розпорядку дня. Можливо, у нього з'явилося нове хобі, але ви про це не знаєте? Це допоможе вам подарувати оригінальний і потрібний подарунок на будь-який випадок.

Це допоможе вам подарувати оригінальний і потрібний подарунок на будь-який випадок

Що подарувати на річницю весілля?

«Що подарувати чоловікові на річницю весілля? »- це окреме питання, який вимагає більш ретельного вивчення. До вибору подарунка на річницю весілля слід підійти відповідально, так як кожна річниця має свою назву. Виходячи з цієї назви прийнято дарувати подарунки, які виготовлені з матеріалу, який згадується в самій назві річниці. Для того щоб вам було простіше вибрати подарунок чоловікові на річницю весілля, ми склали таблицю, в якій ви зможете знайти назву річниці та ідеї для подарунків.

Назва річниці

Що подарувати?

Стеців

Ситцеве весілля - це найперша річниця одруженої пари. В якості подарунка для такого приводу вибирають вироби з ситцю. Наслідуючи традиції, в цей день дружина повинна подарувати чоловікові світлу ситцеве сорочку. Замість сорочки можна подарувати будь-який інший виріб з ситцю, будь то краватка, носову хустинку або будь-який інший ситцевий предмет.

Паперова Бумажной весіллям називають другу річницю спільного життя. Чоловікові на неї можна подарувати товсту пачку паперових грошей ... А якщо серйозно, то на цей випадок підійдуть такі подарунки: книга, щоденник, квитки в театр або в кіно, горящі путівки в теплі країни. Якщо ваш чоловік має хобі, то ви можете порадувати його річною передплатою на журнал, який відповідає його захопленню, будь то футбол, машинобудування, рибалка або будь-яке інше хобі. Шкіряна Шкіряне весілля - це третя річниця одруженої пари. Чоловікові можна подарувати будь-який виріб зі шкіри. Для цього приводу відмінно підійде шкіряний гаманець, портмоне, сумка, годинник з шкіряним ремінцем, портсигар. Якщо хочеться зробити корисний подарунок, тоді можна зупинити свій вибір на шкіряних капцях або шкіряній куртці.

льняна

Льняна річниця - це 4 роки, протягом яких чоловік з дружиною радували один одного своєю присутністю. Подарунок чоловікові повинен бути обов'язково виконаний з льону. Для цього підійде красива картина на лляному полотні, комплект лляної одягу, а також будь-які плетені вироби, які виконані з лляної тканини.

дерев'яна

Дерев'яним весіллям називають п'яту річницю одруженої пари. Як правило, подарунки повинні бути виконані з дерева. Чоловікові можна подарувати якусь пам'ятну дерев'яну фігурку, велику пивний кухоль зроблену з дерева. Також великою популярністю користуються всілякі масажери для ніг, спини, шиї або голови.

чавунна

Шість років прожитих в шлюбі називають чавунної весіллям. У цей день ви можете подарувати чоловікові будь-який виріб з чавуну. Для цього приводу відмінно підійдуть чавунні статуетки, гирі, годинник, попільничка. Також непоганим подарунком для чоловіка буде чавунний мангал, на якому він зможе приготувати смачні шашлики для вас двох.

мідна

Мідної називають річницю весілля, коли подружжя прожило разом сім років. На мідну річницю чоловікові потрібно подарувати презент виконаний з міді. Це може бути оригінальна мідна пряжка для ременя, красивий пивний келих, попільничка, ковані фігури або статуетки, а також інші вироби з міді.

жерстяна

Вісім років з дня весілля називають жерстяної річницею. У цей день ви можете подарувати чоловікові будь-який предмет, який блищить. Це єдина весілля, на якій подарунок не обов'язково повинен бути виконаний з певного матеріалу. Тут підійдуть і статуетки, і годинник, і прикраси. Ви навіть можете подарувати чоловікові набір дорогих коньяків упакованих в блискучу подарункову коробку.

Фаянсова Дев'ять років спільного життя називають фаянсової весіллям. У цей день чоловікові можна подарувати досить своєрідний подарунок - унітаз або раковину. Таким чином ви заодно зможете оновити інтер'єр у ванній кімнаті. Крім цього, завжди можна подарувати фігурки або посуд з фаянсу, що буде практичним подарунком на фаянсовий весілля.

Олов'яне (Рожева)

Олов'яну весілля зазначає пара, яка провела в спільному шлюбі 10 років. Подарунок чоловікові повинен бути виконаний з олова. Це може бути як рідкісний набір олов'яних солдатиків, дивлячись на який ваш чоловік буде згадувати про дитинство, олов'яні настільні ігри, на зразок шахів або шашок, а також олов'яні статуетки і фігурки.

нікелева

Нікелевої називають дванадцяту річницю спільного життя подружжя. У цей день чоловікові можна подарувати портсигар або флягу виконану з нікелю. Також хорошим подарунком можуть стати нікельовані диски для автомобіля, пам'ятні фігурки з нікелю, а також портрет ручної роботи в нікелевої рамці.

мереживна

Мереживний весіллям називають тринадцяту річницю подружжя. Це свято святкується з особливим розмахом, а в якості подарунка чоловікові можна піднести мережива зроблені своїми руками. Це може бути символічний подарунок у вигляді серветки, метелики або мереживних фігурок подружньої пари.

кришталева

Кришталеве весілля - це 15 років спільного життя. Значний термін! На цю річницю весілля ви можете подарувати чоловікові кришталеву композицію зроблену на замовлення, набір пивних бокалів, пам'ятну статуетку або все той же набір коньяків, який буде високо цінуватися за будь-що.

бірюзова

Бірюзова весілля - це 18 років спільного життя в шлюбі. Своєрідне повноліття узаконених відносин. У цей день чоловікові можна подарувати прикраси з бірюзи, а також набір бірюзових рушників, домашні тапочки, новий красивий халат, сорочку, краватку, чохол для паспорта або мобільного телефону, зроблений на замовлення, а також багато іншого. Подарунок чоловікові в цей день повинен обов'язково мати бірюзовий колір.

фарфорова

Фарфорова весілля - це двадцята річниця подружньої пари. У цей день подарувати чоловікові потрібно виріб зроблене з порцеляни. Відмінно підійдуть для цього пам'ятні статуетки, намальований від руки портрет чоловіка в порцеляновій рамці, оригінальний фарфоровий орден або будь-яке інше виріб з порцеляни.

атласна

Атласна весілля - це цілих 24 роки спільного життя. В цей день в подарунок чоловікові можна піднести атласну одяг або постільну білизну, атласний шарф, картини з атласу, піжаму або краватку, а також атласний портмоне.

Срібна

Срібне весілля - це вже одне з великих досягнень одруженої пари, яка прожила в спільному шлюбі 25 років. В цей день будуть доречні будь-які подарунки виконані зі срібла. Чоловікові можна подарувати гарний срібний перстень, ланцюжок на шию, срібні запонки, затиск для краватки. Також великою популярністю користуються срібний годинник і срібні фігурки. Ще одна незвичайна ідея для подарунка чоловікові на 25 років спільного життя - це пам'ятна срібна монета куплена в банку або на просторах інтернету.

Перлова

Перлову весілля відзначають щаслива одружена пара, яка прожила пліч-о-пліч один з одним цілих 30 років. Чоловікові на таку пам'ятну дату можна подарувати рушник, ковдру або постільну білизну з зображенням перловою раковини. Також підійде торт у вигляді перлів. Популярними подарунками на перлову весілля є вироби з перлів, а також пам'ятні статуетки.

коралова

35 років спільного життя - це коралова весілля, подарунок чоловікові на яку повинен нагадувати корал. Можна довго не думати і подарувати справжній залакований корал, який буде символізувати міцність ваших відносин. Його найкраще поставити в спальні, де сплять подружжя.

рубінова

Подарунок чоловікові на 40 років спільного життя, які іменуються рубіновим весіллям, повинен містити в собі елементи рубіна, або, хоча-б, мати червоний колір. У цей день можна подарувати ювелірні прикраси, годинник з вкрапленням рубіна, брелок на ключі, яскраво-червону парадну сорочку, домашні тапочки, шовкова постільна білизна рубінового кольору. Ще одна хороша ідея для подарунка чоловікові на рубінове весілля - це гарне червоне вино в колекційних пляшках.

Золота

Золоте весілля - це одне з найголовніших досягнень подружжя, які прожили рука об руку цілих 50 років! Само собою, подарунок чоловікові в цей день повинен бути виконаний із золота. Це може бути чоловічий браслет або ланцюжок на шию, брелок, кулон або підвіска, гарний перстень або затиск для краватки. Якщо ж кошти не дозволяють зробити такий дорогий подарунок чоловікові, то ви завжди можете подарувати будь-який предмет, який має позолоту.

Крім всіх подарунків для чоловіка перерахованих в даній таблиці, ви завжди можете подарувати що-небудь потрібне, залежно від хобі та захоплень свого чоловіка. Подарунок вибирайте виходячи зі своїх фінансових можливостей. Проте слід пам'ятати, що подарунок чоловікові з будь-якого приводу повинен нести позитив, не обов'язково навіть користь. Головне - показати, що ви дбаєте про свого коханого з року в рік і будете продовжувати це робити постійно.

Головне - показати, що ви дбаєте про свого коханого з року в рік і будете продовжувати це робити постійно

Що подарувати чоловікові?
Що подарувати чоловікові?
Що подарувати чоловікові?
Що подарувати чоловікові?
Можливо, у нього з'явилося нове хобі, але ви про це не знаєте?
Що подарувати на річницю весілля?
«Що подарувати чоловікові на річницю весілля?
Що подарувати чоловікові?
Можливо, у нього з'явилося нове хобі, але ви про це не знаєте?
Що подарувати на річницю весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com