рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати чоловікові на річницю весілля: кращі ідеї

  1. Цікаві варіанти подарунків
  2. Шануємо традиції: подарунки на кожну річницю
  3. 6 років сімейного життя (чавунне весілля)

Дата весілля - це романтичне подія, яка для кожного чоловіка має важливе значення, адже у пари є власна історія, що хвилюють спогади, пов'язані з днем ​​укладення шлюбу. Хоча чоловіки менш схильні до романтики, їм теж дуже приємно отримувати сюрпризи від улюбленої половинки, які говорять про глибокі почуття і турботи. Наші оригінальні ідеї допоможуть визначити, що подарувати чоловікові на річницю весілля і як здивувати кохану.

Цікаві варіанти подарунків

Презент чоловіку на річницю повинен бути особливим, але в той же час корисним для нього. Адже кожного разу, звертаючи увагу на подаровану річ, чоловік буде згадувати про свою улюблену, що, безсумнівно, підніме настрій.
Корисні сюрпризи
Вибір подарунків досить широкий, варто виділити те, чим чоловік любить займатися, яка річ йому буде необхідна кожен день:
  • Наручний годинник. Годинники - необхідний аксесуар для ділового чоловіка. Вибрати його можна на власний розсуд, бажано, якщо це будуть наручний годинник від відомого бренду;

  • Квиток на гру його улюбленої хокейної / футбольної / баскетбольної команди, або квиток на концерт улюбленої групи;

  • Бездротова миша - дрібниця, але вона використовується кожен день, така корисна річ не може залишитися поза увагою;

  • Медальйон з срібла або золота. Медальйон - дуже цінний подарунок, адже він буде завжди знаходитися з вашим чоловіком. Найкраще підібрати медальйон у формі серця, всередину якого можна помістити фотографію супутниці життя;

  • Книга-сейф. Чоловік може використовувати для зберігання цінних речей, адже це так зручно. Такий подарунок чоловікові можна назвати універсальним;

  • Масажна накидка для автомобіліста. Корисний аксесуар, особливо якщо чоловік багато часу проводить за кермом. Підносячи такий презент, ви піклуєтеся про здоров'я улюбленого;

  • Календар у вигляді пазла - оригінальний сюрприз, який виглядає дуже стильно. Сконструювати його можна за власним бажанням, виділяючи важливі дати місяця;


  • Кружка-термос в формі фотооб'єктива - фотолюбителям сподобається оригінальна чашка, з неї так приємно буде пити підбадьорливий чай або каву. Підносити такий подарунок краще в оригінальній картонній упаковці з стрічкою.

Вибір оригінального подарунка чоловікові на річницю весілля - складне завдання, але можна трохи пофантазувати і створити щось своїми руками. Відмінним рішенням стане органайзер. Від піднесеного подарунка чоловік буде в захваті.

романтичні ідеї

Обдумуючи варіанти, не забувайте про романтику. Завдяки особливим подарункам ви можете знову запалити пристрасть у ваших серцях:
  • парні варіанти
Якщо ви не можете визначити, що подарувати чоловікові, віддайте перевагу парним презентів. Наприклад, кільця, чашки або оригінальні сердечка-подушки піднімуть настрій, що сприятиме романтичному продовження вечора. Немає різниці, яке весілля за рахунком відзначається, головне, вміти зберегти теплоту почуттів і турботу один про одного.

Відмінною ідеєю стануть оригінальні пряники-валентинки ручної роботи з фотографією вашої пари. Замовити такі ласощі можна в авторській кондитерської. Виберіть оформлення солодощі на власний смак. Можливо, ви захочете прикріпити до кожного серця звісточки-визнання.


  • романтична гра
Купіть або виготовте своїми руками картки з побажаннями, укладіть їх в спеціальну коробочку. Влаштуйте невелику лотерею, витягайте по одній картці і виконуйте завдання, яке вона описує. Запам'ятайте, побажання повинні бути простими. Завдяки такій грі ви розчиніться один в одному і чудово проведете час.

  • змініть обстановку
Щоб річниця пройшла так само яскраво, як і день одруження, проведіть його в незвичній обстановці - замовте номер в готелі і відчуйте себе молодятами. Проведіть час один з одним, віддалившись від щоденної суєти. Також можна відвідати місце першого побачення і згадати приємні моменти початку вашого спілкування.

Можете ввести своєрідну традицію: приходити до палацу одруження і згадувати урочистий день з келихами в руках, підбиваючи підсумок минулого року сімейного життя.


  • Романтична вечірня поїздка
Якщо все ще губитеся в здогадах, що подарувати дорогій чоловікові на першу річницю весілля, тоді рушайте в романтичну поїздку вечірнім містом, взявши в прокат лімузин. Заздалегідь забронюйте автомобіль, думаю, чоловік буде дуже здивований цьому. У тихій обстановці можна випити по келиху вина, розглядаючи місцеві краси і насолоджуючись спілкуванням з коханою.

Сплануйте тур-романтик заздалегідь з місцями, де саме ви будете зупинятися (наприклад, відвідайте місця ваших перших зустрічей). Нахлинули емоції огорнуть надзвичайним теплом, і ви з задоволенням згадайте про те, як представляли майбутнє разом, про що мріяли.


  • СПА - процедури для двох
У цей день хочеться чогось особливого, яскравого і незабутнього. Такий незвичайний подарунок чоловікові на день весілля, як розслаблюючий масаж з маслом або спільний похід в СПА-салон порадує вас обох. А джакузі і сауна - стане ідеальним проведенням часу для двох.

  • + Ексклюзивна листівка
Улюбленим чоловікам до ювілею весілля в доповненні до основного подарунка можна вручити листівку з переліком достоїнств улюбленого. Прочитайте все написане вголос, дружину дуже сподобається такий сюрприз. Не забудьте влаштувати романтичну вечерю для двох при свічках в особливій атмосфері.

Шануємо традиції: подарунки на кожну річницю

Всі ми знаємо, що кожна дата весілля має свою назву, тому презенти можна підібрати тематичні.

1 рік після одруження (ситцеве весілля)

На першу річницю прийнято дарувати вироби з ситцю. Можна підібрати практичний варіант: відмінним рішенням стане красива сорочка, або ситцеві хусточки, прикрашені символами любові, стильний піджак, банний халат. Піднесіть подарунок в оригінальному оформленні, упакуйте його і обв'яжіть стрічкою.

2 роки весілля (паперова)

На другу річницю весілля можна подарувати щось оригінальне і незвичайне. Підібрати варіанти того, що подарувати чоловікові на паперове весілля, можна в магазині канцтоварів.
Відмінним подарунком стане подарункове видання цікавих книг, паперовий сертифікат на яке-небудь чоловіча розвага (заїзд на квадроциклах, квитки на концерт або оплачений час в ігровому клубі), щоденник, блокнот, сімейні пазли.

Подарунок чоловікові на паперове весілля може бути зроблений власноруч - альбом в стилі скрапбукінг буде зберігати пам'ятні моменти спільного життя, туди можна помістити весільні фотографії.

3 роки весілля (шкіряна)

Вибір подарунка коханому чоловікові на шкіряну весілля не настільки складний як здається, адже шкіряних виробів, які його порадують, безліч. На третю річницю можна піднести вироби зі шкіри, використовувані щодня: солідний ремінь, шкіряні тапочки, монетниця, рукавички, ключниця або портмоне.

4 річниця (лляне весілля)

На четверту святкову дату можна підібрати в подарунок комплект одягу, картину, яка написана на лляному полотні, підготувати комплект постільної білизни з ексклюзивною вишивкою. Можна подарувати пляшку дорогого вина або коньяку, обернувши льоном, і красиво прикрасити своїми руками.

П'ять років (дерев'яне весілля)

Цю річницю можна вважати невеликим ювілеєм і хочеться здивувати і порадувати коханого. Простим, але в той же час оригінальним символічним подарунком будуть прикраси з дерева (кільця і ​​браслети). Не варто занадто морочитися з тим, що подарувати чоловікові на дерев'яну весілля, пам'ятайте про практичність тієї речі, яку піднесете:
  • Дерев'яний чохол для смартфона;
  • Підставка для ножів;
  • Журнальний столик або підставка для ноутбука. виконані з дерева;


Можна, можливо сплести «Ловець снів» - він і прикраса інтер'єру, і талісман, який використовують в якості зберігача спокою і благополуччя домашнього вогнища. В його основі - дерев'яний обруч, або вербовий або березовий прут.

6 років сімейного життя (чавунне весілля)

Ваш союз досить зміцнів, тому на чавунну річницю варто вибирати досить «вагомі» сюрпризи: настільний годинник, письмові набори. Так само на 6 років подружнього життя можна подарувати фотокнигу або колекційну модель паровоза, набір металевих стопочек в зручному футлярі, які будуть незамінні, якщо ви підете на пікнік, в похід, риболовлю або на барбекю з друзями.

7 років подружнього життя (мідна)

Даруйте подарунки з міді. На мідну весілля буде актуальна турка, пояс з мідною пряжкою або кальян.

8 років весілля (бляшана)

Дана річниця символізується з іншим металом - бляхою. Подарунок другій половинці на вашу бляшану весілля може бути оригінальним і корисним одночасно - бочонок, скринька або відро. Спечіть торт і оформите його у вигляді жерстяної банки - оригінально, символічно і в той же час смачно. Можна піднести і тематичну саморобку у вигляді скарбнички.

9 річниця створення сім'ї (Фаянсова весілля)

Підготуйте незвичайний подарунок на день фаянсової весілля - нагородна статуетка з написом або ж чашку з його ім'ям.

Десять років подружнього життя (олов'яна)

Досить значуща подія! На рожеве весілля (вона ж олов'яна) досить важко підібрати символічний подарунок. Підберіть набір олов'яних солдатиків, оригінальний брелок, шахи або пивний кухоль з цього металу.

15 років весілля (скляна)

На цю річницю прийнято дарувати подарунки зі скла. Презентуйте коханому дорогий годинник, композицію зі скла, красиву статуетку.

Двадцять років разом (порцеляновий)

Найкраще подарувати щось особливе - орден для чоловіка, родовід книгу.

25 років (срібне весілля)

Виберіть оригінальний подарунок на значиму срібну дату, можна презентувати дружину медальйон або перстень. Відмінним рішенням стане фляга або ж портсигар.

30 років (перлова)

До перловою весіллі зовсім не обов'язково купувати вироби з перлів, проявіть турботу про рідну людину, піднесіть в подарунок теплий плед, махровий халат або ж недорогу побутову техніку.

35-річний ювілей (коралова)

Підготуйте для улюбленого настільну гру, новий телефон. Порадувати кохану можна і масажером для спини або шиї.

Сорок років (рубінове)

Міцний як рубін 40-річний сімейний союз на сьогоднішній день рідкість, подаруйте чоловікові хорошу книгу, пляшку дорого вина або зручне м'яке крісло.

45 років спільного життя (сапфірове)

До сапфіровою річниці можна підготувати дружину презент, який пов'язаний з хобі - гумовий човен, фонтан в сад, термобілизна, непромокальний костюм (якщо чоловік рибалка), чоботи або місткий сачок.

50 років (золота)

Відзначити золоту річницю варто яскраво і в той же час по-сімейному. Композиція із сімейних фотографій, що подарує щасливі спогади, м'які тапочки або зручні подушки для сну будуть актуальними.
Приділяйте час один одному, підносите оригінальні подарунки, таким чином ви проявляєте власні почуття і зміцнюєте ваш союз.
* при копіюванні матеріалу просимо обов'язково вказувати активне посилання на джерело http://mirpozitiva.ru/

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com