рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати батькам на річницю весілля, привітання

  1. Що подарувати батькам на 20 річницю весілля
  2. Що подарувати батькам на срібне весілля
  3. Що подарувати батькам на річницю перловою весілля
  4. Подарунок батькам на річницю весілля 35 років
  5. Що подарувати батькам на весілля, якщо обмежений бюджет?
  6. Що можна подарувати батькам на рубінову річницю весілля
  7. Що подарувати батькам на день золотого весілля
  8. Привітання з річницею весілля батькам

Зміст статті:

  1. Що подарувати батькам на 20 річницю весілля
  2. Що подарувати батькам на срібне весілля
  3. Що подарувати батькам на річницю перловою весілля
  4. Подарунок батькам на річницю весілля 35 років
  5. Що подарувати батькам на весілля, якщо обмежений бюджет?
  6. Що можна подарувати батькам на рубінову річницю весілля
  7. Що подарувати батькам на день золотого весілля
  8. Привітання з річницею весілля батькам

Що можна подарувати батькам на рубінову річницю весілля   Що подарувати батькам на день золотого весілля   Привітання з річницею весілля батькам

Що подарувати батькам на 20 річницю весілля

20-тиріччя з дня одруження називають « порцелянової весіллям », Відповідно і подарунок може бути пов'язаний з порцеляновими виробами: чайний сервіз або чайник, посуд і кухонні ємності. А також декор приміщення : вази , Годинник, статуетки.

Подарунок батькам на річницю весілля своїми руками - це можуть бути різні квіткові композиції з холодного фарфору, а юні умільці можуть підготувати розмальовані яскраві плакати.

Що подарувати батькам на срібне весілля

Через 25 років після торжества, подружжю прийнято дарувати подарунки, пов'язані з сріблом: шкатулки, рамки для фотографій або столове срібло.

З дорогих подарунків: срібна ікона, піднос з двома келихами або абажур. Корисним подарунком стане іонізатор для води.

Як бюджетного презенту, можуть виступити будь-які приємні побутові дрібниці, як: постільна білизна, рушники або будь-яка побутова техніка. Головне - передбачити красиву срібну упаковку.

Подарунок батькам на річницю весілля своїми руками досить просто приготувати: великі срібні кільця з фольги, як прикраса інтер'єру ; в'язані речі з вовни металевого відтінку або красива вишивка в тематичному виконанні.

Що подарувати батькам на річницю перловою весілля

30-річний ювілей прийнято називати перловим. Подарунки батькам на таке весілля пов'язують не тільки з перлами, а й з будь-якою річчю перламутрового відтінку: посуд, аксесуари для ванної кімнати, милі статуетки.

Практичні речі теж можуть стати хорошим подарунком, адже люди цієї вікової категорії відрізняються особливою раціональністю. Швидше за все, вони будуть раді нової розумної кухонній техніці, як хлібопічка або мультиварка. Перламутрова емаль на нових каструлях - корисно, зручно і підходить під загальний антураж свята.

Подарунок батькам на річницю весілля 35 років

полотняне весілля привертає зробити подарунок батькам на річницю весілля з хорошого і якісного текстилю. Хороший привід повністю змінити домашню обстановку, в честь такої дати: нові покривала, штори, постільна білизна, скатертини і рушники.

Що подарувати батькам на весілля, якщо обмежений бюджет?

Якщо полотно не так актуально, то друга назва такої річниці: коралове весілля , - відмінно розширює діапазон подарунків, починаючи від кольору і закінчуючи його формою. Наприклад: справжній морський корал, який можна придбати в багатьох сувенірних лавках; а так само будь-які інші подарунки відповідного відтінку.

Що можна подарувати батькам на рубінову річницю весілля

Рубінове весілля відзначається через 40 років існування сім'ї . Коштовне каміння, як тематичний подарунок - бездоганне рішення для будь-якої пари. Але насправді вибір неймовірно великий, адже асоціації з рубіном можна знайти в найнесподіваніших предметах, від самих бюджетних і до самих статусних.

З незвичайних подарунків: меблі з червоного дерева, пляшка дорого вина рубінового відтінку або хороша побутова техніка, упакована в відповідному стилі.

Що подарувати батькам на день золотого весілля

Не кожна сім'я може пишатися таким чудовим досягненням, як 50 років міцного шлюбу . Така пара заслуговує найкращих привітань і подарунків. Звичайно, на думку відразу приходять подарунки з ювелірних виробів відповідного металу. Але практика показує, що літні люди дивляться на світ трохи під іншим кутом і цінності зовсім не в дорогих речах.

Як вітання з річницею весілля батькам можна подарувати весільну подорож з оздоровчим ухилом. Вибір туру залежить від переваги самих винуватців торжества: найближчий місцевий санаторій або далеке зарубіжжя - вирішувати тільки самої подружжю.

З бюджетних варіантів, пов'язаних з оздоровленням: відповідні медичні прилади, яких на існуючому ринку неймовірне розмаїття. Курси оздоровчого масажу також стануть приємним подарунком.

Привітання з річницею весілля батькам

Коли подарунки батькам на весілля обрані і красиво упаковані, залишається вирішити останнє питання: як цікаво привітати своїх рідних.

Для цього можна взяти на себе всі клопоти з організації самого свята і вирішити, де воно буде проходити:

  • • Сімейний святкова вечеря;
  • • Вечеря в ресторані в колі рідних і друзів;
  • • Організувати весільну церемонію в РАГСі - співробітники дуже добре ставляться до таких звернень і допоможуть вам підготувати «молодих».

Для привітання з річницею весілля батькам від дітей можна зробити зворушливу відеозйомку з теплими побажаннями, такий подарунок припаде до смаку тим, хто вимушено перебуває далеко від рідних. Вітання батькам з річницею весілля в прозі і у віршах, заготовлену промову або спонтанну і щиру батькам буде дуже приємно переглядати, якщо вона буде в запису, і вони обов'язково будуть показувати її своїм друзям і знайомим.

Що подарувати батькам на весілля, якщо обмежений бюджет?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com