рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що оригінальне можна подарувати хлопцеві на рік відносин: безліч ідей

  1. Романтичні ідеї: який сюрприз можна зробити хлопцеві на річницю відносин
  2. Екстремальні ідеї: як здивувати кохану
  3. банальні приємності
  4. Подарунок своїми руками
  5. випічка
  6. Фільм, слайд-шоу або колаж
  7. портрет улюбленого
  8. В'язаний шарф

Ось і промчав рік з дня першого побачення, як же привітати хлопця з цим святом, що подарувати йому? Ми постараємося максимально повно відповісти на це питання в сьогоднішній статті. Ви дізнаєтеся, які подарунки варті уваги, що найкраще вибрати з категорії «романтичне», як приємно здивувати молодої людини екстремальними ідеями. Також ми розповімо, скільки приблизно грошей знадобиться, щоб подарувати на рік відносин щось пристойне і оригінальне.

Романтичні ідеї: який сюрприз можна зробити хлопцеві на річницю відносин

Ось 3 найцікавіших і недорогих рішення, як влаштувати сюрприз на 1-й рік знайомства:

  • Вечеря при свічках. Приготуйте їжу самі або замовте в улюбленому ресторані, купіть ароматичні свічки, гарні серветки. Увімкніть приємну музику, враховуючи смаки коханого чоловіка. Можливо, рок-балада для нього звучить романтичніше, ніж «Ноктюрн №2» Шопена. На продукти та атрибути знадобиться від 1000 руб.
  • Вечір в готелі. У багатьох комплексах діє знижки до 25% до дня народження постояльців. Безкоштовно їм пропонується вечеря в номер і шампанське. Вартість номера люкс в готелі з 3 зірками обійдеться приблизно в 6000 руб. за добу, залежно від міста.
  • Уїк-енд удвох. Виберіть місце, яке сподобається і Вам, і Вашому обранцю: гори, ліс, річка або море. Це може бути база відпочинку, курортне містечко або автобусна екскурсія. Можна відправитися з наметами на море.

У цій статті зібрано набагато більше ідей романтичного подарунка для хлопця .

Екстремальні ідеї: як здивувати кохану

Найпопулярніший спосіб відзначити важливу дату - стрибнути з парашутом, можна в тандемі з інструктором або хлопцем Найпопулярніший спосіб відзначити важливу дату - стрибнути з парашутом, можна в тандемі з інструктором або хлопцем. Попередня підготовка, ряд документів, тренування і сам стрибок обійдуться приблизно в 8-15 тис. Руб.

Інші варіанти:

  • навчальний політ на літаку - від 3000 руб .;
  • парний політ в аеротрубе - від 2500 руб .;
  • політ на параплані - від 2000 руб .;
  • поїздка на квадроциклі - від 1800 руб .;
  • тролів на двох над водоймою - від 3000 руб.

Спільні позитивні переживання і потужний викид адреналіну зближують, відносини виходять на новий емоційний рівень.

Обов'язково скористайтеся додатковими послугами і запишіть подія на відео, щоб зберегти пам'ять про першу річницю (близько 1000 руб.).

Адже ви теж хочете отримати на рік відносин щось? Тут написано, як натякнути на подарунок . Ми розповіли, як слід поводитися, що можна і чого не можна говорити.

Поради щодо вибору подарунка-враження шукайте в цій статті. Тут зібрані самі романтичні, екстремальні і незвичайні ідеї, як провести важливий день. Ви зможете визначитися, підходить це Вам чи ні, з бюджетом.

Річниця - відмінний час для нанесення гравіювання на подарунок . Читайте тут, яку напис варто вибрати, на чому її можна зробити і у скільки обійдеться ця послуга.

Спробуйте подарувати хлопцеві книгу . Підібрати підходящий варіант допоможе наша інша публікація. У ній представлені найцікавіші романи і трактати з політики і не тільки.

банальні приємності

Якщо діяльність Вашого чоловіка пов'язана з постійною напругою і стресами, спробуйте організувати свято в затишній обстановці. Ніякого екстриму і гіперромантізма. Вимкніть телефони і сходіть разом в кіно, прогуляйтеся по парку, випийте по чашечці кави або чаю в захованої від сторонніх очей кав'ярні.

Ви обидва любите театр, але весь час відкладаєте його відвідування Ви обидва любите театр, але весь час відкладаєте його відвідування? Ось він, прекрасний подарунок, банально, але це саме те, чого не вистачає в повсякденному житті.

Перебуваючи вдома, закрийте штори, виберіть кілька улюблених фільмів, запасіться вином і смакотою, насолоджуйтеся один одним і незабутніми годинами тиші і спокою.

В якості подарунка вручите футболки для двох із смішними написами, рукавиці або спальний мішок для пари.

Подарунок своїми руками

Якщо є вільний час і бажання, можете спробувати створити щось власними руками. Дарувати вироби - це точно оригінально.

випічка

Ваш чоловік оцінить по достоїнству домашній торт або тістечка з красивим оформленням. Виберіть простий покроковий рецепт з коментарями на кулінарному сайті. Наприклад, тут:

Фільм, слайд-шоу або колаж

З невеликих відеокліпів можна змонтувати фільм про Вас. Фотографії з різних заходів, місць і подій послужать прекрасною основою для його створення.

Щоб зрозуміти, скільки знімків потрібно для кліпу, розділіть бажану його довжину на частоту зміни зображення. Ось як повинна виглядати формула: 3 хвилини х 60 секунд / 5 секунд = 36 фотографій. Підставте сюди свої значення, заздалегідь вибравши відповідний музичний трек. Кілька варіантів знайдете тут: gttunes.ru

портрет улюбленого

Намалювати портрет коханого чоловіка - відмінне рішення для талановитих дівчат. Швидкий ескіз, лаконічний малюнок тушшю або робота на полотні, виконана олійними фарбами, однаково цінні, тому що виконані. Підберіть підходящу рамку. Для олівця і туші - зі склом, для картини маслом - без скла дерев'яну. Навчитися малювати допоможе це відео:

В'язаний шарф

Простий і корисний подарунок, який зможе зробити кожна дівчина. Вибирайте нитки з мінімальним вмістом синтетики. Це допоможе уникнути алергії, виріб буде теплим і м'яким. Попросіть допомоги у продавця-консультанта.

Уважно вивчіть інформацію на мотку пряжі. Виробники вказують метраж, вага, приблизний витрата на певний виріб і рекомендований розмір спиць або гачка.

Вартість пряжі - від 60-100 руб. за моток. Для створення неповторного подарунка Вам знадобиться близько 300 руб. і 3-4 вечора.

Подивіться покрокове відео на Youtube:

На рік відносин хлопцю потрібно вибрати дійсно оригінальний подарунок, і все, що ми запропонували, як раз підпадає під цю категорію.

Адже ви теж хочете отримати на рік відносин щось?
Ви обидва любите театр, але весь час відкладаєте його відвідування?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com