рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

річниці весілля

Коли замовкає музика до весільного вальсу і приходить пора знімати вінчальну сукню, буває трохи сумно. Але навряд чи варто засмучуватися через що закінчився торжества - попереду будуть інші свята і ювілеї, які ви зможете розділити зі своєю половинкою і відзначити з друзями. Такі ж дати є і у них, і, напевно, ви не раз замислювалися про те, який подарунок вибрати на чергове торжество, особливо з урахуванням того, що кожна річниця весілля має своє позначення. Коли замовкає музика до весільного вальсу і приходить пора знімати вінчальну сукню, буває трохи сумно

Річниці весіль почали відзначати порівняно недавно - близько двох століть тому. Спочатку урочистості влаштовувала тільки знати, якої потрібно було чимось зайняти і розважити себе. Традиція прижилася, «захопила» всі верстви суспільства і стала нормальним і звичним явищем. Це спричинило за собою появу нових обрядів і «ювілейного» фольклору. Те ж саме відбулося з традиціями і назвами річниць, які складалися не один день: щось з'явилося в дореволюційній Росії, багато - в радянські часи. Сьогодні сімейні пари відмінно розбираються в годовщинах, знають, що можна подарувати один одному на те або інше свято. В даний час пари відзначають цілий ряд ювілеїв, і кожен з них має не одне, а два і більше назви.

Найбільш пам'ятними, яскравими та незабутніми є три весілля. Обов'язково відзначають 25-річчя подружнього життя - «срібна», 50-річчя - «золота». 60-річчя - діамантовий ювілей. У Європі відзначають і інші круглі дати, останнім часом не відстають від них і російські, які обожнюють всілякі свята і застілля.

Що ви знаєте про весільні обряди? Які ювілейні дати відзначаєте? Які російські традиції дотримуєтеся? Які підносите подарунки і чи відповідають вони традиціям? Чи однакові подарунки повинні дарувати родичі і друзі? Що ховається за назвою ювілею? Перелік запитань можна продовжити, але ми не будемо перераховувати питання - ми дамо на них вичерпні відповіді. На сторінках сайту ми познайомимо вас зі списком весільних річниць, ювілеїв, надамо максимально повну інформацію про кожну з них. Якщо ви вам знадобляться поздоровлення ювілярам або тости до річниць весіль, ви також можете знайти їх у нас.

Тамада на ювілей

Що ви знаєте про весільні обряди?
Які ювілейні дати відзначаєте?
Які російські традиції дотримуєтеся?
Які підносите подарунки і чи відповідають вони традиціям?
Чи однакові подарунки повинні дарувати родичі і друзі?
Що ховається за назвою ювілею?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com