рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поздоровлення на Ювілей Весілля

загрузка ... загрузка

Ситцеве весілля - перший рік, спільного життя. Також називається борошняної весіллям. Вважається, що до цього часу до життя молодих вже увійшла та простота, яка властива ситцевій тканини. За традицією в першу річницю весілля дружина повинна надягати скромне ситцеве плаття і подружжя повинні дарувати один одному ситцеві хусточки. На ситцеве весілля прийнято дарувати постільну білизну, фіранки, скатертини, серветки та інші вироби з тканини.

Паперове весілля - 2 роки спільного життя. Паперове весілля ототожнюється з поганою міцністю, легко рветься. Дійсно, в цей час в родині з'являється дитина, який тягне за собою багато клопоту і сімейне життя вже не здається такою спокійною. На грунті хронічної втоми, можливі конфлікти і міцність сімейних відносин на другому році спільного життя символічно порівнюють з папером. Гості, запрошені на паперове весілля повинні поповнити паперові запаси сім'ї. У подарунок на паперове весілля зазвичай прийнято дарувати всю гаму поліграфічної продукції - книги, календарі, картини, фотоальбоми тощо

Шкіряне весілля - 3 роки спільного життя. Це перша "серйозна" дата для молодої сім'ї. "Паперові" труднощі вже позаду і шкіряна весілля свідчить про те, що подружжя вже навчилися ладнати один з одним і гнучко підлаштовуватися. А шкіра - символ гнучкості. Щоб і в майбутньому таке вміння в сім'ї не переводилося, гості повинні дарувати шкіряні вироби, вибір яких дуже різноманітний - від простого портмоне або брелка для ключів - до шкіряному одязі і шкіряних меблів. Все шкіряне підходить як подарунок на цей весільний ювілей.

Воскова весілля - 4 роки разом. На святковому столі обов'язковим атрибутом повинні бути мерехтливі вогники, а в подарунок красиві свічки. Як перевірка подружніх відносин у День річниці запалюється свічка, яка повинна стояти в кімнаті протягом усього дня. Скільки годин вона простоїть, що не згаснувши, стільки щасливих років проведуть чоловік з дружиною разом.

Дерев'яне весілля - 5 років спільного життя. Цей весільний ювілей вимагає ретельного свята. Молода сім'я вже зміцніла і добре стоїть на ногах. За традицією на дерев'яну весілля потрібно запросити тих, хто був гостем на самому весіллі. Кращим подарунком від запрошених на дерев'яну весілля будуть дерев'яні шкатулки і посуд.

6 річниця весілля - перша з "металевих" річниць - чавунне весілля. За однією версією назва річниці пов'язано з тим, що відносини вже міцні, як метал, але це самий крихкий з усіх металів - незважаючи на міцність, чавун може розбитися від сильного удару. За іншою версією, «чавун» прославляє саме фортеця домівки. Стверджують, що в цей день жінки в селах змащували до блиску чавунний посуд і з гордістю виставляли її на огляд перехожим. У подарунок на чавунне весілля рекомендують дарувати чавунні горщики і сковорідки (знати б, де їх зараз взяти), а також чавунні камінні решітки.

Цинкове весілля - 6,5 років після одруження. Ці роковини нагадують, що і на шлюб, як і на оцинкований посуд, треба з часом наводити глянець. Кризи вже позаду, тому основним завданням сім'ї стає облаштування будинку. Гості дарують молодим набори посуду, каструль, які-небудь корисні кухонні набори.

Мідне весілля - 7 років після початку спільного життя. Перша благородна і упевнена річниця. І хоч мідь і не настільки міцний метал, але все ж благородний. Подружжя обмінюється мідними кільцями або монетами - символом дзвінкого щастя, родичі і друзі дарують мідний посуд і прикраси. Подаровані кільця носяться подружжя протягом всього ювілейного року.

Жерстяна весілля - 8 років спільного життя. Міцність сім'ї підвищується з роками, тому символом стає жесть - міцна, але гнучка структура. На цю річницю прийнято дарувати: вироби з жерсті, такі як підноси, форми для випічки, а також кухонний посуд, побутові електроприлади. Все це додає поваги до господині дому.

Фаянсова весілля - 9 років сімейного життя. Є два тлумачення цього весілля. За однією версією, з кожним роком сімейні відносини стають міцнішими і сильніше, як хороший чай - і фаянсові чашки, наповнені чаєм, є символом краси сімейних відносин. За іншою версією, через 9 років після весілля сім'я переживає критичний період і крихка, як фаянс. Відповідно, вона й мотив дарування подарунків на 9 років весілля. Можна подарувати чайний сервіз (і згадати про фортеці відносин), а можна подарувати фаянсовий посуд або кришталь, натякнувши, що деякі тендітні речі можуть розбитися при необережному поводженні.

Рожеве весілля - 10 років спільного життя. В цей день чоловік дарує дружині букет, який нагадує їй її весільний букет. Крім того, обов'язкові подарунки з яскраво-червоних троянд, які говорять про любов, яка вже пройшла випробування десятьма роками сімейного життя і яка не боїться ні шипів, ні життєвих перешкод.

Сталева весілля - 11-й ювілей сім'ї - початок нового десятиліття спільного життя. Одинадцять років з дня весілля означає, що успішно розпочато відлік наступних 10 років, що відносини загартувалися, стали набагато міцніше. Хороший подарунок на ювілей - вироби з нержавіючої сталі - набір каструль, піднос і т. Д. - все, що сталеве і при цьому "для сім'ї".

Шовкова весілля - 12 років в шлюбі. Символізує, що подружжя відноситься один до одного ніжно, як шовк. Подаруйте до ювілею що-небудь з шовку.

Нікелева весілля - 12,5 років весілля. У чомусь ця річниця нагадує цинкове весілля, і сенс святкування - в оновленні подружніх відносин в нагадуванні того, що необхідно підтримувати блиск сімейних відносин. Святкується вузьким родинним колом. В якості подарунків можна підносити ювелірні вироби.

Мереживне весілля - 13 років спільного життя. Життя йде своєю чергою і плете свої мережива. У цей день подружжю дарують мереживні серветки, скатертини, ажурні вироби, зв'язані з тонкої вовни. У цей ювілей можете подарувати один одному конвалії, такі світлі і ніжні, як ваша любов.

Лише через 14 років після весілля народна традиція починає привласнювати сім'ї статус дорогоцінного каменю і перший камінь - агат. Чоловік може подарувати дружині на 14 років весілля агатові прикраси, для гостей святкування "дорогоцінного" ювілею не дуже руйнівний - можна дарувати фігурки з кістки в тон каменю.

Кришталеве весілля - 15 років спільного життя. Ця річниця - уособлення чистоти і ясності сімейних відносин, безхмарного щастя двох люблячих людей, яке настільки крихке, що може розбитися в будь-який момент. Це швидше ювілей віри в себе і в сім'ю. У цей день підносять скляний або кришталевий посуд.

А ось це правильна назва, хоча і "ювелірне". Іноді буває, що 18 річниця весілля збігається з повноліттям первістка. Яскравість бірюзи - символ закінчення складних і кризових ситуацій, пов'язаних з дорослішанням сина або дочки; сімейні відносини повинні "заграти" новим світлом.

Фарфорова весілля - 20 років в шлюбі. Подружжю дарують фарфорові сервізи (кавоварка, якщо чоловік і жінка люблять каву, чайну, - якщо віддають перевагу чаю). Стіл сервірують фарфоровим посудом.

Срібне весілля - 25 років подружжю. Чверть століття прожита разом - це вже немало! Срібло як благородний метал є символом прекрасного і міцного сімейного союзу. Срібне весілля прийнято відзначати разом з усіма родичами і друзями. Подружжя обмінюється срібними обручками і згодом носять їх разом з обручками протягом усього ювілейного року. Гості ж несуть в дар срібний посуд і столові прилади.

Перлова весілля - 30 років шлюбу. Перли є символом бездоганних сімейних відносин, оскільки справжні перли ніколи не тьмяніють. А 30 років як 30 перлин, нанизані на нитку часу. В цей день чоловік підносить дружині перлове намисто. Цей подарунок - свого роду нагадування про ті сльози, які були пролиті дружиною під час сімейних негараздів, чоловік ніби перепрошує за свої невдалі слова і вчинки.

Льняна весілля - 35 років спільного життя. Символом цієї річниці є полотняна скатертина, втілюючи собою мир, благополуччя і домашній затишок. Ця річниця - прославляння господині будинку, якій вдавалося всі ці роки зберігати тепло домашнього вогнища. У подарунок підносять полотняні скатертини, серветки, покривала, рушник і простирадла. А також, оскільки річниця має й іншу назву, дарують вироби з коралів.

37 з половиною років спільного життя. Алюмінієва весілля. Ця половинчаста річниця весілля свідчить про міцне подружнє щастя і про те, що така міцна сім'я готова святкувати свята завжди і у великій і дружній компанії. Прийнято дарувати побутові вироби з алюмінію і інших металів, а також сувеніри.

Рубінове весілля - 40 років подружнього життя. Рубін - це символ полум'яної любові. Він покликаний нагадати подружжю про ті почуття, які вони відчували, коли вирішили стати однією сім'єю. Крім того, цей ювілей говорить про те, що близькість подружжя стала кровною, оскільки колір рубіна такий схожий на кров. У цей день прекрасним подарунком для дружини стане кільце з рубіном від люблячого чоловіка.

45 років спільного життя - сапфірове весілля. Сапфір - благородний камінь кольору чистої синьої води, який здавна вважався каменем, що приносить любов, захищав від зла. Сапфірове весілля означає, що подружжя настільки близько і так добре знають один одного, що навряд чи коли-небудь розлучаться. У річницю сапфіровою весілля чоловік і дружина дарують один одному прикраси з сапфіром, а їх святкові наряди повинні бути витримані в синіх тонах. На сапфірове весілля запрошуються діти, внуки і правнуки (якщо вони є), а також інші близькі родичі. Гості підносять подружжю речі, так чи інакше пов'язані з водою: це можуть бути сині рушники, блакитне покривало, предмети туалету, прикраси для ванної кімнати.

Золоте весілля - 50 років весілля. Дожити до цього ювілею випадає вибраним, а тому ця річниця святкується урочисто і пишно. Запрошують рідних і близьких, обов'язково дітей, внуків, правнуків, друзів і товаришів по службі. Головним подарунком на золоте весілля стають нові обручки замість тих, що були подаровані 50 років тому. Адже золото могло стерти з роками, тому старі кільця передаються як сімейна цінність неодруженим внукам і правнукам. У день 50-річчя весілля можна влаштувати повторний обряд одруження.

Смарагдове весілля святкується після п'ятдесяти п'яти років спільного життя. Звичайно ж, це дуже і дуже великий термін, і саме тому називається смарагдовим. Смарагд - камінь рідкісний, дорогий і дуже красивий. Він символізує собою стосунки, які склалися між подружжям за довгі роки їхнього спільного життя.

Діамантове весілля - 60 років подружжю. Діамант - символ цієї річниці, це найтвердіший з дорогоцінних каменів. Він символізує міцність шлюбного союзу. У цей день діти та онуки дарують подружжю прикраси з діамантами.

Залізне весілля - 65 років шлюбу. Ця річниця - досить рідкісна подія, яка свідчить про міцність сімейних уз, що за такий час стали твердими, як залізо. Зазвичай в цей день даруються ажурні залізні підставки або сувеніри із заліза.

Кам'яне весілля - 67,5 років спільного життя. Камінь живе дуже довго, але і він схильний до руйнування. Але любов, яка прожила стільки років, не зможе зруйнувати ніщо.

Благодатне весілля - 70 років шлюбу. У цей день збирається разом вся сім'я: з дітьми, внуками і правнуками. Озираючись назад, подружжя розуміють, що така вірна і довга любов послана небом. І це є благодать і справжнє щастя.

Коронне весілля - 75 років шлюбу. Ця річниця вінчає довголітнє і щасливе життя двох люблячого подружжя. Святкується широким колом родичів, дітей і онуків.

Якщо разом прожито 80 років, то це означає, що настала дубове весілля. Дуб здавна вважався міцним, цінних деревом, він символізує велич і мудрість. В якості кращого подарунка на 80 річницю дарують кухонні або сувенірні дубові вироби. Вони, як талісман здоров'я, продовжать життя ювілярів надовго.

Гранітну весілля святкують пари, які прожили разом 90 років. Таких пар небагато, адже мало кому сьогодні вдається дожити до цієї дати. Одна з найбільш щільних і міцних порід на землі - це граніт. Він ідеальний для будівництва сім'ї, тому що має найціннішими властивостями: твердість і стійкість перед зовнішніми руйнівниками, а в родині це - витримка, терпіння, вірність. Коли пара живе разом ось уже дев'яносто років, кращим подарунком для них буде увага близьких і рідних людей.

Дуже рідко зустрічається червоне весілля - століття подружніх відносин. Вашу сім'ю буде вітати весь світ! У цьому світі існує тільки одна весілля, що протрималося сто років, на момент ювілею подружжю було 116 і 127 років.

У цьому світі існує тільки одна весілля, що протрималося сто років, на момент ювілею подружжю було 116 і 127 років

завантажити картинку

загрузка ...

Календар найближче Свят

Привітання на українській мові

Сьогодні Іменини Відзначають

СМС Привітання

Тости до Свят

Анекдоти

Листівки

Випадкове привітання

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com