рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунок батькам на річницю весілля

  1. Що подарувати батькам на 20 років весілля
  2. Що подарувати батькам на 25 років весілля
  3. Подарунок батькам на 30 років весілля
  4. Що подарувати батькам на 35 років весілля
  5. Що подарувати батькам на 40 років весілля
  6. Подарунок батькам на 50 років весілля


Річниця весілля - це прекрасне свято, яке відзначають всією сім'єю. Подружжя часто вітають один одного з цією датою, а родичі вітають пару з ще одним спільно прожитим роком. Така традиція тільки сприяє зміцненню відносин всередині родини. Найважливішими подарунками для подружжя в цей день є, звичайно, ті, що подарували їхні діти.

Варто уточнити, що подарунок на весілля не обов'язково повинен бути дорогим, його цінність не виміряти в грошах, як не зміряти і цінність прожитих років. Цей подарунок швидше повинен бути пам'ятним, радувати подружжя і викликати у них хороші емоції і добрі спогади.

Оригінальним подарунком для батьків може стати їх же зображення. Замовте у художника картину маслом або олівцем, вибравши саму зворушливу фотографію ваших батьків. Можна обійтися і без художника, в наш час картини друкують прямо з фотографій на спеціальному принтері.

Використовувати фото можна і не в звичному значенні: парні майки для подружжя, набір посуду з фотографіями дітей і батьків. Якщо ваші батьки люблять пазли, то чому б їм не зібрати свій подарунок з тисячі деталей. Потім таку картину з пазлів можна склеїти і оформити в рамку.

Подаруйте батькам путівку в іншу країну або просто 1 день в спа-центрі. Якщо ваші батьки люблять активний відпочинок, то ви можете подарувати їм прогулянку на конях.

Але є такі «ювілей», які зазвичай відзначають в широкому колі, подарунок на таке свято потрібно вибирати з особливою ретельністю.

Що подарувати батькам на 20 років весілля

Цей ювілей традиційно називають порцелянової весіллям. Різні вироби з порцеляни, відповідно, стануть прекрасним подарунком для подружжя. Зрозуміло, ви можете подарувати батькам набір посуду з порцеляни. Але що робити, якщо у них вже жоден такий набір порошиться в шафі?

Варіантів більше, ніж здається. Ви можете знайти чудову фарфорову статуетку або шкатулку. Відмінним подарунком стане електричний чайник з фарфорас витонченим розписом. А у вазі з порцеляни комфортно розмістяться подаровані квіти. Більш того, прекрасні квіти, виконані з холодного фарфору, також стануть оригінальним подарунком, який буде радувати ваших батьків довгі роки.

Що подарувати батькам на 25 років весілля

Через 25 років після дня весілля відзначають срібне весілля . Якщо слідувати традиції, то можна привітати батьків столовими приборами зі срібла або рамкою для фото з того ж металу.

Якщо кошти не дозволяють вам придбати речі зі срібла, ви можете вибрати посріблений метал. Також можна абсолютно будь-який подарунок упакувати в срібну папір, що і віддасть данину традиції, і не відіб'ється на бюджеті.

Подарунок батькам на 30 років весілля

Перлова весілля менш прискіплива у виборі подарунка. Зрозуміло, найкращим подарунком на 30 років весілля будуть вироби з перлів, але підійдуть і будь-які речі з перламутровим відтінком.

Тут вибір подарунка обмежений лише польотом вашої фантазії: це і предмети мистецтва, і домашнє начиння, і аксесуари для будинку.

Листівка батькам на 30 років весілля

Якщо ви хочете зробити практичний подарунок батькам, то цілком можете подарувати якісь технічні новинки, які полегшують життя. Наприклад, мультиварка стане прекрасним подарунком на перлову весілля.

Що подарувати батькам на 35 років весілля

Після 35 років спільного життя настає полотняне весілля. В якості подарунка на цю дату можна дарувати текстильні вироби: рушники, скатертини, серветки, постільна білизна, навіть халати.

У народі це весілля часто називають коралової, так що будь-які вироби з коралів (не тільки прикраси) також стануть відмінним подарунком для ваших батьків.

Що подарувати батькам на 40 років весілля

Рубінове весілля говорить сама за себе. Зовсім не обов'язково дарувати в цей день рубіни, не кожен зможе зробити такий подарунок. А ось червоний колір подарунка досить символічний. Ви зможете вибрати абсолютно будь-який подарунок від побутової техніки до меблів. Зрозуміло, подарунок повинен вписуватися в інтер'єр квартири. Якщо ви вирішили подарувати батькам новий диван, то не обов'язково вибирати саме червоний. Зробіть фото дивана, упакуйте в червоний конверт і вручите батькам на свято.

Подарунок батькам на 50 років весілля

Далеко не кожна пара святкує цей ювілей. Прожити ціле життя разом не дуже просто, тільки справжня любов здатна провести двох чоловік через 50 років і не згаснути.

Це весілля називається золотий, але не обов'язково дарувати батькам золото. У цьому віці ваша увага для них цінніше будь-яких прикрас. Постарайтеся віддячити їм за те, що вони вас народили і виховали, своєю турботою про них. Доречними з цей день будуть подарунки, які полегшують їм життя, а також прилади, які допоможуть зберегти здоров'я і прожити ще багато років.

Але що робити, якщо у них вже жоден такий набір порошиться в шафі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com