рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Друга річниця весілля. Що дарувати?

2 роки подружнього життя - це паперова, або скляне весілля

Дворіччя спільного життя для багатьох подружніх пар є переломним моментом. У багатьох молодих сім'ях з'являється поповнення, а це нові перевірки на міцність відносин. Саме в момент, коли подружжя починає приміряти на себе роль батьків, починаються розбіжності і протиріччя в ще не до кінця зміцнілих відносинах. Плюс до всього стає актуальною тема економії сімейного бюджету і накопичення коштів. Але якщо чоловік і жінка витримують такі життєві випробування, їх відносини виходять на зовсім інший рівень. Звідси і пішла назва дворічних роковин весілля - паперова, або скляна. Сенс назви у тому, що відносини вже не такі тендітні, як ситцеві , Але все ще не терплять різких рухів.

У цей період життя у подружжя, крім первістків, часто з'являються сімейні друзі - такі ж молоді пари. Це пов'язано з тим, що молода сім'я переживає, так би мовити, "перехідний вік", і в цей момент їм стає цікавіше перебувати в "тусовці" молодих татусів і матусь, ніж друзів, які шукають розваг.

Так само після двох років після весілля у молодої сім'ї починають намічатися вже серйозні "дорослі" плани, будь то покупка сімейного транспорту або житла. І ці плани вже апріорі змушують подружжя мислити іншими категоріями.

Якщо ви шукайте подарунок на дворіччя спільного життя друзям, дружині або чоловікові, головним орієнтиром для вас повинні бути вироби з паперу або скла. На ринку представлено дуже багато виробів з цих матеріалів, і перераховувати їх все в цій статті немає сенсу. Але все ж найцікавіші варіанти подарунків на скляну весілля ми не залишимо без уваги.

Але все ж найцікавіші варіанти подарунків на скляну весілля ми не залишимо без уваги

найкращим подарунком для молодят в цю річницю будуть гроші

Отже, що ж дарувати на паперову, або скляну, весілля? Можливо, це комусь здасться недоречним і десь навіть грубим, але найкращим подарунком для молодят в цю річницю будуть гроші (тільки не монети)! Ідеально, якщо вони ще й будуть красиво оформлені (наприклад, в паперовому конверті). Кількість і номінал банкнот - на ваш розсуд, але сума обов'язково повинна бути парному.

хорошим рішенням в якості подарунка будуть різні паперові дизайнерські штучки

Так само в якості подарунка підійдуть дизайнерські паперові речі. Краще, якщо це буде який-небудь власноручний handmade, виконаний з душею і фантазією. Якщо з фантазією туго - зверніться до якомусь майстрові, який з радістю виконає ваше замовлення за цілком розумні гроші. Але є одна особливість: якщо ви є другом або родичем подружньої пари - не здумайте дарувати кожному по презенту. На сімейне свято подарунок повинен призначатися саме сім'ї як неподільного цілого.

не впевнені у виборі подарунка? Купуйте традиційні подарунки з паперу або скла

Ну і третя категорія подарунків на другу річницю спільного життя - це промислова група подарунків. До них можна віднести всілякі набори посуду, блокноти, книги, люстри - в загальному, все те, що можна легко знайти на наших сучасних ринках і супермаркетах.

На чому б ви не зупинилися в плані вибору подарунка на паперову, або скляну, весілля - пам'ятайте, що головний подарунок на будь-якому святі - це ви і ваш гарний настрій. Чим більше теплих і позитивних моментів залишиться від свят, тим більш насиченою і яскравіше стає наше життя і життя оточуючих нас людей!

Не впевнені у виборі подарунка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com