рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Друга річниця весілля - 2 роки з весілля. паперове весілля

  1. Традиції та звичаї паперової весілля
  2. Як відзначити паперове весілля?
  3. Вибір місця проведення торжества
  4. Що надіти подружжю
  5. Кого запросити?
  6. Що повинно бути на столі
  7. сценарій урочистості
  8. Що подарувати на паперове весілля?
  9. Привітання з річницею весілля 2 роки

Після двох років сімейного життя подружжя відзначають річницю, яка називається паперове весілля. Папір символізує ненадійність відносин пари: перший безтурботний рік пройшов, після нього між партнерами починаються розбіжності на побутовому грунті. Але якщо чоловік і жінка розуміють, що їх зв'язок безцінна, то шлюб буде міцним. Період притирання в перші роки подружнього життя, вважається небезпечним, тому варто урізноманітнити життя святкуванням цієї річниці. Як же зазначається паперове весілля? до змісту ↑

Традиції та звичаї паперової весілля

Річниця весілля 2 роки святкується по-різному у всіх країнах світу. Наприклад, в Греції пара танцює так званий «танець грошей» на торжестві. Він називається так, тому що під час танцю гості прикріплюють до одягу чоловік купюри. Під час цієї частини свята прийнято робити фото, а також відео, щоб цікавий процес був відображений. Такий ритуал допомагає новоспеченої сім'ї зібрати грошей на власні потреби, адже в перші роки сімейного життя засобів до існування мало.

Болгарія також славиться цікавою традицією, що стосується паперової річниці. Так, подружжя на торжестві повинні бути одягнені в паперову одяг. Як правило, вона клеїться з великих шматків різнокольорового паперу. Обов'язковою паперовим предметом гардероба для дружини вважається спідниця, а для чоловіка - сорочка. Такі оригінальні вбрання виконуються просто: необхідно лише вирізати заготовки для одягу, далі склеїти їх.

Китайці рідко задаються питанням: «2 роки життя, яке весілля?». Адже вони перші почали пишно святкувати цю дату. У Китаї існує багато традицій, що відносяться до другої річниці. Паперове весілля у них святкується за допомогою танцю, який виконується в червоній паперовому одязі. Цей колір символізує любов, розуміння. Як правило, на одязі присутній зображення домашньої птиці: чоловік одягає одяг із зображенням півня, а дружина - курочки.

до змісту ↑

Як відзначити паперове весілля?

Паперова традиційне весілля відзначається скромно, адже подружжя ще не прожили разом багато часу. Поки що пара не отримала статус міцної, але нескінченне полум'я любові виправить ситуацію. Веселе святкування другої річниці весілля дозволить відпочити подружжю від побуту, частих сварок. Розглянемо, як організувати святкування ювілею.

до змісту ↑

Вибір місця проведення торжества

Місце проведення торжества залежить від сімейного бюджету, але багато пар вважають за краще здійснювати святкування вдома, також підійде кафе. Головне - правильне оформлення приміщення. Декорувати зал для торжества необхідно підробками з паперу: орігамі, кулями, віялами. Незвичайні картинки, розвішані на стінах, привнесуть родзинку в дизайн приміщення. Намагайтеся наповнити зал великою кількістю паперових виробів. Тоді паперове весілля пройде на «ура».

Ви не знаєте, як красиво оформити зал до події? Подивіться цей відеоролик, тоді у вас не залишиться питань з приводу прикраси приміщення:

до змісту ↑

Що надіти подружжю

Традиційно чоловік і дружина створюють напередодні свята паперові предмети гардероба, і надягають їх на торжество. Зустрічати гостей необхідно обов'язково в такому вбранні, далі його дозволяється зняти. Дружині варто вибрати скромну сукню, що підкреслює всі достоїнства її фігури, приховує недоліки: прекрасно підійде плаття з яскравим квітковим принтом або орнаментом. Чоловік буде гідно виглядати, надівши елегантний костюм. Паперове весілля - це відповідний привід, щоб надіти свої найкращі вбрання.

до змісту ↑

Кого запросити?

Як правило, паперова традиційне весілля відзначається в колі друзів і близьких, які здатні розділити щастя пари. У списку гостей обов'язково повинні бути свідки. Подружжю слід запрошувати тільки хороших спільних знайомих, адже в такому випадку вечірка буде веселою, і вам вдасться розважитися на славу.

Що повинно бути на столі

Особливих обмежень щодо святкового меню немає. Господині слід самостійно приготувати пироги, холодні і гарячі страви з м'яса, риби, інші страви. Святковий стіл повинен стати символом достатку, багатства сім'ї, але головне - щоб у гостей не з'явилося відчуття голоду. Не забудьте про оригінальний торті. Що стосується напоїв, то на столі має бути присутнім вино або шампанське. Перший келих цього легкого напою традиційно п'є господар, після нього господиня, і потім всі гості. Далі можна приступати до трапези.

до змісту ↑

сценарій урочистості

Щоб непередбачені проблеми чи непорозуміння не перервали хід свята, слід заздалегідь скласти сценарій. Тоді ви відмінно відзначите таку річницю, як паперове весілля, сценарій для якої слід складати самостійно або скористатися готовим. Розглянемо універсальний сценарій паперової річниці .

  • Почати торжество слід з корисного обряду - вручення один одному так званого «сімейного листи». У цьому листі кожен чоловік напише недоліки в характері своєї другої половинки, то, що йому хотілося б змінити. Писати сімейне лист необхідно напередодні торжества. Цей ритуал допомагає зберегти відносини молодої пари, адже вчасно виправлені недоліки і помилки виключають можливість розставання.

Цей ритуал допомагає зберегти відносини молодої пари, адже вчасно виправлені недоліки і помилки виключають можливість розставання

  • Далі подружжя зустрічають родичів, а також друзів в паперовому одязі. Кожен прийшов повинен залишити свої привітання та побажання винуватцям торжества на дереві щастя. Для цього поставте на стіл декоративне деревце, поруч покладіть олівець і листочки. Дозволяється писати не тільки побажання, але і мудрі поради. Потім записки розвішуються на дереві і оберігають новоспечену сім'ю від злих духів.
  • Паперове весілля не обійдеться без розважальної програми, яку слід починати після застілля. Вона складається з танців, конкурсів, ігор. Не забувайте, що символ цього весілля - папір, а тому цей матеріал повинен фігурувати в більшості конкурсів. Так, відмінним конкурсом вважається створення паперових гірлянд або помпонів. Переможцем стає той учасник, який створив краще паперовий виріб.

Переможцем стає той учасник, який створив краще паперовий виріб

Як правило, паперове весілля закінчується ритуальним танцем подружжя, під час якого гості прикріплюють до їх одязі купюри. Також існує другий варіант заключного танцю: дружина ставить свої туфельки посередині залу, а кожен бажаючий потанцювати з нею чоловік повинен покласти в туфельки гроші. Насолодившись прекрасним ввечері, гості розходяться по домівках.

до змісту ↑

Що подарувати на паперове весілля?

Паперове весілля має на увазі вручення винуватцям торжества виробів з паперу. Розглянемо, які сувеніри варто дарувати на дворіччя подружнього життя:

  • Книги з прозою або віршами, друковані видання.
  • Красиво оформлені фотоальбоми.
  • Прикольні плейкаст.
  • Декоративні ляльки.
  • Паперові купюри.

Паперові купюри

Щоб презент справив враження, слід орієнтуватися на смаки, а також переваги подружжя. Так ви виявите повагу і симпатію до пари.

Нерідко дружини задаються питанням про те, що подарувати на паперове весілля чоловікові. І чоловіків, в свою чергу, також хвилює це питання. Подружжю слід проявити любов і турботу наступними презентами:

  • Колажем із спільних фото.
  • Власноруч виконаним малюнком.
  • Солодощами.
  • Любовним листом.
  • Квитками для спільної подорожі або походу в театр, на концерт.

Квитками для спільної подорожі або походу в театр, на концерт

Паперове весілля стане яскравішим і веселіше, коли подружжя отримають несподівані подарунки. Варто відповідально поставитися до вибору презенту, щоб пара була щиро здивована і зраділа сюрпризу.

до змісту ↑

Привітання з річницею весілля 2 роки

Як правило, гості бажають чоловікові і дружині набратися досвіду, мудрості, адже вони прожили разом лише два роки. Також слід побажати їм, щоб їх зв'язок не рвалася так само легко, як і папір. Більше оригінальних поздоровлень ви знайдете тут:

Паперове весілля - це незвичайне свято, яке дозволяє подружжю відзначити два роки спільного життя. Цікаві традиції і весела компанія дозволить набратися нових вражень, а також відпочити душею.

Ви організовували захід, присвячений двом рокам подружнього життя? Залиште пару слів про свій досвід в коментарях!

Як же зазначається паперове весілля?
Китайці рідко задаються питанням: «2 роки життя, яке весілля?
Ви не знаєте, як красиво оформити зал до події?
Ви організовували захід, присвячений двом рокам подружнього життя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com