рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дерев'яне весілля (5 років)

  1. Психологічні особливості періоду
  2. Подарунки одне одному
  3. подарунок дружині
  4. Традиції святкування
  5. як відсвяткувати
  6. Свято будинку в російській стилі

П'ята річниця одруження носить назву дерев'яної весілля. Це - перший невеличкий ювілей для подружжя, перша солідна дата, якою можна пишатися. Дуже хочеться зробити цей день особливим, але як?

Шановні мої читачі!
На сайті представлена ​​тільки ознайомча інформація для створення оригінального і красивого весільного свята. Я нічого не продаю;)
Де ж купити? Знайти та придбати описані в статтях аксесуари для торжества Ви можете в Спеціальний інтернет магазинах де є доставка по всій Росії


Психологічні особливості періоду

Символіка свята була вибрана не просто так. Дерево - матеріал надійний, теплий, домашній, і, звичайно, будівельний. П'ять років спільного життя припускають, що чоловік і жінка до цього часу повинні вибудувати свої відносини, а також "пустити коріння" - не тільки обзавестися власним місцем проживання, а й облаштувати його ідеальним чином.

Якщо посадити дерево, то через п'ять років воно вже має не тільки зміцніти, стати стрункішою і сильніше, але і почати приносити плоди. Саме тому вважається, що до моменту п'ятої річниці парі необхідно завести дитину, для того щоб зміцнити своє власне сімейне дерево.

Що подарувати на дерев'яну весілля?

символічні подарунки

На честь такого ювілею передбачаються дерев'яні подарунки.
Відмінним варіантом стане дерев'яні меблі, наприклад, затишні плетені стільці, журнальний столик, невелике трюмо або симпатичні шафки. Що стосується менш громіздких подарунків, можна піднести фоторамки, шкатулки та інше. Проте, дерев'яна складова повинна бути присутнім обов'язково.

Хорошим подарунком з нагоди дерев'яної весілля стане ключниця, виконана з відповідного матеріалу. Вона буде дуже корисною і прикрасить вхідні двері. Можна піднести прикраси для дому, зроблені на замовлення: дерев'яні статуетки, вази, великі дзеркала в дерев'яній оправі, настінний годинник або навіть цілі дерев'яні скульптури!
Доречно подарувати величезний торт, на зразок весільного, на вершині якого буде красуватися дерев'яна статуетка, що зображає чоловіка і дружину.

Символічним подарунком може стати дерев'яна палетка з історією прізвища або книга-родовід, одягнена в дерев'яну обкладинку.
Існує безліч логічних головоломок з дерева, а також дерев'яних настільних ігор, розрахованих на двох гравців. Можна розглянути як традиційні шашки або шахи, так і більш оригінальні варіанти, як наприклад, гри на рівновагу або кубики для стрип-покеру. Такий подарунок може урізноманітнити дозвілля подружжя.
Можна приємно здивувати молодих і піднести в якості подарунка дерево: це може бути саджанець молодого дерева (в разі, якщо у ювілярів є місце, куди його посадити), або ж декоративне деревце в горщику (бажано, щоб воно підходило за габаритами до будинку подружжя) .
Незвичайним і оригінальним подарунком на цю річницю стане годівниця для птахів або шпаківню. Адже не дарма в народі кажуть: якщо птах зможе прижитися біля будинку, тоді і сім'я буде щаслива. Якщо подружжя має власний будинок з садом, то в цьому випадку будуть доречні такі подарунки: садові світильники, кашпо у вигляді різноманітних фігурок, будка для собаки, таблички з написом: У дворі злий собака, Ласкаво просимо. Крім усього цього, самим практичним і поширеним подарунком є ​​меблі: стіл, стільці, табуретки, крісло-качалка, полички і багато іншого ...

Оригінальні подарунки на ювілей

Якщо подружжю хочеться подарувати щось незвичайне, можна розглянути варіант подарунка, зробленого своїми руками.

01. Відмінним рішенням буде, наприклад, колаж, зроблений із загальних фотографій подружжя, укладений в дерев'яну рамку. При цьому до такого подарунка можна підійти дуже творчо: зробити шаржі, забавні аплікації, додати смішні дитячі фотографії або зобразити цілу історію, проілюструвавши її фотографіями. Це, безумовно, займе якийсь час, але, тим не менш, запам'ятається винуватцям торжества більше інших подарунків і напевно прикрасить вітальню.

02. Можна замовити для подружжя загальний портрет, зроблений по одній із сімейних фотографій.

03. Не менш оригінальний подарунок - подорож. Варто лише знати, яке місце сподобається подружжю, - і ще один "медовий місяць" для них забезпечений. Навіть якщо така подорож буде не дуже далеким, а за тривалістю займе всього лише вихідні, воно напевно порадує ювілярів, додавши в стосунки романтики і нових вражень.

04. Подарувати також можна сертифікат на пригоду. Існує безліч фірм, що займаються організацією подібних заходів, починаючи романтичною вечерею при свічках і закінчуючи стрибком з парашутом для двох.

Подарунки одне одному

Якщо гості свята зобов'язані піднести в подарунок щось символічне і в деякій мірі стримане, то подружжю зовсім не обов'язково дотримуватися таких суворих правил. З нагоди ювілею ідеальним варіантом буде подарувати щось сокровенне, можливо зрозуміле тільки ювілярам, ​​що нагадує про взаємну любов або про день одруження. Непоганим варіантом стануть подарунки, зроблені своїми руками.

подарунок чоловікові

01. В якості подарунка чоловікові на 5 років спільного життя може послужити романтичну вечерю, який дружина приготує сама. При цьому відсвяткувати річницю можна як тет-а-тет, так і запросивши близьких друзів і родичів. Якщо ювілей вирішено відзначати, організувати це можна в формі сюрпризу.

02. Хорошим подарунком стане нова ліжко, зроблена з дерева. Такий подарунок можна піднести в якості приємної несподіванки, заодно прикупивши і нову постіль.

03. З менш громіздких подарунків можна віддати перевагу фоторамкам з сімейними фотографіями, щоденника в дерев'яних обкладинках, оригінальним фігуркам з відповідного матеріалу.

04. Чоловікові напевно сподобається дерев'яна гуртка для пива або набір дерев'яних стопок. Разом з цим можна подарувати також і алкогольну складову.

подарунок дружині

01. Дружині можна піднести різноманітні шкатулки для зберігання кілець і ланцюжків або дерев'яні прикраси, дзеркало в дерев'яній рамці, гребінець і багато іншого.

02. Якщо жінка небайдужа до мистецтва, в якості подарунка підійде картина, рамка якої буде виконана з дерева.

03. До того ж, дерев'яне весілля - це одна з річниць, коли кухонне начиння нічого очікувати бути недоречним подарунком, а зовсім навпаки - може навіть оживити інтер'єр кухні. Наприклад, жінці напевно припаде до смаку дерев'яний кухонний сервіз. Забавним подарунком може стати дерев'яна качалка, при цьому її можна прикрасити оригінальними написами.

04. Крім цього, якщо вироби з дерева дарувати не хочеться, можна піднести в подарунок затишний романтичну вечерю, приготований самостійно.

Традиції святкування

З святкуванням дерев'яної весілля пов'язано чимало традицій.

01. Однією з найбільш незвичайних і, мабуть, самої веселою є повтор весільної церемонії. Початок ця традиція бере з обрядів південній Німеччині, де дерев'яне весілля відзначалася повторенням майже всієї весільної церемонії, тільки в жартівливих тонах. При цьому, якщо під час справжньої церемонії одруження подружжя допускали будь-які проколи, про них можна згадати, жартівливо їх обігравши. Будинок молодят до цього дня прикрашали різьбленими фігурками, гілками ялини. На свято приходили всі гості, які були присутні і на зеленій весіллі і перевіряли подружжя на міцність, узгодженість дій і на терпіння.


Організацію на себе можуть взяти гості свята, зберігши всі жарти в секреті від "молодих". Таким чином, "церемонія одруження" обов'язково запам'ятається і буде переказуватися знайомим і друзям ще довгий час. Не зайвим буде зняти відео.

02. За старою російською традицією на п'ятирічний ювілей весілля чоловік повинен самостійно зробити якусь саморобку з дерева на доказ того, що він ще не розучився працювати руками. А дружина, в свою чергу, повинна покрити цей виріб лаком, що засвідчить про її жіночої поступливості.

03. Інакше російським звичаєм на дерев'яну весілля потрібно сплести вінок і кинути його в річку, при цьому у води просили «сил життєвих для дерева сімейного».

04. У Сибіру на п'яту річницю подружжя вирушає в довколишній ліс і пов'язують п'ять стрічок на ті дерева, які їм найбільше сподобалися. Такий обряд повинен принести щастя сім'ї.

05. Однією з найбільш пам'ятних традицій є урочисте висаджування символічного сімейного дерева. Це може супроводжуватися як красивими урочистими промовами, так і більш кумедними заняттями. Наприклад, подружжя може по черзі зав'язувати на дерево стрічки з жартівливими бажаннями, що стосуються спільного життя, а потім зачитувати їх вголос.

При виборі дерева на посадку, необхідно пам'ятати про своєрідний призначення кожного дерева. Вважається, що акація і дуб - повернуть в сім'ю довіру і вірність, береза ​​- ніжність і романтичність, клен - матеріальне благополуччя і фінансовий успіх, вишня, яблуня і зливу - фортеця сім'ї та здоров'я дітей, верба і вільха - відданість подружжя один одному.
Тому уважно вибирайте дерева на дерев'яну весілля. Також за традицією необхідно обійти навколо посадженого дерева, взявшись за руки, і вимовити: Як дерево міцно, як дерево барвисто, як дерево гнучко, як дерево надійно. Будь і наша сім'я такий навіки століть.

як відсвяткувати

П'ята річниця весілля ближче до природи

Відзначати п'яту річницю весілля найкраще в природній обстановці, ближче до матінки-природи. Якщо цей ювілей припадає на теплу пору року, то найкраще виїхати на природу і приготувати шашлики, або відправитися в один із заміських пансіонатів і влаштувати святкування на свіжому повітрі.

Взимку можна замовити проведення святкового вечора в одному з тих кафе, які оформлені в традиційному російською стилі або ж запросити своїх друзів і родичів в заміський будинок, з російською піччю і катанням на конях . А ті молоді пари, які легкі на підйом, люблять активний відпочинок і спорт, можуть зустріти п'ятирічну річницю весілля на турбазі, катаючись на лижах або відправившись в піший похід.

Свято будинку в російській стилі

Якщо ви вирішили відзначити п'ятирічний ювілей весілля будинку, тоді можна влаштувати прийом в традиційному російською стилі. В оздобленні приміщення повинно бути якомога більше дерев'яних предметів. Посуд на святковому столі, в основному, також повинна бути з дерева. Крім цього, на стіл можна поставити свічки в дерев'яних свічниках. За традицією, основною стравою на дерев'яну весілля повинна бути домашня ковбаса, а решта можна приготувати в стилі традиційної російської кухні: холодець, м'ясо в горщику, окости, рибні страви і багато іншого. Обов'язковою напоєм на столі має бути присутнім червоне вино.

Після застілля, в якості розваг гостям можна запропонувати водити хороводи, співати російські народні пісні, а також зіграти в старовинні російські гри.

Інші варіанти святкування 5 років весілля

Відмінним варіантом буде спільне подорож. Якщо можливості вирватися на кілька днів в інше місто не випаде, можна відновити в пам'яті, наприклад, першу шлюбну ніч, знявши номер в готелі.
Проведіть день разом, займаючись улюбленими справами. Організуйте похід в кіно, ресторан або парк атракціонів.

Якщо у подружжя є спільне бажання, до виконання якого раніше не доходили руки, дерев'яне весілля - відмінний привід його виконати! Головне - провести такий день весело і незабутньо, щоб було про що згадувати.

Так чи інакше, а дерев'яне весілля - це перша значуща дата в спільному житті подружжя, а також відмінний привід нагадати один одному про свої почуття, піднести оригінальні і пам'ятні подарунки, цікаво і весело відзначити ювілей і ще раз шалено закохатися одне в одного.

Ідея подарунка:
Можна так само подарувати гумористичну медаль з листівкою і написом "Дерев'яне весілля"

Дуже хочеться зробити цей день особливим, але як?
Що подарувати на дерев'яну весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com