рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як називається весілля по роках: від зеленої до червоної річниці з любов'ю

Традиція відзначати річниці весілля виникла близько двохсот років тому. Але порівняно недавно стало популярним відзначати не тільки круглі ювілеї, а практично кожен рік, прожитий разом.

Але порівняно недавно стало популярним відзначати не тільки круглі ювілеї, а практично кожен рік, прожитий разом

День весілля і перший рік спільного життя носить назву зеленої весілля як символ молодості молодят.

1 рік - ситцеве весілля . Через всього лише рік відносини між подружжям ще яскраві і неміцні як сама ситцеве тканину.

2 рік - паперове весілля. Почуття подружжя ще не міцні і подібно папері можуть легко порватися.

Читайте також:

3 рік - шкіряна весілля . Взаємини подружжя стають міцнішими і гнучкими як хороша шкіра.

4 рік - лляне весілля. Льон - символ достатку. Вважається, що після чотирьох років спільного життя пара стає матеріально забезпеченою.

5 рік - дерев'яне весілля . Дерево символізує міцність і сталість, які характерні і для сімейної пари, що відзначає свій перший ювілей.

6 років - чавунне весілля. Взаємини подружжя як чавун: він хоч і міцний, але один з найбільш тендітних металів.

6,5 років - цинкова весілля. Це нагадування для подружньої пари про необхідність очищення своїх відносин час від часу для збереження їх блиску і довговічності.

7 років - мідне весілля. Мідь - це вже цінний метал, але ще не дорогоцінний. Вона символізує міцність і достаток.

8 років - бляшана весілля. Жесть повинна виблискувати, проте з часом вона тьмяніє і потребує полірування. Так і відносини подружжя після 8 років спільного життя необхідно освіжити.

9 років - фаянсова весілля. Фаянс символ краси і крихкості. Так і в сім'ї: з одного боку, бурі пристрастей вже вляглися, подружжя притерлися один до одного, але саме в цей момент може настати критичний період.

10 років - рожеве весілля . Роза - символ любові і краси, як і відносини чоловіка і дружини після 10 років, прожитих у шлюбі. А випробування і проблеми сімейного життя - це шипи, без яких неможливо уявити собі навіть найкрасивішу троянду.

А випробування і проблеми сімейного життя - це шипи, без яких неможливо уявити собі навіть найкрасивішу троянду

11 років - сталеве весілля. Пішов відлік другого десятиліття спільного життя. Відносини загартувалися як сталь і стали ще міцнішими.

12,5 років - нікелеве весілля. Як і бляшана весілля, блиск нікелю нагадує подружжю про необхідність освіжити відносини.

13 років - конвалієва весілля. Почуття стають світлими, витонченими і ніжними як ця квітка.

14 років - агатова весілля. Агат - це перший дорогоцінний камінь в низці весільних річниць, а, значить, цінність сім'ї росте.

15 років - скляне весілля. Між дружиною і чоловіком стосунки стають такими ж чистими і ясними як скло.

17 років - олов'яна весілля. Чоловік і дружина навчилися поступатися один одному, адже олово - дуже гнучкий метал.

18 років - бірюзова весілля. Бірюза символізує перемогу і щастя. Подружжя, яке прожило 18 років разом , Багато пережили і, тим не менш, вийшли з життєвих негараздів переможцями.

19 років - кріптоновая весілля. Незвичайна назва річниці, адже криптон - це хімічний елемент, застосовуваний, наприклад, в енергозберігаючих лампочках. Тому і дев'ятнадцятирічний шлюб подружжя, повинен бути світлим і яскравим.

20 років - порцелянове весілля. Фарфор - тонкий, витончений матеріал, а й одночасно дуже крихкий. Тому до двадцятирічного шлюбу треба ставитися з обережністю, щоб не дати розбитися почуттям.

21 рік - опалова весілля. Опал символізує вірність з одного боку, але з іншого - може призвести до сварок. Однак, при мінімальному догляді (камінь необхідно протирати рослинною олією), він дарує вічну любов і щастя.

22 роки - бронзова весілля. Бронза - дуже податливий сплав. Також і подружжя до 22 річниці, добре вивчивши один одного, стали більш гнучкими і терпимими.

23 роки - берилові весілля. Тільки деякі різновиди цього мінералу відносяться до коштовних. Так і подружні пари: багатьом вдається прожити разом 23 роки, але лише одиниці стають воістину «дорогоцінними».

24 роки - атласна весілля. Атлас - міцний, гладкий, благородний матеріал, як і відносини подружжя через 24 роки.

25 років - Срібне весілля . Срібло символізує чистоту і є дорогоцінним металом. Двадцятип'ятирічний шлюб - це свого роду сімейна коштовність.

26 років - нефритова весілля. Дуже міцний і міцний камінь нефрит символізує довговічність подружніх відносин.

27 років - весілля червоного дерева. Дуже міцне й довговічне дерево, як і почуття подружжя, які прожили стільки років разом.

29 років - оксамитова весілля. Оксамит - символ розкоші і благородства, дуже м'який і ніжний матеріал на кшталт почуттям подружжя, що пронісся свою любов один до одного крізь роки.

30 років - перлове весілля . Перли - символ чистоти і бездоганних відносин подружжя, які прожили пліч-о-пліч 30 років.

31 рік - смаглява весілля. Ще одна назва - сонячна. Ніхто не знає, чому тридцять перший річниця отримала таку назву, можливо, сонце символізує, що всі негаразди залишилися позаду і попереду пару чекає тільки все найсвітліше.

34 рік - бурштинова весілля. Янтар - магічний цілющий камінь, який символізує перевірену часом міцну любов подружжя.

35 років - коралове весілля. Корал уособлює міцність, він формується з найдрібніших частинок і утворює цілі коралові рифи. Так і відносини чоловіка і дружини складаються з безлічі днів, проведених разом, переплітаються і утворюють міцний непорушний союз.

37 років - муслінову весілля. За старих часів, ткачам доводилося витрачати багато часу і сил, щоб муслінову тканина була міцною і тонкої. Так і подружжя, які прожили 37 років разом, постаралися, щоб у родині був мир і взаєморозуміння.

37,5 років - алюмінієва весілля. Алюміній - дуже легкий і гнучкий матеріал, як і відносини між чоловіком і дружиною після стількох років шлюбу.

38 років - ртутна весілля. Подружжя стали одним цілим, злилися воєдино як ртуть. З цими роковинами у подружжя з'явилася відмінна можливість надати своїм відносинам нову форму.

39 років - крепова весілля. Як міцно переплітаються нитки цього матеріалу, так і долі і почуття чоловіка і дружини нероздільні.

40 років - рубінове весілля . Рубін за цінністю посідає друге місце після алмазу. Колір каменю - червоний. Це колір крові, кровних уз, які пов'язують подружжя, які прожили разом 40 років.

Це колір крові, кровних уз, які пов'язують подружжя, які прожили разом 40 років

42 роки - перламутрова весілля. Перламутр символізує добробут і процвітання сімейної пари, чиї почуття один до одного до сих пір не згасли.

43 роки - фланелева весілля. Теплі, м'які і одночасно міцні почуття пов'язують чоловіка і дружину разом. Саме ці якості притаманні і фланелі.

44 роки - топазовая весілля. Цей камінь дуже міцний і красивий, як і почуття подружжя після 44 спільних років.

45 років - сапфірове весілля. Сапфір - камінь-цілитель, освіжає почуття, додає сили від втоми і хвороб, що не завадить людям поважного віку, якими є подружжя, які прожили разом 45 років.

46 років - лавандова весілля . Дуже символічна назва для таких довговічних подружній відносин: ніжний аромат лаванди зберігається багато років.

47 років - кашемірове весілля. Тепло і затишок кашеміру символізує те, що довгі роки пов'язує два серця воєдино.

48 років - аметистова весілля. Камінь незвичайної краси, аметист символізує чисті і прозорі відносини, що зв'язують людей, які прожили 48 років у шлюбі.

49 років - кедрове весілля. Дуже міцний і довговічний кедр асоціюється з любов'ю між чоловіком і жінкою, котрі прожили майже півстоліття.

50 років - золоте весілля. Сімейні стосунки, тривали півстоліття - це справжня коштовність, яким, поза сумнівом, є золото.

Сімейні стосунки, тривали півстоліття - це справжня коштовність, яким, поза сумнівом, є золото

55 років - смарагдове весілля. Смарагд - дуже рідкісний і дорогий камінь, а його зелений колір символізує вічність життя. Так і в сімейному житті пари, які прожили 55 років, - велика рідкість.

60 років - діамантове весілля. Діамант - дуже красивий і міцний камінь. Подружжя, які зберегли свою сім'ю, не дивлячись ні на які проблеми і негаразди, вже ніщо і ніхто не в силах розлучити.

65 років - залізне весілля. Назва весілля говорить сама за себе: фортеця шлюбу вже непохитна.

67,5 років - кам'яна весілля. Відносини подружжя подібні кам'яної скелі: міцні і надійні.

70 років - благодатна (вдячна) весілля. Прожиті довгі роки разом в любові і взаєморозуміння - це благодать, послана з небес.

75 років - коронне весілля. Люди, які прожили разом так довго, гідні найвищих похвал. Семідесятіпятілетній ювілей вінчає подружнє життя.

80 років - дубове весілля. Назва весілля говорить сама за себе, адже дуб - символ могутності й довголіття.

100 років - червона (красива) весілля. Дожити до такого ювілею здається фантастикою. Однак назва цієї весілля придумала на свій столітній ювілей одруження подружня пара Агаєв з Азербайджану.

Як бачите, деякі дати пропущені. Але, не бійтеся їх відзначати: відсутність цих річниць в списку, швидше за все, пов'язано з тим, що поки їм просто не дали назви. Так, наприклад, в деяких джерелах вже можна знайти, що шістнадцятиріччя шлюбу називається топазові весіллям. Тому святкуйте, давайте імена безіменним річниць і нехай Ваша сімейне життя буде довгим і щасливим!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com