рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

2-й рік спільного життя - Паперове весілля - Вибираємо подарунок на свято

  1. Подарунки зі статті і коментарів - відкривайте!

Друга річниця весілля - це спокійний час. Адже ні для кого не секрет, що кризовими датами психологи вважають 1-ю і 7-ю річницю, а 2-я - це як раз час стабілізації відносин. Так що є привід насолоджуватися, святкувати і думати про те, як зробити життя кращим. А для гостей це хороший привід порадувати сім'ю цікавим подарунком. До речі, друга річниця весілля називається «паперової весіллям».

Першим і обов'язковим презентом сьогодні буде гарна листівка. Бажано, щоб вона була зроблена власними руками, була унікальною. Згадайте, як було весело робити аплікації на уроці праці в школі, і спробуйте цю радість передати героям сьогоднішнього дня. Можна привітати сімейну пару «великоформатних»: замість листівки зробити вітальний щит на їх вулиці або фотошпалери для їхнього будинку. Великі фірми, що займаються поліграфією, без проблем «намалюють» таке привітання, яке буде нехай і трохи дорожче «звичайної» листівки, зате радості і захоплення викличе набагато більше.

У цей день взагалі особливо актуальним буде оригінальне привітання, адже Ви напишіть його саме на папері! Тому, спробуйте скласти невелику «поему», де Ви в віршах розповісте, як з кожним днем ​​обоє ставали все щасливішим, і як Ви раді за них. Оформіть свій твір у формі сувою або невеликої книжки і декламуйте як привітання або тосту. Не сумнівайтеся, що таке «звернення» запам'ятається надовго і подружжю, і гостям.

Напевно за минулі 2 роки подружнього життя у молодої сім'ї накопичилося багато щасливих моментів, відображених на фотографіях. Небанальною в цьому випадку буде ідея подарувати парі великий фотоальбом. А ще краще - проявіть фантазію, запасіться терпінням і оформите такий альбом самі! Насправді, взяти під яким-небудь слушним приводом їх фото, надрукувати найяскравіші та найцікавіші з них, і «змішати» все це з невеликими вітальними листівками і написаними Вашою рукою теплими словами буде не так вже й складно. Також нескладно «вклеїти» всі ці «життєві ілюстрації» в фотоальбом зі спеціальними «магнітними» аркушами. Витрачені кілька вечорів обов'язково Вам віддадуть щирою радістю подиву і захоплення.

За 2 роки життя подружжя напевно стабілізувалася і в моральному плані, і в матеріальному. Радійте за молоду сім'ю і подаруйте подружжю на цю річницю «домашню бібліотеку». Улюблені книги, красиві подарункові видання, гучні новинки, про які всі говорять ... Напевно Ви зможете підібрати саме ту літературу, яка зацікавить і дружину, і чоловіка. Можна подарувати і підписку на якусь серію книг, тим більше що мати багато творів «класиків і сучасників» вдома вважається ... модним.

Не менш дорогим і при цьому корисним подарунком може стати річна підписка на видання періодичної преси. «Гламурний» глянець, новинки світу авто або професійні журнали можуть порадувати в будь-який день, але особливо - в цей.

Для ділових людей хорошим і довгоочікуваним подарунком може стати як великий щоденник і настільний календар, так і упаковка паперу для принтера. А якщо вдома у сім'ї є струменевий принтер, то спеціальний папір для друку фотографій буде сприйнята з радістю. Нехай це не так оригінально як «вітальні» фотошпалери, зате, часом, не менше бажане.

Не слід забувати і про те, що весілля вважається днем ​​народження сім'ї. Тому було б помилкою дарувати щось тільки подружжю. Якщо в молодій сім'ї вже підростає нове покоління, піднесіть всім її членам один загальний подарунок. Непоганим подарунком в такому випадку може стати, наприклад, «набір для творчості». Кольоровий папір та картон, а також «робочі інструменти» до них і книга типу «Зроби сам» зможуть подарувати близьким людям багато веселих і щасливих сімейних вечорів. Природно, вибираючи такий подарунок, варто звернути увагу на вік дитини. Краще проконсультуйтеся з продавцем, який підкаже Вам, за допомогою чого свої «шедеври» можуть створювати навіть півторарічні діти. А вже книгу з мистецтва орігамі та кілька наборів паперу для орігамі як будт оспеціально підготували, щоб дарувати в цей день!

Відмінним подарунком «для всієї родини» буде спеціальна кулінарна зошит. По-перше, улюблені рецепти сюди можуть записувати і дорослі, і підросли діти. По-друге, щоб «господиня» зробила улюблену «смакота», досить відзначити закладкою потрібну сторінку. До речі, пару корисних порад і хороших рецептів можете залишити і Ви!

Якщо, на Ваш погляд, гроші - найкращий подарунок, то паперове весілля цілком підходить для такого подарунка. Гроші-то адже - теж папір. Просто дуже цінна :) Складіть купюри в красивий конверт, або зробіть невигадливі орігамі. До речі, гроші - не єдиний різновид цінних паперів, які можна подарувати!

В день весілля важливо частиною подарунка зробити папір, атрибут сьогоднішньої дати. А сьогодні це зробити навіть простіше, ніж може здатися. Якщо Ви придумаєте оригінальну вітальну промову, якої будете супроводжувати процес «звільнення» подарунка від обгорткового паперу або «діставання» з картонної коробки, то піднести як презент можна буде, в принципі, все що завгодно. Наприклад, приємним, несподіваним і практичним подарунком буде загорнута в кілька шарів різнобарвної «повітряної паперу» і дбайливо укладена в коробку «сімейна» побутова техніка (наприклад, тостер, поттер або кавоварка). Багато радості може доставити і «об'єднуючий» набір: рушники з написами «мама-тато-я» або гуртки з їх іменами (але з цим - обережніше: будьте впевнені, що рушники та гуртки це те, що потрібно сім'ї).

створіть своїм подарунком навколо молодої сім'ї атмосферу родинного тепла і затишку, яка буде оточувати їх ще багато весільних річниць!



Подарунки зі статті і коментарів - відкривайте!

Вибравши зображення подарунка, Ви дізнаєтеся де його можна придбати (відкриється в новому вікні)

Чашка з ім'ям

Фотоальбом

великий рушник

Підписка на журнал

кольоровий картон

Кольоровий папір

Настільний календар

Художня книга

Вітальна листівка

Книга для запису рецептів

Папір для малювання


Немає потрібного подарунка? Коментуйте зараз - і він з'явиться.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com