рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Щоденник Огляд паперових щоденників

Первинний аналіз показав, що незважаючи на те, що щоденник є відмінним і досить універсальним подарунком, при його розробці і виборі мало хто замислюється про його зміст і функціональності. Багато виробників вкладаються в халепу, папір, оснащують його калькуляторами, але зміст залишається тим самим. Ми знайшли тільки три «компанії», які так чи інакше розробляють тему функціональності всерйоз.

Time / system - компанія давно і серйозно займається розробкою щоденників і планувальників, створила власну систему планування. І саме їх щоденник варто 10 000 рублів за просунуту версію.

Moleskine - компанія виробляє класичні блокноти та зошити для записів, а й, звичайно, щоденники. Продуманість деталей повинна бути у всьому, відповідно, і в якості змісту.

Гліб Архангельський - ну, головному володареві управління часом сам Бог велів вести свою паству не тільки під прапором Outlook, але і додати паперовий носій у вигляді щоденника під власним брендом.

Також ми виявили, що в Росії з'явилася ще одна категорія щоденників, яка нам здається якісної за змістом і цікавою за зовнішнім виглядом. Ми їх назвали «емоційні щоденники». Прикладом такого органайзера можуть служити щоденники від Яни Франк, що вийшли в 2011 році.

Інших творців щоденників, які б приділяли увагу внутрішньому змістом не менше, ніж зовнішньому прикрашення, ми не знайшли. Якщо ви знаєте якісь ще компанії, повідомте нам, ми обов'язково про них напишемо.

Для того щоб зробити більш глибокий аналіз щоденників / органайзеров, представлених на ринку, ми видали нашому співробітнику 10 000 рублів і послали його в магазин з наказом скупити всі щоденники. І тут нас чекав перший неприємний сюрприз - ми змогли придбати лише третина з усього асортименту, настільки він був широкий. При цьому ми ігнорували моделі з серії luxury, так як головним для нас була функціональність. Виявилося, що один з найкращих по функціональності щоденник варто ті самі десять тисяч. Тому ми переглянули стратегію і вирішили звернутися за допомогою до видавців. І тут нас чекав другий неприємний сюрприз: не всі пішли нам на зустріч. Але знайшлися і ті, хто з радістю прислали на огляд свої творіння.

Після всіх мук і пошуків ми отримали 39 щоденників (тепер ми забезпечені подарунками на Новий рік). І вся наша команда села за їх аналіз. Виявилося, що не всі виробники думають про зміст: 90% щоденників містять один і той же функціональний набір.

Ми довго намагалися розбити наявні щоденники на групи, шукали готові класифікації, але марно. І тільки після мозкового штурму народилася така класифікація, яка влаштувала всіх:

  • прості щоденники;
  • стандартні щоденники / органайзери;
      • «Просунуті»;
  • «Емоційні».

  • прості щоденники

    Найпримітивніші моделі, не містять ніякої додаткової функціональності, крім розкреслених листочків і розбивки по днях Найпримітивніші моделі, не містять ніякої додаткової функціональності, крім розкреслених листочків і розбивки по днях. Іноді до них додається календар. Найчастіше там немає навіть прив'язки до року, тобто, якщо почав вести його в 2012 і кинув, продовжити можеш і в 2013 році. Здавалося б, навіщо вони потрібні? Але, з іншого боку, чи всім потрібно більше? В основному все, що ми робимо - це записуємо справи, які треба зробити в певний момент. Чи справляються вони з цією функцією? Так, на відмінно. Це прості пішаки у військах щоденників - без наворотів і заумності.

    Борисов Віктор, IT консультант. Я не люблю планувати, мені подобається насолоджуватися поточним моментом. Так, я весь час запізнююсь, але не дуже страждаю від цього. Тому, коли я побачив у хлопців на столі такий щоденник, я зрозумів: це те, що мені потрібно. Записав завдання на потрібний день і забув до того часу, поки він не настав. Просто і зручно.

    Кому підійде
    - людям похилого віку;
    - тим, хто не потребує серйозного планування.
    Ціна за хороший класичний варіант: 300 рублів.

    Загальний діапазон цін: від 50 до 3000 рублів.


    Стандартні щоденники / органайзери

    Такий щоденник - носій традицій, у нього повинен бути певний набір функцій, без яких він не буде «стандартним» Такий щоденник - носій традицій, у нього повинен бути певний набір функцій, без яких він не буде «стандартним». Як це не парадоксально, більшість споживачів не використовують і половини наявного функціоналу. Однак якщо чогось не вистачає, наприклад, перфорованого куточка, відмовляються брати.

    Стандартний щоденник повинен мати такими функціями:
    - розбивка сторінок під дати і дні тижня конкретного року (так звана датування, щоденник, що має прив'язку тільки до чисел, називається полудатірованний);
    - місце для записів під кожен день;
    - роздільник або відривний куточок;
    - закладку або закладки; календар;
    - організовану систему записів на сторінці;
    - карти, міста / країни / світу.
    Решта функцій бажані, але не обов'язкові.

    У той же час не можна не відзначити найпоширеніші:
    - телефонні коди міст;
    - таблиця переведення одних метричних показників в інші;
    - «вічний» календар;
    - телефонна книга;
    - національні свята.
    Такий зміст стало стандартом для щоденників і повторюється вже з року в рік.

    Ася Камишева, психолог, викладач психології, фахівець з дистанційного навчання. Моє життя в останні роки нагадує мені мозаїку або пазл: багато окремих елементів, які при правильній комбінації складаються в одну загальну красиву картинку. При цьому елементи досить «стандартні»: будинок, сім'я, навчання, робота ... кілька робіт ... А ще необхідно знайти час для відпочинку, привітати друзів з значущими для них подіями, запланувати покупки ... А по ходу життя ще записати цікаві цитати, «замітки на полях »і намалювати смішну пику, щоб відволіктися ... і зібрати цю« картинку »без зовнішніх« помічників »неможливо. При цьому у мене немає необхідності в складному плануванні, наприклад, реалізації проектів або регулярної постановці цілей, так що мені цілком вистачає стандартних змінних блоків для улюбленого органайзера. Єдина особливість - я купую блоки різних фірм, в яких функціонал трохи, але відрізняється. А так як деякі сторінки (телефони, значущі дати по місяцях) «живуть» у мене роками, а щоденні записи оновлюються, то за кілька років зі стандартних блоків у мене склався майже «ідеальний» для мене органайзер.

    Кому підійде
    - всім хто любить класику;
    - тим, у кого немає необхідності здійснювати складне планування.
    Ціна за хороший класичний варіант: 700 рублів.

    Загальний діапазон цін: від 100 до 50 000 рублів.
    просунуті щоденники

    До цієї категорії ми віднесли щоденники декількох компаній: Time / system, Moleskine (Молескин) і щоденник Гліба Архангельського.


    Time / system

    Компанія з 1981 року виробляє просунуті щоденники / органайзери, орієнтовані на ділових людей Компанія з 1981 року виробляє просунуті щоденники / органайзери, орієнтовані на ділових людей. Їх продукція дорога і якісна, наприклад, стандартний комплект коштує близько 10 000 рублів. Основна ідея полягає в тому, що якщо у вас є щось, що вам потрібно запланувати, для цього завжди знайдеться спеціальне місце в щоденнику. Time / system пропонує цілу систему управління часом, розподілу інформації і масу аксесуарів для зручності роботи. Стандартний щоденник містить спеціальні планувальники на рік, систему контролю виконання завдань, місце для запису ідей, систему закладок і багато іншого. Time / system - просунута і грамотно організована система управління часом та інформацією.

    Звичайно ж, ця фірма випускає щоденники і простіше. Наприклад, проста версія планувальника коштує близько 1 000 рублів. У той же час на купленому нами екземплярі ми виявили конкретний шлюб - металева спіраль, що з'єднує сторінки, була загнута і впивалася в руку гострим кінцем. Зате до іншого «жіночому» варіанту в синій обкладинці було не причепитися. Звичайно ж, ця фірма випускає щоденники і простіше

    Антон Яковлєв, консультант. Time / system я бачив давно, дуже багато керівників його використовують. Собі я придбав перший варіант 3 роки тому. До цього я перепробував і Outlook, і звичайні щоденники, і телефонні органайзери, але все було незручно. Комп'ютер не завжди під рукою, а набивати інформацію в телефон довго, традиційним щоденника не вистачало функціоналу. Time / system носиш весь час з собою і запис зробити дуже просто і швидко, а головне - є всі потрібні мені розділи для записів і планування. Його структурованість допомагає мені чітко працювати з інформацією та планами.

    Кому підійде
    - бізнесменам - відмінний подарунок для ділових людей;
    - людям, які шукають поєднання строгості, стилю і функціональності.
    Ціна за хороший класичний варіант: 10 000 рублів.
    Загальний діапазон цін: від 400 до 15 000 рублів.
    Moleskine

    Щоденники та щотижневики Moleskine (Молескин) - це культовий бренд, який має всесвітню славу і маси шанувальників Щоденники та щотижневики Moleskine (Молескин) - це культовий бренд, який має всесвітню славу і маси шанувальників. Любов до свого продукту Молескин заслужив власним фірмовим стилем, продуманістю деталей, широкою лінійкою продуктів, створених під різні потреби, простотою і функціональністю. Головною «фішкою» Молескіну є щоденник на 18 місяців, що в цілому іноді зручніше традиційного. Наприклад, мій знайомий фінансовий директор використовувала Moleskine саме за те, що завдяки немуона могла жити невідповідно до своїх календарному року, а з фінансового, починаючи новий щоденник в вересні. У категорію «просунутих» Moleskine потрапив через найширшого діапазону різних варіантів управління часом.

    - Хочете, щоб на розвороті був відображений місяць? Будь ласка!
    - Тиждень на розвороті? Без проблем!
    - Тиждень на одній стороні, список справ на інший? Не питання - є.

    Завдяки такому видовою різноманітністю Moleskine забезпечив собі виживання і повагу. Якихось наворочених систем планування немає, але ви завжди можете підібрати собі той варіант, який підійде саме вам. Природно, Moleskine - це неперевершена якість, спеціальний папір, відмінний палітурка, висока зносостійкість, а також будь-які розміри і варіанти оформлення.

    Катерина Сехін, журналіст. Я люблю яскраві, стильні і оригінальні речі. Стенд Moleskine в книжковому магазині по-справжньому зачаровує і радує. Очі розбігаються від краси обкладинок, радує приємний жовтий колір сторінок і розуміння того, що ти тримаєш в руках по-справжньому відмінний щоденник. На жаль, в минулому році мені так і не вдалося купити 18-місячний тижневик, а дуже хотілося спробувати його.

    Кому підійде
    - молодим і сучасним;
    - любителям функціональності, стилю і простоти;
    - творчим і нестандартно мислячих людей.
    Ціна за хороший класичний варіант: 800 рублів.
    Загальний діапазон цін: від 400 до 2 000 рублів.
    Щоденник Гліба Архангельського
    Створено особисто Глібом Архангельським, визнаним гуру тайм-менеджменту, яке збирає під свою длань «адептів» календарів і органайзерів. Створення їм такого щоденника в принципі закономірно, адже жоден з існуючих щоденників в повній мірі не відповідає тій системі планування, яку пропонує Гліб. Він вважає, що його щоденник має три відмінних особливості:
    - орієнтацію на гнучке планування часу;
    - можливість довгострокового планування;
    - наявність щоденних рад.

        Останнє дуже сумнівно і скоріше нагадує відривні «бабусині» календарики з порадами на кожен день, найбільш цікаві з яких вони приклеювали в спеціальну зошити. Так само бавлять назви окремих інструментів, наприклад «Стратегічна картонка». Колеги, не читали Архангельського, підняли мене на сміх. Однак, незважаючи на комічність позначень, це серйозний щоденник з хорошим робочим функціоналом. Те, що дійсно цікаво, і робить даний щоденник відмінним від усіх інших - це наявність системи мотивації: справи розподілені на звичайні, складні (неприємні) і великі. А також є система заохочень. На жаль, поки щоденник більше нагадує поєднання рад з книги і красиво розкресленій зошити. Однак Гліб і його видавець обіцяють вдосконалювати продукт, і можна сподіватися на подолання таких «підліткових хвороб», як погана розкриваність щоденника.

        Валентина Плаксина, філолог. З методикою Гліба Архангельського я знайома давно, з перших його книг, але в той час щоденників ще не було, а тому гнучко-жорстке планування я пробувала вмістити в звичайному щоденнику і плани малювати на аркушах, що, звичайно, не дуже зручно. З іншого боку, я вже досить багато років використовую органайзер. І я б продовжила його використовувати, але останнім часом виявила, що у мене накопичилася велика кількість «жаб» і «слонів». За допомогою звичайного планування я не можу від них позбутися. Тому я замислююся про те, щоб купити собі на новий рік щоденник за методом Гліба Архангельського, тим більше що тепер уже є стандартні тижневики кишенькового розміру. Правда, мене трохи бентежить «жорсткість» дизайну і структури - з таким щоденником у мене не залишиться вибору, чи застосовувати ті чи інші методи планування, запропоновані Глібом Архангельським, наприклад, «з'їсти жабу», «проковтнути слона» і т.д. Почавши цей щоденник, мені доведеться жити точно у відповідність з системою планування Гліба Архангельського. Хоча, можливо, це не так уже й погано, і мені вдасться реалізувати ті довгострокові плани, які вислизали від мене за щоденним плануванням, яке пропонують стандартні органайзери.

        Кому підійде
        - фанатам і прихильникам книг і методів Гліба Архангельського;
        - людям, які не керуючим своїм часом (але тільки в комплекті з книгою автора).
        Ціна за класичний варіант: 500 рублів.
        Загальний діапазон цін: від 300 до 600 рублів.

        емоційні щоденники

        Це нестандартні і відрізняються від звичного формату ораганайзери, які ми виділили в окрему категорію Це нестандартні і відрізняються від звичного формату ораганайзери, які ми виділили в окрему категорію. Серед них, наприклад, вийшли в 2011 році щоденники від Яни Франк. На огляд нам дістався Еженастроеннік «12 пір року». Він позиційований як тижневик для творчих і нелінійно мислячих людей. Замість звичних розлінованих датованих сторінок ми бачимо ілюстровану книжку-щоденник з місцями для записів, розділену на 12 настроїв, в яких ми живемо протягом року - веселі часи, тихі, страшні, сумбурні, творчі, сумні та інше.

        Ірина Хордикова, консультант SAP BI. Мені було приємно отримати такий щоденник в подарунок. Він дуже милий і красиво оформлений. Мені сподобалася ідея розділити глави по настроям, оскільки я емоційна людина і настрій багато в чому визначає мої дії і вчинки. З таким щоденником приємно посидіти ввечері і записати в нього те, що відбувається зараз. Звичайно, він тільки для особистого використання. Для робочих справ у мене є простий щоденник.

        Кому підійде
        - дівчаткам і дівчатам;
        - творчим і емоційним натурам.
        Ціна за класичний варіант: 400 рублів.
        Загальний діапазон цін: від 400 до 1 000 рублів.

        Наш аналіз і командне обговорення черговий раз довели, що паперові щоденники були і залишаються відмінним інструментом планування Наш аналіз і командне обговорення черговий раз довели, що паперові щоденники були і залишаються відмінним інструментом планування. На сьогоднішній день на ринку представлені різноманітні варіанти щоденників і органайзерів, орієнтованих на різні цілі і завдання, що враховують як особистісні особливості людей, так і сферу їх діяльності. Тому кожен бажаючий зможе підібрати потрібну йому «помічника». Найголовніше - при виборі не дивіться на красиву обкладинку, а вибирайте потрібний вам інструмент за змістом. Хоча і в оформленні видавництва намагаються врахувати потреби покупців, що особливо актуально для творчих особистостей.

        Якщо Ви ще не визначилися, як краще вести свої записи, в паперовому щоденнику або в електронному, зверніть увагу на нашу консультацію « Управління завданнями на папері - невже я динозавр? »Якщо Ви віддаєте перевагу електронний варіант, то, можливо, Вам допоможе наша консультація« Як організувати щоденник в комп'ютері ».

        А якщо Ви ще недостатньо добре знайомі з тайм-менеджментом, то запрошуємо Вас пройти наш безкоштовний тренінг «Управління часом».

        ІВК і команда Mental-skills.ru

Здавалося б, навіщо вони потрібні?
Але, з іншого боку, чи всім потрібно більше?
Чи справляються вони з цією функцією?
Хочете, щоб на розвороті був відображений місяць?
Тиждень на розвороті?
Тиждень на одній стороні, список справ на інший?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com