рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як позбутися від синців під очима

  1. Причини синців і темних кіл під очима
  2. Позбутися від синців під очима допоможуть наступні поради
  3. Ось кілька варіантів косметичного льоду:

«Допоможіть позбутися   синців під очима «Допоможіть позбутися синців під очима ! Набридло їх постійно маскувати! Страшно з'являтися на людях без косметики ! »- знайома картина?

Дивишся вранці на себе в дзеркало і хочеться скоріше себе нафарбувати 🙂

Сьогодні жіночий сайт sympaty.net вирішив допомогти всім дівчатам, які зіткнулися з цією проблемою. Читай, які ж причини виникнення синців під очима, і як можна від них позбутися.

Причини синців і темних кіл під очима

По-перше, перш ніж починати боротися з синцями під очима, необхідно проконсультуватися з лікарем-терапевтом або офтальмологом. Адже синці під очима можуть бути ознакою якого-небудь захворювання, наприклад, нирок або серця, або бути результатом інтоксикації організму. Тоді, вилікувавши причину, ти усунеш і наслідок.

Причиною синців під очима може бути і будова обличчя, анатомічні особливості. У деяких людей вже з самого народження позначені кола під очима. І це сприяє появі синців, мішків і набряків. Допомогти тут може тільки операція, а всі інші засоби дадуть лише тимчасовий ефект.

Іншою причиною синців під очима (або темних кіл) може бути тонка шкіра нижніх повік, і близьке до неї розташування кровоносних судин, які буквально просвічуються, створюючи ту саму синяву. А якщо до того ж шкіра недостатньо зволожена, то стає ще прозорішою, і очі здаються запалими.

У хорошому салоні краси або клініці косметологи порадять спеціальні процедури, масаж і пластику вік.

Стрес, хронічна втома, брак вітамінів і повноцінного сну також сприяють появі синців і темних кіл під очима.

Якщо шкіра навколо очей чутлива, то після тривалого перебування на сонці проявляється пігментація, і як наслідок - синці і темні кола під очима.

Деякі жінки відзначають, що темні кола під очима з'являються у них саме з віком або після різкого схуднення. Пов'язано це з тим, що шкіра навколо очей стає тоншою, через що, як уже було сказано вище, кровоносні судини починають просвічуватися.

Завантаження ...

Позбутися від синців під очима допоможуть наступні поради

  • Повноцінний регулярний сон
  • Здоровий спосіб життя: вживання вітамінів, БАДів, кинути курити або скоротити кількість викурених сигарет, вміти протистояти стресам.
  • Використання консилеров (коректорів) для очей світлого відтінку
  • Якщо темні кола під очима викликані пігментацією, то використовуй крем для відбілювання шкіри.
  • Роби гімнастику для очей, а також масаж шкіри навколо очей. Це поліпшить циркуляцію крові, і зробить менш помітними не тільки синці під очима, а й дрібні зморшки.
  • Протирай шкіру водою волошки (продається в аптеці).
  • Використовуй косметичні засоби, що містять екстракт гінкго білоба.

Косметичний лід проти синців під очима

Заведи звичку вмиватися вранці кубиком льоду. Протирай не тільки обличчя і область навколо очей, але і шию, область декольте.

Тільки не тримай лід довго на одному місці, вся процедура виконується швидко, протягом декількох секунд. Нехай шкіра залишиться вологою і вбере корисні речовини, висохне природним шляхом, а потім умийся прохолодною водою.

Ось кілька варіантів косметичного льоду:
  • Лід з міцного настою зеленого чаю - тонізує
  • Лід з соку лимона або грейпфрута - відбілює
  • Лід з молока і води (у пропорції 1: 1) - допомагає від синців і мішків під очима. Для мене це найефективніший засіб.
  • Лід з розтертої петрушки з водою. Петрушка постачає шкіру вітамінами і позбавляє від темних кіл.

Маски від темних кіл і синців під очима

спробуй наступну маску від синців під очима:

Підігріти на водяній бані 1 столову ложку ланоліну, потім повільно введи в нього 1,5 столових ложки мигдалевого масла і 1 столову ложку порошку лецитину. Розмішай до однорідної маси. Даси 2 чайні ложки холодної води, знову перемішати. Наноси на область навколо очей щодня на 5 хвилин. Маску бережи в холодильнику. Всі інгредієнти можна знайти в аптеці.

Від синців і темних кіл під очима допоможе сира картопля. Його потрібно натерти на дрібній тертці, загорнути в марлю і прикласти до шкіри навколо очей хвилин на 10.

Відомо, що в боротьбі з синцями під очима допомагає прикладання ватних дисків, змочених в міцної чайної заварки. Як варіант, ватяні диски можна змочити в молоці (мій улюблений спосіб).

Також вважається, що від синців під очима допомагає маска з сиру в марлі.

Для стимулювання кровообігу шкіри навколо очей роби контрастні компреси з волошкової води, відвару шавлії або ромашки. Прикладай то гарячі, то холодні ватяні тампони

Ну і наостанок, можеш спробувати позбутися від синців під очима за допомогою крему від варикозного розширення вен або мазі від геморою, так як вони сприяють звуження кровоносних судин. Однак уважно слідкуй за реакцією шкіри - креми можуть викликати алергію.

-
Автор - Хоронжевская Євгена , сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Для копіювання цієї статті Вам не потрібно отримувати особливий дозвіл,
проте активна, не закритим від пошукачів посилання на наш сайт ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!
Будь ласка, дотримуйтесь наші авторські права.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com