рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вироблення колагену - Ваша зовнішність - Vitaminov.net

29 вересня 2014

29 вересня 2014

Колаген запобігає появі зморшок, і тому йому варто приділити увагу. У цій статті ми розповімо Вам про певні заходи, які можна вживати, щоб підвищувати рівень колагену в організмі натуральними способами.

Вам напевно відомо про наплив різних анти-вікових кремів і лосьйонів? Яка причина цього явища? Люди ненавидять старіти. І це ще м'яко сказано. Найгіршою з проблем, пов'язаних зі старінням, є зміна зовнішності, яке проявляється в появі зморшок і провисанні шкіри. Чому ж це відбувається? Причиною є той факт, що в міру старіння шкіри, в ній знижуються рівні колагену і еластину, що робить її розтягнутою і обвислі. Колаген разом з еластином є основний фактор відсутності зморшок і збереження шкірою її пружності. Тому, само собою зрозуміло, що для того, щоб шкіра залишалася молодий, еластичною і пружною, необхідні високі рівні колагену. Підвищення рівнів колагену можна домагатися різними способами, і далі ми розповімо про деякі з них.

натуральні способи

Колаген - це тип білка, який, діючи в поєднанні з кератином, сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду шкіри, волосся і нігтів. Висока концентрація колагену також збільшує еластичність і гладкість шкіри, дозволяючи їй залишатися пружною і не відрізнятися обвисла і зморшкуватістю. Але проблема в тому, що колаген - це щільний білок, і він не здатний проникати через шкіру для досягнення бажаних ефектів. Саме тому необхідно шукати природні способи підвищення рівня цієї речовини в організмі.

Зменшуйте вплив зовнішнього середовища

Перш за все, навчитеся захищати свою шкіру і зберігати колаген, який вже є в організмі, це - половина справи. Однією з основних причин втрати нашою шкірою колагену є шкідливий вплив сонця. Подвергание надмірного впливу сонця призводить до зменшення кількості колагену в організмі і викликає появу зморшок. Тому слід обмежувати вплив сонця, а перебуваючи на сонці - захищати шкіру одягом. Також важливо використовувати блокатори сонця і сонцезахисні лосьйони з метою запобігання піддає шкіри шкідливому впливу UV і UVB променів.

Поєднуючи вищеперелічені заходи з щоденним доглядом, Ви забезпечите підтримку здоров'я шкіри. Догляд за шкірою включає очищення, тонізування, зволоження і пілінг шкіри обличчя і шиї, і дозволяє позбуватися від забруднень і гарантувати збереження шкірою її лиску, сяйва і еластичності.

Вживайте правильні продукти харчування

Включення в раціон правильних продуктів харчування - це найкращий спосіб підвищення рівня колагену в організмі. Певні продукти стимулюють вироблення колагену і еластину, і, таким чином, призводять до відновлення втраченого тонусу шкіри і її життєвої сили. Які ж продукти підвищують рівень колагену в організмі?

Вибирайте продукти багаті вітамінами C і K і в достатку містять такі поживні речовини, як генистеин і гіалуронова кислота, яка, як було доведено, збільшує вироблення колагену в організмі. Найкращими продуктами в цьому відношенні є зелені листові овочі, такі як шпинат, пажитник, капуста і спаржа, соєві продукти, цитрусові фрукти і бобові.

використовуйте добавки

Ще одним способом підвищення рівня колагену в організмі поряд з перерахованими вище методами є прийом добавок з вітамінами C і K. Продукти харчування, які ми вживаємо, в більшості випадків не забезпечують необхідної кількості поживних речовин, і тому висока ймовірність виникнення різних дефіцитів. Прийом вітамінних добавок гарантує заповнення дефіцитів поживних речовин і підвищення рівнів колагену. Це автоматично призводить до поліпшення стану шкіри.

Хоча існують спеціальні колагенові креми і лосьйони, а також доступні ін'єкції колагену, все це - ненатуральні засоби підвищення рівня колагену в організмі. У цій же статті ми сконцентрували свою увагу на натуральних способи збільшення кількості колагену в організмі. Тепер, коли Ви дізналися про різні натуральних способах підвищення рівня колагену в організмі, Ви можете поєднувати їх і, як то кажуть, атакувати проблему в лоб. Ви будете в силах не тільки запобігати появі таких проблем зі шкірою, як провисання, але також ефективно усувати їх, якщо вони вже є.

Відео


джерело: buzzle.com
Фото: bodyandsoul.com.au

Вам напевно відомо про наплив різних анти-вікових кремів і лосьйонів?
Яка причина цього явища?
Чому ж це відбувається?
Які ж продукти підвищують рівень колагену в організмі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com