рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо ідеальний гарнір до білої риби

  1. Традиції
  2. класика
  3. модерн

Тане текстура і тонкий смак - всі ці компліменти на адресу білої риби. Цей невагомий продукт не шкодить фігурі, наповнює організм здоров'ям і дарує гастрономічне насолоду. Ми вирішили з'ясувати, який гарнір ідеально підкреслить його смакові особливості.

Мабуть, що точно не можна поєднувати з рибою, так це макаронні вироби і крупи. Виняток становить тільки гречка і рис. Але це не означає, що гарніри обов'язково повинні бути простими. Вони можуть включати в себе до трьох інгредієнтів, комбінування яких - не найпростіше завдання. Вони повинні не тільки гармоніювати з головною складовою страви, а й між собою.

Звичайно ж, ідеальний варіант для риби - овочі: картопля , Морква, цибуля, салатні листя, капуста, перець, огірки, баклажани . Список можна продовжувати до нескінченності, а це - простір для творчості:

Традиції

Традиції

Морквяно-цибулевий маринад

  • Морква - 5-6 шт;
  • Лук - 5-6 шт;
  • Томатна паста - 1-2 ст.л;
  • Помідори - 3-4 шт;
  • Сіль перець.

Лук ріжемо тонкими півкільцями, морква трьом на крупній тертці. Обсмажуємо овочі поетапно в невеликій кількості рослинного масла. Додаємо до них томатну пасту, даємо суміші прогрітися 1-2 хвилини, потім - очищені і нарізані помідори. Якщо вони надали маринаду кислинку, додаємо трохи цукру, солимо і перчимо. Також масу можна трохи розбавити водою. Такий пікантний і складно влаштований смак відмінно підійде до запеченої білої риби.

класика

класика

Картопляне пюре з зеленим горошком

  • Картопля - 700 грам;
  • Заморожений горошок - 80 грам;
  • М'ята - 2-3 стебла;
  • Вершкове масло - 25 грам;
  • Молоко - 200 мл;
  • Сіль.

Картопля очищаємо від шкірки і заливаємо холодною водою так, щоб вона злегка покривала коренеплоди. Варимо на сильному вогні до закипання, потім зменшуємо вогонь і варимо до готовності. Заливаємо зелений горошок окропом на пару хвилин, а потім відразу перекладаємо в холодну воду. Так збережеться зелений колір. У чашу блендера відправляємо горошок і листя м'яти. Відварену картоплю розминаємо, додаємо молоко, масло і горохово-м'ятну масу. Все перемішуємо і подаємо в компанії з обсмаженої або запеченої рибою .

модерн

Огірковий салат з імбирної заправкою

  • Огірки - 4 шт;
  • Червона цибулина - 1 шт;
  • кунжут;
  • Часник - 1 зубчик;
  • Кінза - пара гілочок;
  • Імбир - ½ ч. Л;
  • Рисовий оцет - 3 ст. л;
  • Цукор - 2 ч. Л;
  • Оливкова олія.

Змішати рисовий укус, цукор, сіль і оливкове масло. Полити цією заправкою цибулю і залишити його маринуватися на годину. Огірки порізати тонкими пластинами, потовкти у ступці часник із сіллю і імбиром. З'єднати всі інгредієнти разом і посипати зверху обсмаженою кунжутом. Важливо подавати цей гарнір не відразу, а через 5-10 хвилин.

Читайте також:

Річкова тема: добірка рибних страв

"Дитячі" рецепти: риба в раціоні дитини

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com