рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який приготувати гарнір до м'яса - покроковий рецепт з фото

  1. Картопляний гарнір до м'яса в духовці
  2. складові
  3. покроковий рецепт
  4. варіанти подачі
  5. Гарнір з овочів і рису до м'яса
  6. складові
  7. Готуємо інгредієнти правильно
  8. покроковий рецепт
  9. варіанти подачі
  10. варіанти приготування

Шановні читачі, як часто ви задаєте собі питання, що б сьогодні такого приготувати на гарнір до смаженого або запеченого м'яса? Звичайно, м'ясні страви смачно їсти і без гарніру, але нам потрібно приготувати повноцінне блюдо, тому він повинен бути. Кожній господині хочеться приготувати не дуже складний гарнір до м'яса, але щоб він був максимально смачним і виконав свій прямий обов'язок - наситив сім'ю, а не займав полицю холодильника. Їм може послужити картопля, будь-які бобові та крупи. Але, щоб вони підкреслили смак м'яса, а не просто стали доповненням з нейтральним смаком, їх потрібно готувати з любов'ю і включити трохи фантазії. Сьогодні я вам розповім, як приготувати гарнір до м'яса, який ви легко зможете подати навіть на святковий стіл.

Картопляний гарнір до м'яса в духовці

Кухонна техніка та посуд: обробна дошка, ніж, каструля, сковорода.

складові

Картопля 500 г Вода 1 л Сіль 0,5 ч. Л. Перець 1 щіпка Цукор 1 щіпка Рослинна олія 3 ст. л. Часник 2 зубчики Сир пармезан 50-70 г

покроковий рецепт

  1. Очистити і помити 500 г картоплі. Нарізати часточками, покласти в каструлю з водою і відправити на вогонь. Дати закипіти, додати по щіпці солі і цукру, поставити на маленький вогонь і варити 5 хвилин. Картопля має бути не до кінця зварений. Шановні читачі, як часто ви задаєте собі питання, що б сьогодні такого приготувати на гарнір до смаженого або запеченого м'яса
  2. Потім в сковороду налити 3 ст. л. рослинного масла і обсмажити картоплю до золотавого кольору. Трохи поперчити.
  3. Подрібнити 3 зубчики часнику. Краще це зробити на дрібці солі, так часник віддасть свій аромат і смак. Натерти 50-70 сиру і змішати його з часником і сіллю.
  4. Готову картоплю викласти на сито, дати стекти жиру і прямо в сито висипати сир з часником. Перекласти в порційні тарілки і можна подавати до м'яса.

відеорецепт

А тепер давайте займемося переглядом короткого відео, в якому дуже детально описаний весь процес пріготовленіявкусного гарнір до м'яса. Ви побачите, як підготувати всі інгредієнти, і яким картопля буде при повній готовності.

варіанти подачі

  • Такий картоплю можна їсти і без м'яса, він шалено смачний і ароматний, особливо в свежеприготовленном вигляді.
  • Подайте його з будь-яким м'ясом, присипавши будь-якою зеленню.
  • При бажанні додатково можете подати томатний або сметанний соус.

При бажанні додатково можете подати томатний або сметанний соус

А ось простий і дуже смачний варіант створення овочевого гарніру до м'яса. Таке блюдо популярно в азіатських країнах і готують його з додаванням різних овочів і спецій. Всі складові страви ви зможете регулювати самостійно, якщо раптом на вашій кухні не виявиться необхідного інгредієнта зі списку. Приготувавши такий рис одного разу, ви зможете змінювати і регулювати кількість компонентів по своєму смаку при наступних готування. Ця страва дуже корисно і його можна вживати під час посту або дієти.

Я люблю рис за його нейтральний смак, адже його можна поєднувати з абсолютно різними інгредієнтами і спеціями і отримати просто кулінарний шедевр. А ще він дуже корисний, адже не дарма в країнах Азії його їдять на сніданок, обід і вечерю.

Гарнір з овочів і рису до м'яса

Час приготування: 15 хвилин.
Кількість порцій: на 4 людини.
Калорійність: 132 ккал на 100 г продукту.
Кухонна техніка та посуд: обробна дошка, ніж, сковорода, варильна плита.

складові

Відварений рис 400 г Броколі 90 г Гриби 90 г Морква 70 г Болгарський перець 70 г Перець чилі 1 шт. Імбир 10 г Часник 5 зубчиків Кинза 0,5 пучка Зелена цибуля 0,5 пучка Зелений горошок 0,5 скл. Сіль 1 ч. Л. Перець 0,5 ч. Л. Аніс 1 зірочка Сушений перець чилі 1 шт. Сушений часник 1 ч. Л. Коріандр 0,5 ч. Л. Куркума ¼ ч. Л. Рослинна олія 3 ст. л.

Готуємо інгредієнти правильно

  • Для цієї страви ми будемо використовувати відварений рис. Якщо ви знаєте, як його приготувати - добре, якщо ні, то дотримуйтеся цих рекомендацій.
  • Як правило, при варінні рису дотримуються пропорції 1: 2 або 1: 2,5. Краще прочитайте інструкцію з його приготування, яка написана на упаковці, тому що вона безпосередньо залежатиме від сорту рису.
  • Рис можете брати абсолютно будь-який і відварити заздалегідь. Можливо, у вас після вечері залишився рис, який ви зараз зможете використовувати для нашого гарніру.

Можливо, у вас після вечері залишився рис, який ви зараз зможете використовувати для нашого гарніру

  • Під час готування рис може бути сухуватим. Для цього потрібно додати в сковороду трохи води або соєвого соусу. У другому випадку перед тим, як посолити їжу, спробуйте її. Найчастіше солоний соєвий соус легко замінює сіль.
  • Перець чилі додавайте за бажанням. Якщо не дуже любите гостре, можете його не класти або використовувати меншу кількість.

покроковий рецепт

  1. Спочатку потрібно нарізати всі інгредієнти на невеликі кубики. Помити, очистити і нарізати один болгарський перець дрібними кубиками. Потім помити і нарізати 90 г брокколі.
  2. Помити і нарізати 90 г грибів одну моркву і 1 перець чилі. Можна взяти половину червоного і половину зеленого перців для краси.
  3. Тонкою соломкою нарізати 10 г очищеного імбиру і порубати 5 зубчиків часнику. Помити і нашаткувати по полпучка зелені цибулі і кінзи.
  4. У сковороду налити рослинне масло. Якщо є, можете використовувати сковороду вок. Вона є традиційною на азіатській кухні, де щодня готують подібні страви.
  5. Розігріти масло і покласти в нього зірочку анісу, один сушений перець чилі і 0,5 ч. Л. коріандру. Нам потрібно прогріти ці спеції для отримання їх аромату.
  6. Потім в сковороду відправити часник і половину імбиру. І відразу додати подрібнений перець чилі. Готувати на середньому вогні, так овочі будуть обсмажувати, а не пускати свій сік і гаситися в ньому.
  7. Через 1-2 хвилини смаження додати моркву і вже через хвилину додати гриби. Через 1-2 хвилини відправити в сковороду брокколі. Овочі потрібно постійно помішувати.
  8. Овочі посолити, додати мелений перець на свій розсуд, 1 ч. Л. часнику і ¼ ч. л. куркуми. Все перемішати.
  9. Сюди ж відправити болгарський перець, перемішати і насипати зелений горошок. Додати 400 г відвареного рису і знову перемішати.
  10. Можете додати в сковороду трохи води, якщо ви використовували заморожений рис або він вийшов сухим. На даному етапі вогонь потрібно зробити тихіше, щоб прогріти рис.
  11. Тепер потрібно спробувати рис на сіль і при необхідності підсолити. Додати залишився імбир і рубану зелень. Вимкнути вогонь і в останній раз перемішати блюдо.

відеорецепт

Шановні кулінари, запрошую вас до перегляду відеоролика, в якому дуже детально показаний весь процес приготування рису з овочами на гарнір до будь-якого м'яса.

варіанти подачі

  • Таку страву можна подати до абсолютно будь-якого виду м'яса, але також воно може бути самостійною стравою.
  • Такий рис виходить як два в одному - він поєднує в собі салат і гарнір, тому буде достатньо подати разом з ним шматочок, наприклад, запеченого м'яса.
  • В азіатських країнах прийнято подавати таку страву на загальному блюді і є дерев'яними паличками.
  • Можна покласти його порційно, прикрасивши листям салату і гілочками улюбленої зелені.

Можна покласти його порційно, прикрасивши листям салату і гілочками улюбленої зелені

варіанти приготування

  • Ось ми сьогодні з вами і розібралися, що може стати легким гарніром для смачного м'яса. До речі, зовсім недавно я дізналася дуже простий рецепт гарніру з гарбуза до м'яса. Для цього необхідно обсмажити трохи бекону, потім в цей же жир відправити шматочки гарбуза, додати до неї лук і згасити 10 хвилин. Все готово, перед подачею посипте зеленню кропу. Ось такий простий, але дуже корисний гарнір може прикрасити ваш стіл. Продовжуючи тему цікавих гарнірів, хочу залишити для вас ще кілька привабливих рецептів, які доповнять ваш обід або вечерю.
  • Тут ви зможете ознайомитися з простими, але дуже смачними стравами, які можна зробити на гарнір до котлет . У нашій родині котлети можуть бути в меню два дні поспіль, а ось гарнір до них намагаюся урізноманітнити, тому ділюся з вами ідеями цих смачних і простих страв.
  • Чи не залишимо без уваги гарнір до курки . Тут ви зможете дізнатися про деякі його варіантами. Для мене найкращим гарніром до неї є картопляне пюре, рис або просто овочевий салат.
  • І наостанок забирайте в свою кулінарну скарбничку гарнір до риби . Ми більше воліємо запечену рибу з овочами, а гарніром, як правило, є картопля або рис. Ознайомтеся з простими рецептами смачних страв і радуйте домочадців апетитними вечерями кожен день.

Шановні кулінари, сподіваюся, сьогодні я змогла бути для вас корисною, і на вашій плиті вже готовий смачний обід або вечерю. Якщо під час готування у вас виникли будь-які доповнення або рекомендації, напишіть їх у коментарях, я обов'язково ознайомлюсь. А тепер я вам бажаю успіхів і приємного апетиту!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com