рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати смачно гречку на гарнір

  1. Як правильно зварити гречку
  2. Рецепт приготування гарніру з гречки з цибулею і грибами
  3. складові
  4. Як правильно вибрати інгредієнти
  5. покрокове приготування
  6. З чим подають цей гарнір
  7. Відеорецепт: як смачно приготувати гречку на гарнір
  8. Інші варіанти приготування

Гречана каша - це дуже цінний, поживний і корисний продукт, який повинен бути в раціоні у кожної людини. Однак варто сказати, що просто їсти гречану кашу важко, тому що вона занадто суха. Саме з цієї причини багато і відмовляються від цієї страви. Сьогодні ми вирішимо цю проблему і дізнаємося, як правильно приготувати гречку на гарнір, щоб вона була соковитою, ароматною і дуже смачною.

Перш ніж ми почнемо з вами готувати різноманітні гарніри з гречки, у декого може виникнути питання: як смачно зварити розсипчасту гречку на гарнір?

Як правильно зварити гречку

Існує кілька порад, завдяки яким ви зможете отримати саме таку кашу.

  • Гречана каша - це дуже цінний, поживний і корисний продукт, який повинен бути в раціоні у кожної людини Важливо підготувати гречану крупу. Для цього її потрібно перебрати і добре промити водою, не менше 2-х разів. Це робиться для того, щоб прибрати з крупи всі сторонні домішки (дуже часто можуть траплятися камінчики і палички) і бруд.
  • Тепер необхідно підібрати правильну посуд для варіння. Найкраще підійде чавунний посуд, казан або товстостінна каструля. Після того як каша звариться, необхідно, щоб вона настоялась, тому дуже важливо, щоб каструля утримувала тепло ще якийсь час.
  • Важливо співвідношення крупи і води і воно повинно бути 1: 2, тобто на 1 скл. гречаної крупи необхідно 2 скл. підготовленої води.
  • Головне питання: як варити? Підготовлену крупу викласти в каструлю, залити окропом в потрібній пропорції і поставити на вогонь. Як тільки все закипить, додати сіль і рослинне масло. Завдяки маслу крупа вийде розсипчастою. Варити на маленькому вогні, не заважаючи і під кришкою 15-20 хв. Після цього потрібно прибрати каструлю з вогню, закутати її рушником і залишити настоятися ще хвилин 15.

Смачна розсипчаста гречка готова і тепер ми точно можемо поговорити про гарнір.

Рецепт приготування гарніру з гречки з цибулею і грибами

Необхідні посуд і приналежності: ніж, обробна дошка, сковорода, лопатка для перемішування, посуд для подачі.

складові

Готова гречка 2 скл. Лук (невелика головка) 1 шт. Гриби (будь-які) 250-300 г Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Олія 1 ст. л.

Як правильно вибрати інгредієнти

Гречана крупа. При виборі гречки, важливо звертати увагу

  • На упаковку, вона повинна бути без пошкоджень.
  • На зовнішній вигляд гречки, якісний продукт повинен бути без бруду і різних домішок. Крупинки повинні бути приблизно однакового розміру і цілісними.
  • На колір. У хорошій гречки колір однотонний, коричнева крупа виходить з пропареного зерна, а більш бліда або жовтувата - з непропаренного зерна. Така гречка вариться довше, але і корисних речовин містить більше. Якщо зерна темного кольору - це говорить про те, що її не пропарюють, а прожарювали і такий продукт містить мінімальну кількість корисних речовин.
  • Запах якісної гречки не повинен містити гіркоту, не повинен бути кислим і мати сторонні запахи. Для приготування гарніру ви можете брати будь-який вид гречки, який вам подобається, головне щоб вона була свіжою і якісною.

Гриби Гриби. Для такої страви підійдуть будь-які гриби: свіжі або заморожені, як кому подобається. Головне - перед приготуванням основного блюда правильно обробити цей продукт. Якщо ви візьмете білі гриби або печериці, їх краще проварити хвилин 15, якщо лісові - варити потрібно довше, в залежності від виду. А вже потім викладати на сковороду. Якщо ви впевнені, що заморожені гриби перед заморожуванням проварюють, можна відразу їх відправляти на сковороду, якщо впевненості немає, краще теж їх проварити близько 15 хвилин.

покрокове приготування

  1. Лук потрібно помити, почистити і дрібно порізати. Гриби для безпеки необхідно попередньо проварити.
  2. У розігріту сковороду влити масло, викласти порізану цибулю і обсмажувати його періодично перемішуючи хвилин 5-7, до золотистого кольору.

    Якщо ви хочете отримати менш калорійний продукт і у вас сковорода з протипригарним покриттям, можна не використовувати масло.

  3. До цибулі додати гриби і протушкувати все близько 10 хв. Не забудьте посолити і додати мелений перець.
  4. Як тільки засмажкою з цибулі і грибів приготується, потрібно прибрати її з вогню, висипати гречку і все добре перемішати. Блюдо готове до подачі.

З чим подають цей гарнір

Гречку з грибами можна подавати як самостійне блюдо, воно дуже поживне і поживне. А подавати до нього можна різні овочеві та м'ясні продукти.

Ще можна приготувати гарнір з гречки з цибулею і морквою. Просто замість грибів, потрібно додати до цибулі потерту на тертці невелику моркву. Такий гарнір робиться так само, як в описаному вище рецепті. А подавати до нього теж можна будь-які овочі або салати.

Відеорецепт: як смачно приготувати гречку на гарнір

Подивившись відео, ви зможете дізнатися, як дуже легко приготувати гарнір з гречки, який підійде для будь-якого обіду або просто для перекусу.

Як приготувати ГРЕЧКУ на гарнір ВКУСНО?

Сьогодні ти дізнаєшся, як приготувати гречку на гарнір дійсно смачно! Сама по собі варена гречка без додаткових соусів заходить досить складно, тому даний рецепт допоможе поліпшити її смакові якості швидко і корисно!

Щоб зробити гречку соковитою, її необхідно з'єднати з якою-небудь овочевий засмажкою. Можна використовувати гриби, цибулю, моркву, помідори, кабачки, баклажани або інші улюблені овочі.

Досить простий варіант - це обсмажити цибулю разом з пачкою заморожених грибів. У зажарку викладаємо варену гречку, перемішуємо і соковитий гарнір готовий!

Моя група ВК: http://vk.com/kuharims
Мій Instagram: https://www.instagram.com/kuharim

https://i.ytimg.com/vi/Mw6kUrytspc/sddefault.jpg

PT3M51S

https://youtu.be/Mw6kUrytspc

2017-04-24T14: 00: 01.000Z

Інші варіанти приготування

Смачний гарнір можна приготувати не тільки з гречки. Ви також можете ознайомитися з приготуванням рису на гарнір . Взагалі каші - досить специфічний продукт, якщо приготувати їх неправильно, навряд чи хтось захоче це є, але якщо підійти до приготування так, як потрібно, така каша сподобається всім. І ви можете в цьому переконатися, зробивши смачну перловку на гарнір .

Любителі овочів повинні обов'язково спробувати гарнір з кабачків , Який підійде до будь-якого м'ясної страви або каш. Ну, а ті, хто небайдужий до бобовим, можуть спробувати приготувати на гарнір смачну червону квасолю .

Гарнір з гречки з цибулею і грибами - дуже просте, але при цьому смачне і ситне блюдо, яке ще й швидко готується. Так що пробуйте, надсилайте свої відгуки, варіанти приготування і обов'язково залишайте коментарі.

Перш ніж ми почнемо з вами готувати різноманітні гарніри з гречки, у декого може виникнути питання: як смачно зварити розсипчасту гречку на гарнір?
Головне питання: як варити?
Як приготувати ГРЕЧКУ на гарнір ВКУСНО?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com