рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати маш смачно?

  1. Що приготувати на гарнір з маш квасолі?
  2. Пісні котлетки з маш квасолею і кускус
  3. Вам буде потрібно:

У рубриці корисних і пісних рецептів сьогодні маш квасоля. По-перше, давайте розберемося, що таке маш? Це дрібні боби зеленого кольору, її ще називають золотистою квасолею. Маш широко використовується в Китаї, Індії, Японії, Таджикистані і Узбекистані. У кожній кухні є своє класичне блюдо з використанням цих корисних бобів. Маш дуже багатий білком, що сприяє швидкому вгамування голоду, формуванню м'язових волокон, сприятливо впливає на роботу мозку і взагалі весь організм в цілому.

Готується маш, на відміну від червоної або білої квасолі, дуже швидко. В даному випадку боби не вимагають тривалого замочування у воді, а потім такий само не швидкої варіння. Достатньо лише промити маш в холодній воді і відварити протягом півгодини. А далі ви можете робити на основі цієї квасолі будь-які корисні і смачні страви.

Зміст статті

Що приготувати на гарнір з маш квасолі?

Що приготувати на гарнір з маш квасолі

Ідей на цей рахунок у мене дуже багато. Найпростіше і швидке, що спадає на думку - це маш з лимонною цедрою і зеленою цибулею. Для такого гарніру маш відварюється (Класичний метод варіння: 1 стакан маша на 2,5 склянки води. Варити перші 15 хвилин, потім посолити, додати 2-3 столові ложки рослинної олії і варити ще 15 хвилин). Далі додається цедра одного лимона, трохи соку лимона, чорний мелений перець за смаком і 2-3 пера зеленої цибулі, дрібно рубаного. Освіжаючий цитрусовий смак робить блюдо дуже смачним і цікавим.

Пісні котлетки з маш квасолею і кускус

Пісні котлетки з маш квасолею і кускус

Що мені дуже подобається в цій страві - так це те, що воно готується швидко, воно дуже корисне і смачне. Тут, в одній страві з'єднані дві дуже корисні складові. А ще, ті хто пробує ці котлети, не знаючи що в складі, ніколи не вірять, що там немає м'яса! 😉 Отже,

Вам буде потрібно:

  • 100 гр кускуса
  • 200 гр відвареної маш квасолі
  • 2 столові ложки борошна
  • 3-4 столові ложки панірувальних сухарів або манної крупи
  • 2 пера зеленої цибулі (краще взяти шніт цибуля, у нього більш тонкий смак)
  • 2-3 гілочки кропу
  • цедра половини лимона
  • оливкова олія для обсмажування
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Метод приготування:

  1. Залийте кускус окропом так, щоб поверхня води була вище на 1-1,5 см вище крупи. Накрийте тарілкою або кришкою і залиште на 5-10 хвилин. Крупа вбере всю воду і набубнявіє. Потім з'єднайте маш і кускус і растолчіте небагато.
  2. Дрібно порубати кріп і зелена цибуля. Додайте їх до кускусу і квасолі. Додайте цедру лимона, 2 ложки борошна і приправте сіллю, перцем.
  3. Добре перемішайте вміст миски. В окрему тарілку насипте панірувальні сухарі або манку для обвалки котлет. У сковороді розігрійте 2 ложки оливкової олії. З суміші сформуйте 10-11 кульок і обваляйте їх в паніровці.
  4. Потім трохи натисніть на кожен кульку зверху і сформуйте котлетки. Обсмажте котлети з кожного боку по 2-3 хвилини до легкого золотистого кольору.
  5. Подавайте котлетки зі свіжими овочами та соусом, або сметаною. Я до них люблю робити соус на основі йогурту і гірчиці. Приємного вам апетиту!

Приємного вам апетиту

Також рекомендую приготувати Фалафель з квасолі . 😉

схоже

Що приготувати на гарнір з маш квасолі?
По-перше, давайте розберемося, що таке маш?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com