рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як готувати правильні відбивні

Стейк рекомендується смажити з двох сторін на сковороді-грилі або сковороді з шорсткою поверхнею

На нашому столі часто стоять страви, які настільки знайомі, що питання "як їх приготувати?", По ідеї, не повинен з'являтися. Однак навіть найелементарніші рецепти таять в собі безліч "підводних каменів", і, не знаючи їх, можна тільки перевести даремно продукти. Саме тому ми відкриваємо спеціальну рубрику "Курс молодого кулінара", в якій столичні шеф-кухаря будуть давати майстер-класи приготування найпопулярніших страв. Почнемо з відбивних, секрети приготування яких розповів Сергій Козинець, шеф-кухар ресторану "Дубки".

На соцопитуванні "Яке ваше найулюбленіше блюдо?" напевно багато хто б відповідали, що відбивні. І зрозуміти цю народну любов легко: биточки готуються досить легко, вони дуже смачні і головне - ситні. З'їв биток - і порядок. Цілий день не думаєш про їжу. Адже найчастіше відбивні готують з самого калорійного м'яса - свинини. А оптимальний варіант - ошийок або корейка. У першому випадку відбивні будуть більш жирними і соковитими. Але щоб вони буквально танули в роті, потрібно виконати ряд простих дій.

готові відбивні

Відрізаємо шматок м'яса товщиною 1-1,5 см. Якщо є кісточка - зрізаємо її.

Відбиваємо його - краще через плівку, щоб не порвати майбутню відбивну. Щоб м'ясо не втратило у вазі, перед цим злегка скроплюємо його холодною водою.

Якщо є незачищену кромка сала, то на ній робимо надрізи, щоб потім вона не стяглася при смаженні.

Смажити можна як просто так, лише поперчивши, так і в льєзон (тобто зануривши в борошно і в збите яйце з сіллю), так і в клярі, змішаному з рівних пропорцій молока, яєць та борошна, з додаванням солі. Якщо ми готуємо відбивну без нічого, то солимо обов'язково в кінці крупною сіллю, інакше вона буде суха. У нашому випадку ми робили відбивну в льєзон.

Смажимо на звичайній, добре розігрітій сковороді, краще за все на якісному смальці (класти не відразу, а коли сковорода нагріється). Якщо його немає, можна взяти суміш вершкового масла з рослинним, в пропорції 2 до 1. Одне вершкове масло може сильно підгоряти, а рослинне погано поєднується зі смаженою свинячим м'ясом.

Занурюємо м'ясо в борошно, потім у збите яйце, кладемо на сковорідку, акуратно розрівнюємо, щоб м'ясо прожарювалося рівномірно, прожарюємо з 2-х сторін протягом 1-2 хв. Потім ставимо в розігріту до 180-200 ° С духовку, де доводимо до готовності протягом 7-10 хв. Коли на м'ясі утворюється вівчарик, значить воно готове. Дістаємо з духовки, змащуємо вершковим маслом для більшого блиску і подаємо з гарніром.

ГОТУЄМО СТЕЙК

Відрізаємо шматок м'яса товщиною 3-4 см, залишаємо кісточку.

Відбиваємо м'ясо, як і при приготуванні відбивною, через плівку і попередньо окропивши водою.

Попередньо злегка маринуємо м'ясо: поливаємо соком лимона, соєвим соусом, посипаємо крупно давленим перцем, чебрецем і розмарином і додаємо оливкового масла. Таким чином м'ясо вийде більш соковитим. Через 10-15 хвилин воно готове до смаження.

Замаринований стейк рекомендується смажити з двох сторін до повної готовності на сковороді-грилі або сковороді з шорсткою поверхнею - тоді ви отримаєте той самий малюнок "в клітку", характерний для стейка. Солимо в кінці смаження, щоб м'ясо не втратило соковитість. Підсмаживши стейк відразу з двох сторін на сильному вогні, ми зменшуємо його і доводимо до тієї готовності, яку ви більше любите: можна зробити його трохи сируватим всередині, а можна повністю прожарити.

М'ЯСО ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

складові

  • Свинина 300 г

  • Печериці 100 г

  • Помідор 1 шт.

  • Зелень 30 г

  • Майонез 50-70 г

  • Часник 1 зубчик

  • Твердий сир 100 г

  • Сіль, перець за смаком

приготування

Формуємо відбивні, смажимо їх, як зазначено в основному рецепті. Гриби нарізаємо, за бажанням залишаємо сирими або злегка підсмажуємо. Помідори бланшируємо, знімаємо шкірку, ріжемо кружальцями. Викладаємо на деко відбивні, зверху гриби, потім помідори, дрібно посічену зелень (один або кілька видів, на ваш розсуд), видавлюємо трохи часнику, змащуємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Всі разом запікаємо протягом 10 хвилин в духовці, при температурі 180-200 ° С.

КРУЧЕНИКИ

складові

  • Свинина 100 г

  • Відварене яйце 1/4 шт.

  • Відварну картоплю 30 г

  • Сало 15 г

  • Смажену цибулю 10 г

  • Зелень 5 г

приготування

На основі відбивних можна приготувати різні види кручеників. Наприклад, відбиваємо м'ясо, робимо фарш з картоплі, сала (можна взяти підчеревина), яйця і смаженої цибулі. Загортаємо фарш в відбивну, заколюємо зубочистками, злегка обсмажуємо. Щоб довести до готовності, використовуємо будь-яку каструлю з товстими стінками. Залити крученики можна на ваш смак: водою зі спеціями, сметаною з дрібно нарізаними грибами, томатною пастою. Спершу доводимо все разом до кипіння, потім робимо середній вогонь і тушкуємо протягом 15-25 хвилин.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

На соцопитуванні "Яке ваше найулюбленіше блюдо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com