рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шафа для двох: як поселити порядок в загальному гардеробі

Як створити шафа мрії, якщо ви з чоловіком ділите одну вбиральню на двох?

Живучи в сучасному світі, коли навколо немислиму кількість різноманітних нововведень в абсолютно будь-якій сфері нашого життя, гріх оточувати себе пережитками минулого
Живучи в сучасному світі, коли навколо немислиму кількість різноманітних нововведень в абсолютно будь-якій сфері нашого життя, гріх оточувати себе пережитками минулого. Це стосується всього: книг, які ми читаємо, фільмів, які дивимося, одягу, яку носимо, техніки, якої користуємося і вдома, в якому живемо. І якщо з першими двома варіантами ще можна посперечатися - адже багато старі фільми і незмінна класика літератури залишаються шедеврами, що не мають терміну придатності, то, що стосується останніх пунктів - техніки і інтер'єру - в цьому питанні більшість прогресивних людей намагаються крокувати в ногу з часом.

У цій статті поговоримо саме про останній, а саме - про сучасних рішеннях в плануванні вбиральні для двох чоловік. Здавалося б, така проста річ для дому, як шафа - купив звичайний готовий варіант зі стандартною «начинкою» - полками і штангами для вішалок - і користуєшся роками. А ні! Коли навколо стільки ідей і можливостей - багато хто шукає для своїх гнёздишек шафи з нестандартним наповненням. А якщо вам ще й доводиться ділити його разом з чоловіком, то тут подвійно хочеться, щоб не тільки сам вид шафи привертав вас обох, але і внутрішнє "вміст" приємно радувало око.

Шафа - один з основних об'єктів в вашому домі, тому не поспішайте йти на вмовляння продавців, і відразу ж купувати виставкові зразки в магазині. Більш того, пам'ятайте, що у вас завжди є три варіанти:

· Купити стандартний готову шафу в магазині;

· Замовити виготовлення шафи, а ще краще - вбиральні (І обов'язково скористатися нашими порадами по її облаштуванню!);

· Купити систему на зразок IKEA Pax - комбінації з дверцятами, усередині якої всі переставляється, змінюється, доповнюється.

І тут увага! Ви зробите найвірніший крок, якщо виберете другий або третій варіант. Але не пропустіть при цьому найголовніше їх перевага: можливість адаптувати шафа під ваш набір одягу. Інакше вийде той же самий серійний шафа, який просто більше подобається вам зовні.
І тут увага

Як адаптувати шафа під себе?

Для цього є кілька корисних рекомендацій:

· Вивантажуйте весь свій одяг за категоріями і перераховуйте кількість речей абсолютно в кожній (паралельно расхламляясь від ненудного);

· В кожній категорії виділяйте ті речі, які будуть висіти на плічках, а також ті, які зручно зберігати в ящиках (тут у кожної з нас свої переваги, ми ж рекомендуємо розвішувати на плічках або те, що не мнеться, або попередньо випрасувана. Полиці і ящики - для білизни і речей, які перед одяганням прасують, а також для важкої, витягається одягу);

· Виходячи з кількості речей «для штанги» (все те, що ви плануєте повісити на вішалки), визначаємо її загальну довжину. При цьому керуємося відстанню між плічками, рівним 1.5-4 см (і пам'ятаємо, що 1 річ = 1 вішалка, але не забуваємо враховувати, що багато чого залежить і від типу плічок, які ви використовуєте).

Як планувати шафа мрії?

Після того, як ви визначитеся з довжиною штанги або загальною довжиною декількох штанг, потрібно також визначитися з її (їх) висотою. Для цього враховуйте, яку приблизну висоту займе той чи інший предмет гардероба. Наприклад, сукні - 130-155 см, брюки - близько 70 см (якщо складені вдвічі), 130 см (якщо висять в повний зріст), сорочки, топи, туніки, светри, блузи - 95-120 см, піджаки - 110-120 см, верхній одяг і довгі сукні - 140-160 см.

Саме в цьому пункті криється одна з головних можливостей зробити ваш шафа індивідуальним. Наприклад, навіщо вам одна висока штанга з порожнім місцем по вертикалі 160 см, якщо ви не носите максі, а з довгих речей - тільки два пальто (ваше і чоловіка)? Ви втратите масу простору знизу, яке згодом найчастіше хаотично захаращується.

У вашому випадку краще зробити ставку на кілька штанг з невеликим вертикальним розміром донизу і передбачити дуже тонку - для верхнього одягу. Або ж вгорі зробити штангу, і прямо під нею з одного краю - вбудований комод. Ширина такого комода хай буде, наприклад, на 30 см менше ширини шафи. І тоді в час, що залишився простір помістяться ті найдовші речі.

Варіювати розміри складових частин аж до декількох сантиметрів можна в гардеробній, або в шафі з орними дверцями. Начинку шафи-купе з розсувною системою потрібно планувати тільки з оглядкою на ширину кожних дверей.
Варіювати розміри складових частин аж до декількох сантиметрів можна в гардеробній, або в шафі з орними дверцями

Як правильно організувати зберігання речей в шафі?

Яким би не був ваш шафа, його простір можна використовувати з максимальною користю. Якщо ви витратите якийсь час на «ревізію» власного одягу, це подарує вам відчуття «нового» гардероба, допоможе побачити давно куплені речі свіжим поглядом і відновить інтерес до них.

Перш, ніж заповнювати шафа спільними з чоловіком речами, влаштуйте розсортування одягу. Для цього радить використовувати просту, але дуже ефективну методику, суть якої полягає в тому, що вам потрібно швидко відповідати собі на питання «Одягну я це?» (І обов'язково запитайте чоловіка з приводу його гардероба!) Трьома варіантами: «Так», «Ні», «Може бути». Слухайте свій внутрішній голос, ваші «так» і «ні» повинні бути миттєвими. Всі речі кладіть в відповідні стопки. Якщо ж не виходить вирішити, яким чином поступити з тієї чи іншої річчю, просто кладіть її в купку «Може бути».

Залиште тільки краще. Коли ви закінчите процедуру, «Так» відправляємо в загальний шафа з чоловіком (відповідно, одяг чоловіка сортуємо таким же чином), а «Ні» можна буде запакувати і віддати родичам, друзям, знайомим або в організації, де приймають подібні речі. Стопку «Може бути» краще відкласти в окреме місце - комод, тумбочку або тимчасово приховати її в якомусь місці, а згодом знову скористатися вже знайомої методикою відповідей на питання. Чи не нагромаджуйте загальну гардеробну величезною кількістю речей, одяг повинен «дихати». Така стратегія допоможе вам моментально позбутися двох купок з трьох.
Залиште тільки краще

Групуйте за типами. Для того, щоб ваші речі гармонійно «вжилися» один з одним, тримайте кожен тип одягу окремо (наприклад: сукні, спідниці, сорочки, светри, штани, костюми). Якщо хочете, можете піти далі і розділити кожен тип на підтипи, виходячи з довжини Подолу або рукавів. Відправляючи річ в шафу, потратьте декілька секунд на те, щоб переконатися, що вибрали для неї правильне місце.

Вишиковуйте за кольорами. Зробіть ваш загальний гардероб з чоловіком стильним та яскравим, упорядкувавши кожну з груп одягу по кольорам. Це не тільки зробить ваш шафа більш привабливим з естетичної точки зору, але і дасть можливість моментально знаходити те, що ви шукаєте.
Вишиковуйте за кольорами

Складайте в стопки. При організації порядку в шафі кладіть речі друг на друга невеликими купками, щоб заощадити місце. Светри і джинси можуть зайняти багато місця в шафі, тому краще скласти їх на готельну полку (або навіть дві, якщо дозволяє простір). Розділіть светри на підгрупи: велика в'язка, кардигани, светри з високим горлом і т. Д .; найоб'ємніші покладіть знизу. Що стосується джинсів, вам напевно хотілося б розуміти, що за джинси зараз перед вами, не витягуючи їх з стопки. Ви можете наклеїти на полиці ярлички з фасонами (облягаючі, кльоші і так далі), а потім розкласти по полицях відповідні стопки, градуйовані за кольором. Слідкуйте за тим, щоб кожна стопка була не вище 20-25 сантиметрів, інакше вони можуть обвалитися.
Складайте в стопки

Міняйте сезонний одяг і наряди для особливих випадків. У вітринах магазинів виставляються тільки речі поточного сезону, і вам теж варто так поступати. Багато цілий рік тримають в шафі лижні куртки та купальники. Але, якщо тільки ви не живете в регіоні з незмінним кліматом, це незручно: місце в шафі займають речі, які ви не одягаєте місяцями. Те ж саме зі строгими костюмами і нарядами для особливих випадків. Заведіть собі кілька підвісних полиць, які можна кріпити до перекладині для вішалок у шафі. Складіть сезонні або свої і чоловіка «особливі» наряди на ці полки і зберігайте їх в окремому місці (не в шафі) все той час, поки не носите. Потім, коли прийде їх сезон, ви зможете з легкістю замінити одну підвісну полицю інший (наприклад, замінити полку з купальниками і саронгами на полицю з капелюхами і шарфами).

Розділіть ящики і полиці перегородками. Виділіть два окремих місця для «дрібних» речей чоловіка і своїх. То чи варто вчинити з білизняними ящиками, адже, наприклад, у жінок, як правило, вони стають свого роду перевалочним пунктом, куди ми кидаємо нижню білизну і колготки, щоб вони не маячили перед очима. Попросіть чоловіка змайструвати (або купити) кілька перегородок для ящиків і розділіть ці предмети туалету, щоб ваше білизна не являло собою заплутаний клубок. Крім того, так можна буде не боятися, що застібка від бюстгальтера зачепиться за якусь тонку річ і порве її.

Як створити шафа мрії, якщо ви з чоловіком ділите одну вбиральню на двох?
Як адаптувати шафа під себе?
Як планувати шафа мрії?
Наприклад, навіщо вам одна висока штанга з порожнім місцем по вертикалі 160 см, якщо ви не носите максі, а з довгих речей - тільки два пальто (ваше і чоловіка)?
Як правильно організувати зберігання речей в шафі?
Для цього радить використовувати просту, але дуже ефективну методику, суть якої полягає в тому, що вам потрібно швидко відповідати собі на питання «Одягну я це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com