рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати жіночий гардероб на зиму

  1. Загальні правила зимового гардеробу
  2. Що жінкам носити взимку?
  3. Даємо бій чорним пуховикам
  4. Тримаємо ноги в теплі
  5. Вихід у світ

Базовий гардероб допомагає створювати образи, підбираючи лише аксесуари. Розглянемо детальніше до ак це зробити і на що звертати увагу.

Андре Тан: «Навіть взимку можна бути квітучим і спекотним».

Загальні правила зимового гардеробу

При виборі одягу на сезон і жінкам, і чоловікам потрібно дотримуватися ідентичних правил:

  • віддайте перевагу кількості високу якість матеріалів і крою. Зимовий одяг, як і будь-яка інша, повинна приховувати недоліки і максимально підкреслювати ваші достоїнства, при цьому в ній повинно бути комфортно і зручно;

  • правильно поєднуйте кольору. Для зимового періоду потрібно вибирати одяг нейтральних тонів, але це зовсім не означає, що такий стиль дозволить вам злитися з сірою погодою. Можна використовувати аксесуари, які створять акценти;

  • вибирайте універсальні речі. Весь одяг потенційно повинна поєднуватися між собою, речі з претензією обтяжать загальний гардероб;

  • речі з базового гардероба на зиму повинні відповідати стилю і способу життя, якого ви дотримуєтеся (у бізнесмена одяг завжди буде інший, ніж у артиста або дизайнера).

Базовий гардероб допомагає створювати образи, підбираючи лише аксесуари

Що жінкам носити взимку?

Настає зима, прокидається бажання надіти пуховик і не вилазити з нього до весни. А під нього надіти безформний джемпер і джинси. Боріться!

У випадку з жіночим базовим гардеробом на зиму необхідно зупинити свою увагу на теплих светрах крупної в'язки.

У гардеробі їх бажано мати кілька штук.

Олексій Залевський: «Велика в'язка, светри, які нам в дитинстві в'язали бабусі - все це тренд нинішньої зими».

Крім цього, серед речей обов'язково повинні бути присутніми сорочки, тонкі водолазки і джемпер, теплі спідниця, брюки і трикотажний кардиган.

Який кардиган вибрати на зиму і з чим його носити

Даємо бій чорним пуховикам

На випадок різких температурних коливань потрібно мати кілька видів верхнього одягу - куртки (пуховик або парку), пальто з теплою підкладкою, шуба або інше хутряний виріб.


На випадок різких температурних коливань потрібно мати   кілька видів верхнього одягу   - куртки (пуховик або парку), пальто з теплою підкладкою, шуба або інше хутряний виріб

Юлія Айсіна: «Чим простіше хутро, тим краще. В тренді нинішньої зими зрізаний хутро, схожий на той, що раніше називалося «зшити з обрізків». І майже трешові поєднання, наприклад, синьо-зелено-фіолетовий ».

Тримаємо ноги в теплі

При виборі взуття слід віддавати перевагу чобіт на хутрі, а на випадок несподіваного потепління - ботильйони.

Практичний за все вибирати моделі не з найбільшим каблуком або високою платформою, в такому випадку ви зможете швидше і безпечніше пересуватися в разі ожеледі або сильного снігопаду.

https://www.ria.com/advertisement/search/?category_id=1&subcategory_id=1

Вихід у світ

Зрозуміло, в зимовий період не потрібно відмовлятися від свят, вечірок і відвідувань театрів та інших культурних закладів. Тому необхідні такі речі з базових гардеробів теплого сезону - вечірнє плаття, брючний костюм та інше. Дістатися до місця призначення в цьому випадку можна на особистому транспорті або на таксі.

Анастасія Іванова: «Плаття і спідниці міді-довжини в холоди зігрівають навіть краще, ніж штани. Також правильно підібране плаття завжди приховує будь-які недоліки фігури, тоді як штани просто виставляють їх напоказ ».

У жіночому базовому гардеробі має бути кілька варіантів головних уборів (Для холодів і більш теплих днів). З ними повинен поєднуватися шарф.

5 альтернатив нудною зимовій шапці

Крім цього слід підібрати рукавички під кожен вид верхнього одягу. Не забувайте про ремені, сумках, біжутерії та ювелірних виробах, при цьому варто уникати надто літніх принтів, занадто легких шарфиків та інших елементів, пов'язаних з літом. У гардеробі віддавайте перевагу пастельним тонам, фіолетовому, коричневому, насиченим відтінкам червоного і іншим. Не забувайте про парфум - цей завершальний штрих тільки прикрасить ваш зимовий образ.

Це не все, ми не забули і про чоловічому гардеробі. Що купити чоловікові на зиму? Поділися новиною з другом:

Що жінкам носити взимку?
Com/advertisement/search/?
Що купити чоловікові на зиму?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com