рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати гардероб по фігурі

Травка зеленіє, сонечко блищить - пора скидати пуховики і уггі, демонструючи свої чесно накачані м'язи (або намагаючись приховати недоліки), а значить - саме час оновлювати гардероб. Щоб не множити кількість непотрібних речей, що лежать мертвим вантажем в шафі, ми проконсультувалися зі стилістом і імідж-дизайнером Лесею Васильченко, яка розповіла нам, який одяг варто підібрати для кожного типу фігури. "Корекція фігури за допомогою одягу допомагає наблизити її до ідеалу - жіночному X-образному силуету" пісочний годинник ". Так, модні журнали і дизайнери намагаються нав'язати нам ідеал хлопчачому-підліткової фігури без приємних вигинів, але цей еталон годиться тільки для подіумів", - каже стиліст. Вибираючи одяг, потрібно враховувати не тільки свій тип фігури, але і зростання.

Так, невисоким дівчатам варто вибирати речі в один колір з взуттям, що створить ефект подовження фігури. Рукав повинен бути до ліктя або довжини 3/4, а спідниці - вище коліна, щоб візуально подовжити ноги. Високим дівчатам, щоб одяг виглядала пропорційно зростанню, потрібно "розділити" її, використовуючи великий малюнок і графічні принти. Не варто носити міні-спідницю - вона підкреслить високий зріст, а ви перетворитеся на страусенка (нескінченні ноги при короткому тулуб). Довжина спідниці має доходити до кінчиків пальців витягнутих уздовж тіла рук. Зате можна сміливо опустити лінію талії до стегон - це врівноважить силует.

1_01

2_01

3_01

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com