рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як одяг допоможе влаштуватися на роботу

Кадр з фільму "Диявол носить Prada"

Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму. Як би не було це парадоксально, але так і є.

Психологи відзначають, що одяг має значення при зміні місця проживання, роботи, розлучення або, навпаки, заміжжя. Це так звана оболонка, в якій людина подає себе.

Чого ж дивуватися, але цілком реально

Отже, для кардинальних змін в житті треба щось міняти свій одяг. Однак, це не так просто, взяв, викинув все непотрібне і купив, що, як може здаватися, по стилю і фігурі. Спочатку варто визначитися зі своїми подальшими цілями.

Наприклад, дівчині набридло бути однією і вона націлена вийти заміж або чоловік засидівся в середніх ланках великої команди і хоче підвищення за посадою. А хтось тільки йде на співбесіду.

Джерело фото womee.ru

Для всіх цих випадків необхідний свій набір одягу, свій стиль, поведінку, настрій. Імідж стиліст Катерина Філіпенко поділилася з нами, з чого необхідно почати зміну гардероба для досягнення цілей.

"При правильному гардеробі все буде працювати. Навіть гудзик, навіть колір. Але спочатку потрібно визначитися з цілями. Замужество- це одне, робота і кар'єра інше. І один і той же гардероб не підійде. Тут не потрібно змішувати все підряд. Дуже важливо визначити , що найголовніше для вас тут і зараз. це відправна точка. Потрібно виробити свій стиль і протягувати його крізь всі сфери свого життя, тільки тоді це спрацює ", - сказала нам імідж-стиліст.

Пізнай себе

Джерело фото Матрони.ру

Зайнятися собою - просто, необхідно лише дізнатися себе. Як каже Катерина Філіпенко, алгоритм наступний. Необхідно неупереджено або за допомогою фахівця, або самим будинку біля дзеркала визначити тип своєї фігури (трапеція, пісочний годинник, прямокутник і т.д.).

"Є таке поняття" пропорція костюма ". Коли ми правильно, пропорційно і гармонійно одягнені, тоді оточуючі самі того не розуміючи це потягнутися до вас. Знання своєї фігури і своїх фасонів допоможуть в цьому", - зазначила Катерина.

Далі необхідно вивчити свій цветотип. У домашніх умовах, при хорошому живому освітленні прикласти до обличчя кілька варіантів кольорів. Що старить або молодить - буде видно відразу. А ось тут вже або йдемо і стиліста, або створюємо себе самі, але акуратно. Визначаємо цілі і вперед.

Йдемо на співбесіду

Джерело фото furmur.ru

Для того, щоб співбесіда пройшла успішно, необхідно докласти не тільки максимум розумових зусиль, а й модних. Стилісти радять стати на співбесіді безликими в плані одягу і в плані стилю. Адже невідомо, в якому настрої прийде роботодавець, що відбувається у нього в особистому житті. Ідеальний колір одягу для такого заходу - сірий.

"Вибірйте сірий колір, а стиль - мінімалізм. Потім вже, після для досягнення своїх цілей, це колір можна залишити. Сірий колір не дратує людини, це мінімалізм в стилі. Крім того, потрібно мінімальна кількість аксесуарів. Ніяких золотих годинників, ніяких потужних прикрас. Обручка колечко, маленькі сережки з діамантами. Ніякого яскравого макіяжу, максимально натуральний. Особливу увагу потрібно приділити нігтям, особливо, якщо роботодавець чоловік. Не треба його лякати своїми довгими нарощеними нігтями. Ідеально пастельні кольори ", - зазначила імідж-стиліст Катерина Філіпенко.

Нюд нюду ворожнечу

Також вона радить особливу увагу приділити взуття.

Джерело фото LiveJournal

"Тільки класичні човники нюдового кольору. Але потрібно пам'ятати, що нюд нюд ворожнечу. Потрібно шукати свій відтінок, прикладаючи до кольору ніг і рук. До таких туфельок потрібно одягати тільки прозорі колготки", - додала експерт.

Виявляється не так просто знайти свій відтінок нюда у взутті. Потрібен максимально природне світло.

ніяких підробок

Джерело фото GRATIS форум

Якщо ж на співбесіду збирається хлопець, то попрацювати доведеться не менше. Ту також радять одягнути костюм сірого кольору. Однак надалі його вже не варто одягати, хіба тільки на якусь зустріч з людиною, яка вище за статусом.
Сорочку треба одягати однотонку і, не дай Боже, в клітинку!

"Клітка вважається найнижчою по статусу сорочкою. Якщо є якісь амбіції, плани на кар'єру, то однозначно однотонна сорочка або ж смужка", - радить Катерина.

В окремих випадках краватка не рекомендують одягати, адже він говорить сам за себе - "я найманий співробітник, я виконавець". Але якщо роботодавець дуже авторитарна людина, то варто одягнути краватку синього кольору.

"Цей колір говорить," я авторитет, я можу і сам, на мене можна покластися ". Далі все за планом - взуття в тон з ременем. А найголовніше - ніяких підробок. Потрібно не скупитися на середній ціновий сегмент годин, але ніяких підробок ", - завершила вона.

І це тільки один крок у величезному світі гардероба. Найголовніше в цьому знайти себе.

Нагадаємо, стильно і тепло: трендові чоловічі шарфи для осені 2017 року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com